Replica la un articol din “Cancan”

Astazi am dat o replica unui articol  despre care chiar nu stiu ce sa zic, publicat in tabloidul “Cancan”. Gasiti mai jos raspunsul meu la afirmatiile halucinante din acel articol.

Replica la articolul „Eu sunt fiul lui Copos”, publicat in „Cancan”, 25 mai 2009

Domnule redactor-sef,

Credeam ca, in ceea ce priveste nastrusniciile care imi sunt atribuite de catre presa, nimic nu ma mai poate surprinde. Ei bine, logica fara cusur a doua distinse autoare de la publicatia „Cancan” m-a lasat cu gura cascata: ele au descoperit si proclamat un nou criteriu indubitabil de stabilire a paternitatii, respectiv a filiatiei, si anume chelia, care se transmite genetic de la tata la fiu. Urmand acest principiu universal valabil si numai pe acesta, ele imi atribuie paternitatea unui tanar despre care acum aud pentru prima oara.
Ca urmare, plecand de la articolul „Eu sunt fiul lui Copos”, scris de Camelia Dumitrache si Ionela Chircu in „Cancan”-ul de astazi, 25 mai 2009, doresc sa largesc aria dezvaluirilor, marturisind in exclusivitate pentru „Cancan” ca, de fapt, si eu, la randul meu, sunt copilul lui Telly Savalas, faimosul detectiv Kojak din serialul cu acelasi nume pe care il urmaream la televizor pe la mijlocul anilor ‘70. De ce n-ar fi asa, ca doar, dupa logica autoarelor sus-mentionate, amandoi avem lipsa niste par de pe cap!
Mergand mai departe pe linia dezvaluirilor, chiar eu insumi am declarat recent (11 mai) pe blogul meu ca mai am un copil, iar acesta este… clubul Rapid. Nu prea se potriveste cu criteriul luat in calcul de scriitoarele de la „Cancan”, dar asta e o paternitate pe care o recunosc si mi-o asum cu mandrie, chiar si dupa nesansa de vineri seara cu Craiova.
Oameni buni, oare pana unde poate merge inventivitatea voastra atunci cand e vorba sa nascociti tot felul de aberatii care sa va vanda publicatia? Cand oare veti inceta sa mai aplicati procedeul „cu cat minciuna e mai neverosimila, cu atat se vinde mai bine”? Cand veti realiza faptul ca publicarea unor asemenea absurditati creeaza adeseori adevarate drame de care nu va pasa atata timp cat va vindeti ziarul? Lasand la o parte raul imens pe care mi-l faceti mie si familiei mele si – pe cale de consecinta – celor care lucreaza pentru Ana Holding, v-ati gandit oare vreo clipa la faptul ca bietul tanar pe care l-ati facut subiect de barfa va fi de acum inainte convins ca este intr-adevar fiul meu, „ca doar asa a scris in ziar”? Cine raspunde pentru asta?
Stiu ca, de fapt, ceea ce va intereseaza foarte mult este reactia pe care o voi avea eu la aceste inventii. Va intereseaza replica mea, care, odata publicata, va va mai asigura inca o zi tirajul. Ei bine, iata, aveti replica mea, dar va invit sa va ganditi foarte serios la tot raul pe care-l faceti si la felul in care l-ati putea indrepta daca chiar va pasa. Pentru ca odata si odata va trebui sa platiti pentru asta.

3 Replies to “Replica la un articol din “Cancan””

  1. Domnule Copos daca nu aveti de cand sa investiti in jucatori in aceasta vara ar fi mai bine sa lasati Rapidul pe mainile altcuiva……

  2. sper din tot sufletul sa-l lasati pe Porumboiu sa preia intreg pachetul de actiuni pe care il controlati la Rapid. Sau pe Valvis. V-ati facut datoria la Rapid, in pierdere, in mod sigur, nu ati iesit. Imi doresc din tot sufletul ca drumul Rapidului sa continue fara dumneavoastra la carma. Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *