Un Paşti fericit tuturor!

Prin aducerea lui Ioan Andone pe banca tehnică, Rapidului i s-a întâmplat alaltăieri un lucru foarte bun, care readuce în actualitate şansele noastre reale la accederea în competiţiile europene.
Personal, consider că această reuşită constituie „diamantul coroanei” dintr-o serie care a început cu dreptul de joc obţinut de Săpunaru săptămâna trecută şi sper să continue cu alte evenimente fericite.
De pildă, mi-aş dori ca pe această listă să se înscrie cât de curând rezolvarea favorabilă a situaţiei jucătorilor Varga şi Bălan, în cazul cărora reamintesc cu toată claritatea şi responsabilitatea că Rapidul a fost de bună-credinţă. De asemenea, mi-aş dori ca meciul de mâine, cel de la Piteşti cu Internaţional Curtea de Argeş, să ne aducă trei puncte, care ne sunt atât de necesare. În fine, ar fi o mare bucurie pentru mine să văd că întreaga suflare rapidistă revine la spiritul de fairplay de acum câţiva ani, că toţi fanii echipei din Giuleşti privesc confruntarea sportivă ca pe un spectacol, nu ca pe un jihad, aşa cum o consideră câţiva.
Deşi sunt bucuros de ceea ce se întâmplă în ultima vreme la Rapid, sunt totodată conştient că aceste întâmplări produc în anumite zone ale fotbalului românesc aversiuni şi adversităţi, iar acestea, la rândul lor, favorizează luarea unor decizii nefavorabile. În ciuda lor, noi vom continua să ne batem cu armele sportivităţii pentru şansele pe care le avem. Pentru că noi trebuie să jucăm în Europa, Rapidul înseamnă totuşi ceva în fotbalul românesc!
Cu speranţa şi cu încrederea că echipa noastră va avea un parcurs fructuos până la sfârşitul acestei ediţii a campionatului, le doresc în primul rând fanilor Rapidului să aibă un Paşti fericit alături de cei care le sunt dragi şi îi asigur că deciziile pe care le luăm la club urmăresc înainte de orice să le asigure lor un plus de satisfacţie şi de bucurie, fiindcă fotbalul fără suporteri nu există.
Jucătorilor şi staff-ului clubului Rapid le doresc şi lor să petreacă sărbătoarea pascală cu bucurie, cu speranţă şi cu determinare în efortul lor de a fi tot mai buni, tot mai performanţi.
Un Paşti liniştit şi îmbelşugat de asemenea în casele şi în sufletele tuturor oamenilor angajaţi într-un fel sau altul în fenomenul fotbalistic românesc.
Nu în ultimul rând, contestatarilor de profesie le urez ca sărbătoarea Învierii să le aducă suflet curat şi bucurie alături de familii, le urez ca nimeni niciodată să nu le aducă injurii nejustificate şi nemeritate nici lor, nici celor care le sunt dragi.

7 Replies to “Un Paşti fericit tuturor!”

 1. O decizie foarte buna aducerea lui Andone Domnul Copos si sper sa ramana si din vara ca sa construim o echipa care sa ne aduca al 5-lea titlu de campioana!!!
  Sper sa aduceti vreo 4-5 jucatori buni si romani sper si va pot da zeci de exemple insa sper sa si scapam de anumiti parveniti care se afla in acest moment in echipa ca Marius Constantin si Vladimir Bozovic care consider ca trebui vanduti la vara..

 2. ,,Mircea1980″

  Ar fi frumos ca Ando sa reuseasca 2 titluri consecutive…Momentan Rapid are doar 3 titluri de campioana in Romania. 3 este numarul antrenorilor ce au reusit din acest punct de vedere in Giulesti: Valentin Stanescu, Mircea Lucescu si Mircea Rednic

 3. @ niti_rapid , las`o asa cum a zis Mircea .. 🙂 ca Rapid a mai luat un titlu in ’42 .. dar ala era defapt ” Cupa de Razboi ” sau ” Cupa Basarabiei ” cum vrei .. infine 🙂 nu conteaza numaru titlului conteaza sa vina titlu :))

 4. Da ,,SirEmiL”, asa si golul lui Dorinel Munteanu contra Bulgariei la Euro 96 a fost unul splendid si aurul Andreei Raducan la Jocurile Olimpice de la Sidney in 2000 la individual compus a fost unul muncit, pacat ca nu ,,s-au pus”…

 5. Vreau sa va spun ca ati facut un lucru extraordinar prin aducerea lui Andone. Sa puna biciul pe ei, in special pe Bozovici. Cat poate sa bea omul asta??? Va rog luati masuri. Si cu el si cu Raduta. Mare amator de texas hold’em.

  Numai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *