Solidaritate cu Vrancea – în continuare

Solidaritatea noastră cu oamenii greu încercaţi din Vrancea merge în continuare.

Aşa cum am promis, vrem să venim în ajutorul oamenilor care suferă, oferindu-le ceea ce ne-au solicitat. La precedenta noastră deplasare în satele din Vrancea am aflat că oamenii au nevoie de medicamente. Ne-am mobilizat şi, împreună cu câţiva prieteni care simt şi cred, ca şi noi, că oamenii au nevoie de fapte şi nu de vorbe, am adunat o cantitate importantă de medicamente de strictă urgenţă şi necesitate: multivitamine, susţinătoare de efort, anti-gripale, medicamente care sporesc rezistenţa naturală a organismului, propolis, extracte din plante şi fructe de pădure, Ginkgo Biloba, Diclofenac, antitermice, antiinflamatoare şi alte asemenea.

Fundaţia „ANA” va distribui aceste produse oamenilor din câteva comune din judeţul Vrancea, care au cea mai mare nevoie de ele. Vom fi prezenţi acolo în cursul săptămânii viitoare. Sperăm că medicamentele ajung la timp şi că ele vor contribui la îmbunătăţirea stării de sănătate a copiilor, bătrânilor şi bolnavilor din zonă.

Prin acest gest umanitar Fundaţia ANA este din nou alături de cei care au într-adevăr nevoie de ajutor, aşa cum a mai făcut-o, nu odată, în unele situaţii – limită, cum ar fi inundaţiile din anii trecuţi.

Le dorim tuturor sănătate !

5 Replies to “Solidaritate cu Vrancea – în continuare”

  1. chiar nu va este rusine sa puneti asa scumpe biletele la tribuna 2 …dupa ce ca este o mizerie de stadion…chiar nu va ganditi la cei mai frumosi suporteri ai acestei tari….asa considerati ca apropiati suporterii la stadion?????????????

  2. Lasa-ne cu impotentul de nicolae grigore….ti-ai draq’ de terminati !

  3. Daca se accidenteaza si Ionita cu cine mai joci ?!
    Bai …….nu intelegi ca degeaba bagi 2 000 000 daca te zgarcesti la 100 000, aceasta suma infima poate sa faca diferenta….un loc in fata inseamna mai multi bani veniti din drepturi tv si de ce nu din participarea in liga…

  4. bai solidaritate, cumpara doi oameni de atac, fa o combinatie cu fin’tu siman, sa-i iei pe curelea si varga. adica pe ala care-i zici machiavelli siman il respecta mai mult ca pe tine si i-l da pe balan moca (liber de contract) mergand pe cuvantul oierului, iar voi fiind neamuri nu va puteti intelege. ii mai dai niste juniori de la rapid sa mai prinda experienta, te combini cumva, voi stiti ce invartiti. ori te comporti ca un patron de fotbal, ori da-te la o parte ca m-am saturat de chelia ta la fel ca si de cea a lui basescu. daca vrei sa fii evreu, fii evreu. fa-ti treaba de patron ca nu sunt departe vremurile cand se arunca cu rosii si oua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *