VREMEA DIALOGULUI

Vreau să fac câteva comentarii referitoare la ideile din postările voastre.
1.    Despre Sabău
Opiniile prezentate în postările voastre sunt contradictorii.
Unii îi sunt ÎMPOTRIVĂ:
ionut
rapid_first@yahoo.com
de ce sabau????
miky
miky@yahoo.com
Domnul Sabau nu este un antrenor, nu are legatura cu antrenoratul, dansul a fost jucator dar antrenor niciodata.
un umil fan
cofesculiviu@yahoo.com
Rapid nu e Tg. Mures sau Bistrita. Rapid e o echipa cu pretentii, ce campionat sa ma visam noi cu sabau pe banca si improvizatiile lui… Cu deosebit respect va spun ca se greseste cu continuarea lui sabau, cu tot respectul fata de el ca jucator, dar ca antrenor e slab! Rapid e o palarie mult prea mare pentru el!

Alţii CRED ÎN EL:
Toma Adrian

ady_grecu69@yahoo.com
Domnule Copos sunt unul din oamenii care cred in continuitate si care are mare incredere in seriozitatea lui Ioan Ovidiu Sabau.
dan din salajan
enachedg@yahoo.com
Va rog frumos: lasati-l pe Sabau la echipa. Eu cred ca suporterii cu capul pe umeri isi dau seama ca are ceva in cap acest antrenor. Sabau merita sa termine cel putin sezonul.
Alţii sunt CIRCUMSPECŢI:
truta cristian
topescu_cristi23@yahoo.com
Nu sunt contra lui sabau dar nici nu poti sa joci contra stelei cu oros pe banda cu grigore in centrul apararii, efectiv si-a batut joc de noi suporterii cu tactica lui de joc.
craca_giulesti

florin_crihana@yahoo.com
Nu sustin nici un antrenor anume , dar nu pot sa nu remarc cea mai jalnica prestatie a Rapidului din ultimele sezoane. Vinovat este in primul rand Razvan Lucescu pentru jucatorii blazati si liberi de contract pe care ni i-a lasat in Giulesti, apoi Sabau pentru faptul ca a acceptat sa continue cu acestia si nu a reusit sa-i motiveze sau macar sa-i faca sa inteleaga ce reprezinta Rapidul.

GC: Opinia mea este că Ioan Ovidiu Sabău este un antrenor valoros, legat sufleteşte de Rapid, dornic şi capabil de performanţă. Problema lui este legată de omogenizarea lotului şi de impunerea unui alt stil de joc decât cel utilizat în perioadele anterioare. Mai există o problemă cu pregătirea fizică a jucătorilor. Şi una legată de mentalitatea acestora. Decizia conducerii clubului este aceea de a continua cu Sabău.

2.    Despre rasism
truta cristian
topescu_cristi23@yahoo.com
Singurul lucru ce ma deranjeaza la dumneavoastra este ca nu luati atitudine contra stelei pentru benere si pentru scandarile rasiste.

GC: La meciul cu Steaua au avut loc manifestări care fac ruşine sportului. Locul rasismului este în preistorie, nu în secolul XXI. Credeam că o arenă elegantă, cum este National Arena, va crea, prin ea însăşi, o atitudine elegantă a spectatorilor. M-am înşelat. Răutatea, ura, lipsa de educaţie şi violenţa se pare că supravieţuiesc în orice mediu. Mai ales când sunt susţinute, încurajate sau justificate de conducătorii de cluburi. Personal am protestat împotriva celor petrecute în stadion. Cred şi acum că meciul ar fi trebuit să fie gestionat altfel de arbitri şi de ceilalţi oficiali prezenţi la faţa locului. Nu se poate ca un joc – căci până la urmă este vorba despre un joc, nu de altceva – să se transforme într-un prilej de manifestare a urii rasiale. Se întâmplă ceva anormal: manifestarea urii rasiale undeva, în stradă, să zicem, atrage sancţiuni dure, inclusiv de natură penală. Aceleaşi manifestări, petrecute însă într-un stadion – adică într-un mediu cu mult mai multă expunere mediatică, datorită transmisiilor TV – sunt tolerate şi nu atrag nici o consecinţă: de cele mai multe ori oficialii zâmbesc îngăduitor şi consideră că totul este doar o glumă între prieteni, o simplă ironie sau o metaforă. Nu e de loc aşa. De la scandări şi inscripţii – care sunt expresii ale unor idei adânc înrădăcinate, din păcate – până la agresiuni fizice sau crime nu e decât un pas. Acest pas nu trebuie lăsat să se facă.

Constat cu satisfacţie că, în sfârşit, autorităţile, atât cele ale fotbalului cât şi cele specializate ale statului, respectiv Consiliul pentru Combaterea Discriminării, au luat poziţie şi au sancţionat, fiecare în maniera specifică, faptele reprobabile petrecute la stadion. Urmează reacţia UEFA.

3.    Despre fotbalişti
Sunt multe nemulţumiri legate de prestaţia jucătorilor:
Toma Adrian

ady_grecu69@yahoo.com
Din ce vad avem un lot plin de mercenari care sug banii precum capusele….Sper intr-o curatenie in lotul Rapidului !!!
ionut
rapid_first@yahoo.com
de ce a fost adus octavian abrudan???un fotbalist submediocru… de ce rui duarte isi bate joc din nou de acest club si nu se iau masuri cu indepartarea sa de la club??? De ce joaca surdu? sa joace bozovic!!! daca apara asa bine pecanha,el tot nu e sigur de postul de titular???  de ce nu a fost jucat ionita pana acum de ce nu a fost jucat renan pana acum???
craca_giulesti
florin_crihana@yahoo.com
Ati declarat in nenumarate randuri ca salariile mari ale unor jucatori constituie o problema. De ce atunci , nu ati transferat sau promovat jucatori tineri care , treptat , sa le ia locul unor Surdu, Grigorie , Glauber , Duarte , ….? Ati transferat fotbalisti liberi de contract dar cu salarii enorme raportat la ceea ce joaca, si acum trageti ponoasele.
dan din salajan
enachedg@yahoo.com
Plafonati salariile. Cine nu e rapidist sa plece. Mai bine pe locul 10, dar sa vedem ambitia de la meciul cu FC Arges in Giulesti, cand am batut cu 1-0, cand Tene a fost eliminat si a intrat Georgica Vamesu in poarta. Ala e spiritul Rapidului, aia e galeria noastra adevarata, nu mercenarii de azi.
un umil fan
cofesculiviu@yahoo.com
Unde sunt Bozo, Pavlovici, Wallace, Ilijoski, pentru ce i-am luat, sa ne mandrim cu ei pe banca de rezerve?

GC: şi eu am nemulţumiri. Am observat la unii jucători blazare, lipsă de angajament şi de motivaţie. Nu e normal să fie aşa, în condiţiile în care, după cum bine ştiţi, salariile la Rapid sunt printre cele mai mari din campionatul românesc. Poate că tocmai acesta este motivul blazării unora. Când câştigi prea mult ajungi să nu te mai gândeşti la performanţă ci la modul în care să îţi cheltui banii. La fel nu te mai gândeşti la performanţă atunci când ajungi să crezi că eşti de neînlocuit la echipă. Atunci înseamnă că s-a ajuns la un punct de criză şi trebuie luate măsuri. Este ceea ce facem noi acum.

4.    Despre baza materială
Despre stadion:
ionut
rapid_first@yahoo.com
de ce nu face stadionu??? de ce nu se refac condiitiile de antrenament de la pro rapid?

GC: legat de stadion îţi răspunde, foarte corect, „Craca_giulesti”
craca_giulesti
florin_crihana@yahoo.com
Nu va consider vinovat pentru starea deplorabila in care a ajuns stadionul Giulesti , deoarece proprietarul acestuia este direct responsabil.

Despre baza Pro Rapid:
craca_giulesti
florin_crihana@yahoo.com
In alta ordine de idei, cum este posibil la un club cu traditia si faima Rapidului sa se piarda pina si baza de pregatire de la Pro Rapid
GC: informaţiile care au ajuns la tine sunt deformate, cred. Baza de pregătire de la Pro Rapid nu are nici o problemă. Nu te lua după fanteziile lui Decebal Rădulescu de la Gazeta Sporturilor. Baza Pro Rapid este funcţională şi întreţinută. E adevărat că vara aceasta fierbinte şi secetoasă ne-a creat oarecare probleme, dar ele pot fi depăşite.

5.    Despre transferuri
ionut
rapid_first@yahoo.com
de ce nu cumparati si dumneavoastra jucatori tineri de perspectiva?chiar vara asta ati refuzat pe bumba si balauru… de ce nu a-ti dat 10 000 E pe maxim????
GC:
Nu poţi cumpăra toţi jucătorii din lume care sunt transferabili, la un moment dat. Nici nu trebuie. Nu ai nevoie de toţi.
Politica noastră de transferuri este legată de obiectivele pe care ni le fixăm. Întotdeauna, din 1993 încoace, Rapid a avut ca obiectiv câştigarea campionatului şi / sau a Cupei României, ori clasarea pe primele locuri în campionat, cu accedere în cupele europene. Cu astfel de obiective anuale nu ne putem permite să ne transformăm în „şcoală de tineri jucători”. Nu suntem academie de fotbal. Ca atare, politica noastră este aceea de a lucra cu fotbalişti formaţi, maturi, apţi de performanţă acum, nu peste 5 ori 10 ani. Asta este politica noastră de transferuri. Poate alţii văd lucrurile altfel, dar noi aşa gândim ! Acum, cel puţin.

6.    Despre scouteri
ionut
rapid_first@yahoo.com
de ce nu avem scouteri?
craca_giulesti
florin_crihana@yahoo.com
Cat v-ar costa sa colaborati cu doi-trei scouteri care sa va propuna tineri fotbalisti , fara pretentii salariale exagerate , care pot constitui o solutie si pentru echipa dar si o buna oportunitate de afacere pentru dumneavoastra. Zona Africii , spatiul ex- iugoslav sau America de Sud ar putea constitui tot atatea tinte.

GC: Sistemul nostru de lucru în ceea ce priveşte identificarea jucătorilor transferabili la Rapid nu s-a bazat, până în prezent, pe scouteri. Sunt mai multe sisteme de selecţie. Cel cu scouteri este unul din ele. Nu singurul. Noi lucrăm altfel, utilizând sistemul agreat şi controlat de UEFA, cel al agenţilor de jucători. În ceea ce priveşte zonele geografice din care provin jucătorii noştri vă rog să constataţi că avem sau am avut jucători şi din Africa, şi din spaţiul ex – iugoslav, şi din America de Sud.

7.    Despre retrogradare
Unii cred că aşa ceva ar fi de neimaginat:
un umil fan
cofesculiviu@yahoo.com
Vreti sa ne batem la retrogradare anul acesta …….?

Alţii cred că AR FI CAZUL ca Rapid să retrogradeze:
Visiniu-FZR
visiniu4@yahoo.com
Visez la un RAPID fara dvs, dar curat.. in liga a 3-a, a 5-a, RAPID pe care il voi iubi neconditionat.
GC: nu pot să cred că există suporteri ai Rapidului care să şi-l dorească în liga a 3-a sau a 5-a ! Ar fi ceva mai mult chiar decât „capra vecinului”: la „capra vecinului” doresc moartea caprei lui, nu moartea PROPRIEI MELE CAPRE !

8.    Despre speranţă
niti_rapid
niti_rapid@yahoo.com
Se vor intreba: ,,,…..Bine ,bine dar noi pe cine mai reprezentam????….”
ionut
rapid_first@yahoo.com
de ce echipa asta parca moare sub ochii mei??? de ce nu mai vad nicio speranta?
craca_giulesti
florin_crihana@yahoo.com
Sezonul actual este compromis , haideti sa trecem peste el si sa punem bazele pentru cele ce vor urma.

GC: Echipa nu moare. Sezonul actual nu e compromis. Încă îl putem salva. O vom face, sunt convins. Vom fi din nou în cupele europene. Speranţa nu trebuie pierdută. Ne vom reprezenta cu fruntea sus suporterii.

Nu vă pierdeţi încrederea !

Toate cele bune !

29 Replies to “VREMEA DIALOGULUI”

 1. Buna seara!
  In sezonul 2013-2014 Romania va avea 4 reprezentante in cupele europene la fotbal. Cred ca stiti acest lucru. V-as ruga tare mult sa ne spuneti pe cine credeti ca lasam ,,acasa” dintre : Steaua, C.F.R. Cluj, Vaslui, Petrolul, Dinamo, Astra, Pandurii.

  Va multumesc.

 2. Buna ziua dl. Copos,

  Eu m-am nascut rapidist, am fost crescut ca si rapidist, sprijin Rapidul neconditionat. Chiar nu-mi pasa, istoric vorbind, daca pierdem Cupe, Campionate, si calificari europene. Eu sunt rapidist incepand de la slavarea retrogradarii si continuand cu titlul de campioni. DAR, ma deranjaza un mare lucru, faptul ca nu m-ati gasit inca. Am incercat sa va scriu prin alte articole, am incercat sa va contactez prin “nepoti”, nu a functionat. Eu sunt RAPIDIST, eu conduc o marie companie de transport, unde soferii castiga mai mult decat fotbalistii dvs. Am 80 de oameni in spate, pe care ii fac fericiti, si am pornit de la 20 de oameni, anul trecut. Vreau sa fac mai mult si pot mai mult pt ca ca am sub 30 de ani. Va rog contactai-ma, pot sa va aduc un presedinte care este deja celebru in lumea toata.

 3. si totusi domnule copos…….cand vindeti echipa? cand o sa mai avem si noi performante daca tot vreti sa mai ramaneti la echipa? STADION CAND O SA AVEM? nu ma intereseaza raspunsurile a la copos..vrem o data sigura,sunteti patron,descurcati-va ca destul ati supt de la clubul asta…….suntem in coma de gradul3….cand mai luam si noi cupe si campionate? trebuie sa mai asteptam inca 33 de ani?

 4. d-le copos vad ca v-ati angajat in opera de discriminare si batjocorire a romanilor si romaniei alaturi de altii fara constiinta dominati fiind de interese obscure poate de ordin personal sau de alta natura.
  si ceausescu s-a crezut etern si pina la urma istoria s-a schimbat.ce va face sa credeti pe voi antiromanii ca nu va veni o zi in care veti raspunde in fata unor tribunale pentru faptele vostre indreptate impotriva romanilor si romaniei?sinteti sigur ca rapidul nu va avea soarta unui club gen fc olt?stiti sigur ca totul va ramine asa ca astazi la infinit?sper sa anulati efectele acelei mizerii de scrisori discriminatorii si jignitoare la adresa romanilor.platini nu stie despre ce este vorba in romania iar in plus este un fost fotbalist care nu dispune de studii menite sa-i inlesneasca o intelegere a unor situatii care tin de alti factori.faptul ca este francez si a ajuns sa conduca o institutie cu activitate in lumea sportiva nu inseamna nimic din acest punct de vedere.

 5. Ati oferit niste raspunsuri in stilul dvs caracteristic ati reusit sa fentati fiecare intrebare. Sper sa apuc ziua cand Rapid va avea alt patron, unul care sa se bata pentru club, nu unul care vb zilnic cu gigi fecali la telefon si ii spune tot ce misca la echipa. Va rog mult, plecati din Giulesti!

  Nu planeta se scufunda, ci dumneavoastra scufundati Rapidul!

 6. dle Copos de ce ati platit salariile chiar dupa meciul cu Steaua, nu v-ati gandit ca e important ca jucatorii sa fie motivati sau e o afacere cu famiglia Becali?

  e cea mai slaba echipa pe care am vazut-o in multi ani iar in meciul cu Steaua s-a facut NON COMBAT evident. ceva nu e in regula la echipa asta, va laudati ca sustineti rapidul dar nici macar o steama noua/moderna nu ati realizat in 15 ani de patronaj

  e pacat ca unii oameni isi bat joc de echipa asta

 7. Domnule Copos, de ce nu sacrificati sezonul actual si urmatorul pentru a putea pregati o echipa competitiva? De ce nu se construieste echipa din tinerii foarte talentati pe care RAPIDul ii are in curte? Am vazut mai sus ca aduceati in discutie omogenizarea lotului. Cum sa se omogenizeze lotul cand an de an sunt adusi 10-11 jucatori noi si pleaca cei vechi. De ce nu se investeste mai mult in tineri (si cand tineri ma refer la pusti de 14-15 ani nu la cei de 22-23 de ani)?

 8. Cu permisiunea dumneavoastra as dori sa va recomand cativa tineri din tara foarte talentati: Ciprian Brata, Petre Goge, David Lazar, Alexandru Lazar, Ionut Putanu, Eduard Schuller, Sergiu Negrut, Andrei Marc si multi altii. Ce parere aveti?

 9. Domnule Copos ce se intampla cu infrastructura ?
  din presa am inteles ca Baza de pregatire ProRapid este in paragina; Stadionul Giulest este din ce in ce mai darapanat
  cum se poate face performanta in astfel de conditii.
  Considerati ca managementul la Rapid este unul performant?
  Oare nu rezultatele aduc si banii?
  Cat ar incasa rapidul la un meci acasa cu 30-40 de mi de spectatori si cum poti sa aduci atatia spectatori la un meci?
  Cati bani ar atrage rapidul prin promovarea imaginii? ( vezi Real Madrid sau Barcelona sa zicem)
  Fotbalul pe langa ca a devenit un fenomen social este si un busines care poate aduce foarte multi bani daca de el se ocupa cineva cu pricepere!
  sper sa nu-mi stergeti postul chiar daca nu ve-ti binevoii sa-mi raspundeti!

 10. Domnule Copos , dupa cum am vazut cu totii Alexandru Coman a fost titular , de ce nu se insista mai mult si cu ceilalti tineri ca si Ciolacu , Alexandru Ionita II , Stefan ?

 11. Singurul dialog acceptat de noi il reprezinta plecarea ta. Ne-am saturat de duplicitatea, falsitatea, si caracterul tau. Faptul ca nu ai mers pana la capat cu plangerile impotriva av0rtonului sovietic ste0aia, te-ai facut pres in fata ciobanului, pentru noi reprezinta o insulta. Te-ai inconjurat de oameni falsi ca si tine si cu fiecare an in care mai ramai, distrugi spiritul acestei echipe…

 12. Domnule Copos la C.F.R. de ce se poate ,de ce se face performanta au castigat in 5 ani cat nu am castigat noi in 30 ??

 13. Meciul de la severin a fost penibil! Trei puncte importante, insa abordarea meciului a fost penibila! Sa ajungi sa te aperi si sa tragi de timp in fata unei echipe de divizia b e penibil!!! Sabau inca crede ca ne luptam pentru evitarea retrogradarii!! Pai in loc sa le dam 6 ca in cupa, noi tinem de 1-0!! Cum poti cand ai DOAR 1-0 sa scoti un atacant (Pancu) si sa bagi un mijlocas??? Penibil!!!! Parca a fost un meci de divizia b!!!! Si Idiosky – mana moarta ca de obicei!

 14. dl Copos!Eu sint un RAPIDIST DIN REPUBLICA MOLDOVA!!!CIND O SA ADUCEM SI NOI UN ANTRENOR SERIOS SI UN LOT SA CISTIGAM TITLU….UNDEI RAPIDU ?!DIN 2006 NU AM MAI AVUT NICI O BUCURIE CU RAPIDULETU MEU?!NU DORMEAM NOPTI DE BUCURIII CU HAMBURG ETC!!!CIND O SA AJUNGE SA MAI LUAM SI NOI UN TITLU? RAPIDU ARE TOATE CONDITIILE SA CISTIGE AN DE AN TITLU AVEM CE-I MAI TARI SUPORTERII DIN DIN TARA!!!CUM CFR POATE SI NOI NU?AU UN PATRON SERIOS TOT RESPECT PENTRU DOMNU MURESAN SI DOMNU PASKANI !!!AU UN PRESEDINTE BUN SI UN PATRON SERIOS SI CISTIGA APROAPE AN DE AN TITLU CUPE!!!DAR NOI CE SA AUZIM MEREU DE RAPID MEREU NU AVEM BANI VIND RAPIDU PE UN LEU?!MEREU ASTA AUZIM DE LA DUMNEVOASRTA!!!PACAT CA VA BATETI JOC DE RAPDULETU NOTRU..RAPID PENTRU NOI INSEAMNA MAI MULT DECIT VIATA!!!SPER SA LUATI MASURI SI SA RESTRUCURAM LOTUL SI SA IL DATI AFARA PE SABAU CARE III ZERO CA ANTRENOR PARCA SINTEM O ECHIPA CARE LUPTA PENTRU EVITAREEA RETROGRADARII!!!MERCI

 15. SPERAM SA RASPUNDETI LA ACESTE INTREBARI!!!NEAM SATURAT DE MOCIRLA CU DUMNEVOARTRA LA CONDUCEREA CELUI MAI FRUMOS CLUB DIN LUME CARE ESTE RAPID BUCURESTI!!!

 16. Stimate D-le Copos,
  Cu tot respectul pe care vi-l port, in principal pe motivul ca aveti un discurs decent nu va bagati in aceeasi mocirla in care se pare ca le place sa stea patronilor contracandidatelor, am ramas totusi mirat ca nu observati evidenta.

  Astra, o echipa in deriva cu Stelea, l-a adus pe Multescu, acum e pe locul 3, era pe locul 2 dar deh arbitrajele. Echipa joaca excelent, cu aceeasi jucatori pe care i-a avut si Stelea.
  Chiajna sezonul trecut ajunsese spaima campionatului dupa ce s-a dus Reghe la ei, fara implanturi de jucatori.
  Grigoras vinde cei mai buni doi-trei jucatori in fiecare sezon, de doi ani echipa joaca fabulos, cu pretentii europene.

  Concluzia mea e clara: in momentul de fata, nu avem antrenor. Sincer, il respect pe Sabau, e un tip decent, distins, vorbeste frumos, dar nu stiu in ce masura e capabil sa aduca in Giulesti jocul pe care noi il dorim. Atentie, vorbesc de joc, pentru noi nu au fost niciodata vitale cupele si florile (desi, evident, ni le dorim), vrem doar ca echipa sa practice un joc frumos, spectaculos, jucatorii sa alerge, sa atace, sa fie trup si suflet pentru Rapid.

 17. Comentariul preluat de pe Prost sport

  ……….. ca la o suta de ani de la infiintarea clubului DE FOTBAL sa jucam intr-o ruina demolabila,cat vom mai putea juca si acolo… s-a redus nr. suporterilor pana la ridicol,ne-a adus in pragul falimentului…totul se petrece sub ochii…

 18. Domnule Copos,

  Sunt unul dintre acei suporteri care indiferent cum e vremea, ploaie, vant, ger vin si sustin echipa, aceasta echipa pentru care noi suporterii rapidisti suferim si care, chiar daca nu se ridica de fiecare data la nivelul nostru noi continuam sa o iubim, sa fim mandrii de ei si sa le multumim de fiecare data cand ne aduce un dram de fericire.
  Dupa cum stiti si dvs sunt 22 de milioane de antrenori, fiecare isi spune punctul de vedere, si toti ne “pricepem” la fotbal, chiar daca nu este asa, dar sa ne spunem un punct de vedere nu costa nimic.
  Fiecare antrenor are filosofia lui si fiecare stie cum sa isi motiveze jucatorii sa joace la capacitate maxima, sa de-a totul pe teren, iar noi rapidistii chiar daca s-a intamplat sa pierdem am fi multumiti sa stim ca fiecare jucator a dat totul pe teren. pana la ultima picatura de energie si sincer va spun decat sa luam bataie cum sa intamplat cu steaua , as fi preferat o infrangere cu 6-0 dar sa fii jucat fotbal, sa fi vazut aceea dorinta, sa nu ne fi dat batuti…dar nu se intampla mereu cum vrem noi…
  Domnule George Copos, chiar daca Rapidul nu a facut prea multe transferuri, unul dintre jucatori care a atras atentia a fost acel jucator brazilian Renan care se vede clar ca e peste multi jucatori din liga 1 si sigur peste multi din lotul nostru.
  Nu inteleg de ce “antrenorul” nostru il dispretuieste atat si nu il foloseste mai des, vazandu-se clar ca avem nevoie de asa ceva un mijlocas ofensiv cu pofta de gol si ar fi un adevart impuls pentru noi, un motor al echipei.
  Multe din deciziile “antrenorului” ma face sa ii pun la indoiala capacitatile sale si ma intreb ca un simplu suporter daca iarasi va fi un an pierdut pentru noi.
  Consider ca avem echipa, avem jucatori care pot decide meciul de unul singur, dar totusi ne lipseste ceva.
  Domnule Copos ce credeti dvs ca ne lipseste, avand in vedere ca o echipa precum Pandurii Tg-Jiu care nu ar putea sa de-a salarii ca ale Rapidului si care au numai jucatori practic necunoscuti joaca un fotbal placut ochiului, iar noi ne chinuim cu echipe gen Iasi , Bistrita? Oare ce ne lipseste?
  Desi sunt convins ca si dvs stiti am sa va dau un mic indiciu…se stie ca in antichitate existau multi fauritori de sabii, dar nu toti faceau sabiile la fel de bune chiar daca aveau material prim mai bun decat altii…
  Ps: Unul dintre cele mai importante lucruri e sa dam credit tinerilor, gen Ciolacu, sa dam incredere jucatorilor care au nevoie gen Alex Ionita ( nu cum s-a intamplat in ultimele meciuri, dupa ce a inscris in 2 meciuri consecutive al treilea nici macar nu a fost inclus in lot…asa a considerat “antrenorul”…
  Va multumesc

 19. nea george fa ceva ca e un chin sa ma uit la jocurile rapidului,cea mai buna varianta cred ca e demiterea de urgenta a lui sabau iar in iarna jucatorii in varsta pusi pe liber si inlocuiti cu tineri

 20. Daca e adevarat ca sabau e out de la rapid, cum scrie presa, as avea sugestia sa va ganditi la un antrenor tanar care are o viziune mai moderna (vedeti reghe la steaua). Nu antrenori ultra expirati gen hizo, rednic, andone etc

 21. Domnule Copos eu va propun sa luam un antrenor jucator.. gen reintoarcerea lui Buga ca jucator si antrenor plin sau secund sau daca nu un jucator din afara care sa si joace si sa antreneze. Eu cred ca jucatorii sunt mai motivati atunci cand antrenorul trage cu ei pe teren si asa am putea aduce si un jucator mai bun cu experienta mai apropiat de varsta cu cei din teren. Cu un salariu impuscati 2 iepuri.. si nici jucatorii ceilalti nu o sa supere ca au salariile mai mici ca el. Ar mai fi varianta Pancu sa-l pune-ti ca antrenor. mult succes in continuare si sper sa formati o echipa competitiva pe viitor si nu va grabiti sa puneti un antrenor pe care sa trebuiasca sa-l dati dupa 7 meciuri afara si iar sa inceapa reconstructia. Trebuie cineva care sa cunoasca bine echipa de acum ca sa nu mai piarda timpul pentru a descoperi punctele slabe ale echipei si pt a cunoaste echipa, daca vrem performanta.

 22. Domnule Copos, daca Sabau nu mai este antrenorul echipei(o fi el bun dar nu pentru stilul Rapidului), va rog sa nu va grabiti cu numirea altui antrenor. Mai intai evaluati fiecare jucator si vedeti ce stil se potriveste lotului si apoi numiti un antrenor care sa poata forma o echipa ofensiva .Pe viitor schimbati salarizarea : o suma lunara mica dar platita la timp si prime(fixate de antrenor in functie de participarea la joc,etc.) mari pentru victorie sau egal si amenzi pentru infrangeri, pentru tot lotul – pentru a nu creea divergente intre jucatori . Toate sumele ,prin cumul sa dea la sfarsitul anului suma actuala din contract.Ca privitor, cred ca lotului actual I se potriveste stilul Barcelonei, tesatura de pase,nu bubuieli peste mijlocasii tehnici ai echipei.Si cat mai multe scheme la loviturile libere!. Va multumesc pentru ca m-ati citit. Si nu uitati de CD –ul cu marii jucatori ai echipei de-a lungul timpului. Cirstea Ion.

 23. Pentru ,F.C. Altona’:

  Hai ca, inca o data, am avut dreptate: ,a avut rabdare’ (si) cu Sabau.

  In ceea ce ma priveste consider acest lucru drept egalul vorbelor lui Robert Nita: ,Sunt bun dar nu ma vede nimeni’.

  Confrati, DEJA ESTE INCA UN SEZON COMPROMIS. Pentru Rapid si sperantele noastre desarte. Asta doar daca (mai) vrem si performanta. Daca (inca) ne place ratarea si bara frumoasa in locul unui gol urat, atunci putem sta linistiti. Rapid are un management de tipul zicalei: ,Am dato-n bara’. Cu alte cuvinte daca nu o dau jucatorii in bara, o dau conducatorii.

 24. va multumesc ca m-ati citat de 2 ori 🙂

  si eu, daca eram in locul dvs, il demiteam pe sabau, dupa meciul cu brasov.

  v-am mai scris intr-un post, ceva referitor la schimbarile de strategie.

  cred ca aceste schimbari, chiar si a lotului de jucatori, se poate face la iarna. poate si un antrenor cu staif si aici am in gand doar 3 nume : grigoras, andone si rednic. in ordinea in care i-am enumerat 🙂

  important dle copos, la iarna , va fi :

  * antrenor pentru cel putin un sezon, pana pe 25 decembrie
  * lot de jucatori definitivat pana pe 7 ianuarie 2013.

 25. Domnule George Copos,va multumesc pentru raspunsuri foarte mult-se pare ca nu am vorbit in zadar-cel putin mi-ati raspuns…macar atat

  Hai Rapid!

  Din pacate legat de jucatorii tineri si de transferuri-pot spune cu tarie-ca in cadrul clubului rapid si in principal in felul dumneavoastra de a aduce jucatori la rapid in ultimii 3 ani-ati stricat totul!

  s-a preferat aducerea unor jucatori gen:apostol,burca,pavlovic,bilasco,abrudan,surdu etc etc -infinit numarul de expirati adusi la aceasta echipa in detrimentul unor jucatori ca maxim,bumba,balauru si multi altii

  DATORITA FAPTULUI CA LA RAPID SE DORESTE PERFORMANTA IMEDIAT DE 3-4 ANI DE ZILE-ECHIPA ACEASTA PRODUCE DOAR DEZAMAGIRE-NU A MAI APARUT UN DANIEL NICULAE,UN BRATU,UN MAFTEI-NU MAI ADUCETI TINERI….ADUCETI DOAR JUCATORI PE FINAL DE CARIERA,CARE VIN DOAR SA ISI IA SALARU-RAPID ARE NEVOIE DE SUFLET NOU!DE TINERI DE VALOARE!imi pare rau ca trebuie sa o spun,dar trebuie sa preluam modelul stelei…sau macar al celor de la pandurii….

 26. Sa fie lasat sa joace Renan!Are un potential foarte mare,va asigur.Nu’s antrenor de liga 1 dar l-am vazut foarte putin si mereu a intrat foarte bine.

 27. macar dati interesul pentru echipa!!! M-am saturat sa-l vad pe Renan rezerva, m-am saturat sa vad cum joaca Rapidul….hai vinde Rapidul, sau fi aproape de el..cred ca cel mai bine ar fi sa-l vinzi!! Toate cele bune!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *