Tabără de copii la Poiana Braşov şi burse de excelenţă “Gheorghe Copos”

Bucureşti, 25 noiembrie 2009 – Gheorghe Copos, acţionar majoritar al Ana Holding, va oferi joi, 26 noiembrie a.c., ora 12.00, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Argeş, bursele lunare de excelenţă „Gheorghe Copos” acordate tinerilor argeşeni pentru performanţe şcolare. Cu aceeaşi ocazie, el va oferi pentru încă 30 de elevi din judeţul Argeş oportunitatea petrecerii unei părţi din vacanţa de iarnă într-o tabără de copii la Poiana Braşov.
Începând cu anul şcolar 2007-2008, omul de afaceri Gheorghe Copos acordă tinerilor argeşeni din ciclul liceal 10 burse a câte 400 lei lunar, în scopul stimulării preocupărilor pentru performanţă şi pentru dobândirea de competenţe antreprenoriale şi manageriale.
Dintre acestea, cinci burse sunt acordate pe un an întreg elevilor care au obţinut performanţe remarcabile în anul şcolar precedent, iar alte cinci burse sunt acordate lunar, în baza propunerilor formulate de către o comisie ce reuneşte reprezentanţi ai ISJ Argeş şi ai mass-mediei locale.
Proiectul burselor de excelenţă „Gheorghe Copos” materializează preocuparea constantă a omului de afaceri pentru promovarea în rândul tinerilor a apetitului pentru performanţă şi a spiritului întreprinzător – atuuri esenţiale ale succesului în plan social. Astfel, de exemplu, dintre cei 30 de copii care vor merge în tabără la munte, 20 au participat la olimpiade şcolare şi au obţinut rezultate meritorii, iar ceilalţi au performanţe foarte bune în activitatea şcolară.
Ediţia a treia a burselor şi taberelor şcolare aduce, în plus, orientarea către sprijinirea mai consistentă a performanţelor tinerilor din mediul rural, ale căror condiţii de pregătire şi şanse de ascensiune socială sunt sensibil diferite faţă de cele ale tinerilor din mediul urban.
Proiectul taberelor gratuite organizate anual şi finanţate integral de societăţile comerciale membre ale Ana Holding se derulează începând din 2007. De atunci, în fiecare vară, precum şi în fiecare iarnă, 30-40 de elevi argeşeni beneficiază de odihnă şi relaxare în două tabere (una la mare şi alta la munte) organizate în hotelurile Ana Hotels.
Activitatea de la Piteşti este organizată de S.C. Ana IMEP S.A., membră Ana Holding.
Sediul ISJ Argeş se află în Piteşti, Bulevardul Eroilor nr. 4-6.

5 Replies to “Tabără de copii la Poiana Braşov şi burse de excelenţă “Gheorghe Copos””

 1. Va salut domnule!Vreau doar sa va zic ca se apropie sfarsitul lui noiembrie adica vanzarea rapidului si sant in proportie de 90% sigur ca il dati dar daca se amana cu o zi 80% cu 2 zile 70% . Ca rapidist eu imi doresc binele clubului si pt asta trebe un patron cu bani iar Stache are banuti! Cam atat, Cu stima si respect Denis !

 2. domnule copos,spuneti-ne de ce nu ajungeti la o intelegere cu marius constantin si cu buga!cesinha e clar ca nu mai are ce cauta la rapid!

 3. Antrenorul trebuie sa stie sa schimbe un rezultat intr-o partida…
  Daca nu, macar sa stie sa-l mentina…
  Ca si viitor ,,colaborator”, ,,subsidiar investitor”, ,,onorific” ori cum va fi sa fie, cele doua afirmatii de mai sus ar trebui sa va dea de gandit…

  In rest, sa sper(am) ca ne vom revedea sanatosi si dornici de a face bine pentru club…

 4. Domnule Copos, o să negociați prelungirea contractului cu Buga? Acest jucător a făcut multe pentru Rapid, este timpul ca şi Rapidul să arate recunoştinţă pentru oamenii care au reprezentat ceva pentru acest club în ultimii ani şi care au adus numele Rapidului pe buzele Europei.

 5. Felicitari domnule Copos. Dovediti ca sunteti unul dintre cei mai buni manageri din Romania. Am toata stima pentru dumneavoastra. Felicitari pentru bursele acordate viitoarelor valori ale Romaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *