Regret faptul că, într-un moment de supărare, am rostit vorbe grele la adresa cui nu era cazul, adică la adresa preşedintelui FRF, dl. Mircea Sandu. Îmi pare rău pentru acele afirmaţii făcute sub imperiul dezamăgirii provocate de nedreptăţile frecvente care de mulţi ani de zile viciază rezultatele Rapidului.
Ar fi trebuit să apreciez cu dreptate şi cu obiectivitate rolul pe care şi l-a asumat Mircea Sandu în fotbalul românesc. Ar fi trebuit să ţin cont de asemenea şi de prestigiul internaţional de care se bucură ca preşedinte al federaţiei noastre. Ar fi trebuit, poate, să mă gândesc cum ar fi procedat oricine altcineva dacă s-ar fi aflat pe scaunul fierbinte de şef al acestui for fotbalistic.
Chiar dacă unii sau alţii au luat (şi probabil vor mai lua) multe decizii injuste la adresa Rapidului, n-aveam dreptul să reproşez aceste abuzuri tocmai celui care se străduieşte să le elimine din viaţa sportivă românească.
Nu uit că, în tinereţe, ca suporter al Sportului Studenţesc, am fost un fan fervent al fotbalistului Mircea Sandu. Îmi doresc să-i rămân în continuare alături şi în calitatea lui de preşedinte al FRF, mai ales în aceste momente.

8 Replies to “Regret”

 1. Frumos spus!
  Dar cum ramane cu determinarea si (clar)viziunea tuturor membrilor ,,echipajului” Rapid Bucuresti?
  Faptele dvs. se vad: echipa este inscrisa in Liga I, nocturna se aprinde la meciurile de pe teren propriu, autocarul se deplaseaza, avionul zboara, etc…

  Dar ei si faptele concrete ale lor?????

 2. hai bai niti, sa nu exageram… cred ca oricine ar fi patronul echipei ar face ca autocarul sa se deplaseze, echipa sa fie in liga I etc. e ciudat cum unii vad numai realizarile unei persoane iar altii numai defectele ei. fara a minimaliza realizarile lui George Copos, eu raman la ideea ca Rapidului i-ar fi mai bine cu un alt patron.

 3. Pentru Cornel Dinu:
  Unde e milonul de dolari din 1989 cand erai impreuna cu Mitica la un club din provincie?
  De ce ti s-a ridicat suspendarea pe care o aveai la Fc National?
  Esti un manelist incurabil patatule semidoct. Sa ajungi precum hoitul lui Baudelaire…

  Postati asta domnule Copos daca aveti sange…

 4. Iar Dinu…..ce sa mai vorbim. Trabucul care stie tot si are raspunsuri pt. orice intrebare. Marele intelectual, marele spiritual, marele teoretician blah-blah. Mic om. Si mai mic dictator. Glume de patiserie jenante si absolut no class. Quand on a rien a dire, on dit rien.

 5. Buna ziua d-le Copos,

  Va rog, in masura in care timpul va permite, sa ma primiti maximum 10 minute pentru o discutie ce va avea drept subiect portarul Rapidului, Andrei Marinescu. Eu am aproape 36 ani, lucrez la Banca Nationala, evident tin cu Rapidul…iar pe Andrei l-am cunoscut la 2 zile dupa catastrofa cu CFR din toamna. De ce atunci? Pentru ca oamenii de caracter se vad la greu, in situatiile limita si nu cand totul pare roz si plin de optimism. Sper din tot sufletul sa luati in serios rugamintea mea. Sincer, va doresc sanatate, atat sotiei cat si fiicei dumneavoastra.

 6. mine dinu gheorge cica va lua dezizia dea pleca si tu nu le platesti la jucatorii salarile vorbaia Vama aadus jucatori si tu ai platesti pe ei dale la baeti salarile ca uite asa intram in criza de meciuri pierdute si etc asa mai departe ca nule dai banii si normal ca ei numai joaca nik ma refer la modu ceneral chiar daca pina acuma RAPIDU rupe sinia de calea ferata tu vrei titluri ale alea dar cu ce banii ai platesti neam bucurat ca nilai adus pe Vama dar platste jucatorii

 7. maine sa faci rost de banii sau zilele astea premergatoare sa lom titlul si CUPA ROMANIEI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *