Rapid pe locul III

După meciul de duminică, 27 septembrie, Rapidul a ajuns pe podium în clasamentul campionatului, poziţie care reflectă foarte bine valoarea lotului actual. Exprimându-mi satisfacţia pentru acest rezultat, vreau să felicit întregul staff tehnic, începând cu Hizo şi Rada, şi să le doresc să aibă în continuare cât mai multe meciuri cu astfel de rezultate.
Deoarece suntem în negocieri pentru vânzarea Rapidului, această plasare pe podium îmi aminteşte de faptul că şi în martie 2008, când am predat conducerea clubului către oamenii domnului Taher, ne aflam tot pe locul III.
Apoi, lucrurile au început să degenereze, în ciuda faptului că s-au investit cam 8 milioane de euro pentru aducerea pe bani mulţi a unor jucători care nu numai că nu au dat randamentul aşteptat, dar n-au rămas în echipă decât atât timp cât a fost nevoie să le apară câte o poză prin presa sportivă românească. Şi când mă gândesc că au mai fost cheltuite vreo două milioane de euro pe impresari! Unde sunt acum Pardo , Paulista, Cesar, Vella, Djalovic, Adefemi? Sunt departe, ducând cu ei şi investiţia rapidistă de care clubul n-a apucat să se mai bucure şi nici nu se va mai bucura vreodată.
La fel s-a întâmplat şi cu antrenorul Peseiro, care, cu un salariu anual de aproape 2 milioane de euro brut, s-a aflat în fruntea galeriei de vedete  costisitoare şi inutile aduse la Rapid şi care, în schimbul salariului său, s-a străduit cu tot profesionalismul să asigure „ascensiunea” echipei. Ba, mai mult decât atât, s-a mai străduit – tot cu profesionalism – ca, alături de Zotta şi de cei câţiva membri despre care am tot vorbit din conducerea din 2008 a clubului, să nenorocească Rapidul din punct de vedere financiar, profitând de buna-credinţă a domnului FathiTaher.
Din cauza acestor scandaluri financiare, precum şi a urmărilor pe care ele le-au produs după plecarea de la club a celor pomeniţi mai sus, am pierdut posibilitatea de a ne bucura de sprijinul unor sponsori prestigioşi, cum s-a întâmplat în trecut, când pe tricourile rapidiste erau afişate nume ca BCR, Vodafone, Lukoil, Altex, LaDorna; au rămas datorii neplătite către bugetele de stat; au rămas de achitat tot felul de restanţe către creditori şi către jucători, mai ales către cei care n-au făcut nimic, dar erau îndreptăţiţi printr-un contract gras să pretindă bani grei; au rămas mai multe procese în care Rapidul este parte ca urmare a priceperii cu care s-a exercitat managementul din 2008; şi – cireaşa de pe tort – a rămas în ceaţă problema licenţierii clubului pentru următorul sezon. Bineînţeles că „realizările” financiare au fost dublate de rezultate pe măsură şi în materie de joc în teren şi de strategie sportivă.
Ce s-a întâmplat în acest an, după toate cele enumerate mai sus? Au fost achitate restanţele arzătoare ale clubului; a fost soluţionată problema plăţilor către jucători, astfel că astăzi atât conducerea, cât şi jucătorii, pot afirma că plăţile salariale sunt la zi; a fost regândit regulamentul intern al clubului, astfel încât el să stimuleze performanţa reală; au fost promovaţi în lot tineri din pepiniera giuleşteană, precum Ioniţă, Răduţă, Păun, Dobroiu, Marinescu, Straton, Bratu, tineri care se dovedesc a fi cartea câştigătoare a Rapidului în acest sezon şi care, spre deosebire de vedetele pomenite ceva mai sus, reprezintă o investiţie inteligentă şi – sperăm – durabilă pentru club; în fine, se ştie că, în acest efort de remediere a dezastrului rămas după 2008, „cireaşa de pe tort” cu licenţierea a fost şi ea rezolvată, chiar dacă în urma unor eforturi financiare supraomeneşti.
În mod natural, aceste eforturi se reflectă astăzi şi în rezultatele pe care echipa le obţine pe terenul de joc. (Asta, în contradicţie cu afirmaţia plină de „logică” a cugetătorilor de la „Libertatea”, conform căreia „la Rapid, haos mai e doar la nivelul conducerii”; păi, dacă ceea ce am enumerat eu în paragraful anterior se cheamă „haos”, ce nume găsim pentru ceea ce s-a întâmplat în 2008? Pe de altă parte, dacă la nivelul conducerii ar fi haos, cum ar putea fi linişte şi ordine la echipă? Dar astea sunt subtilităţi de raţionament inaccesibile logicienilor sus-amintiţi). Îmi doresc din tot sufletul ca ele să continue în acelaşi trend, pentru că Rapidul le merită pe deplin. În ce mă priveşte, atâta timp cât voi fi implicat în vreun fel în destinele acestui club, voi face tot ce-mi stă în putinţă – în ciuda părerii unor suporteri precum „vioara”, al căror subiectivism merge mult prea departe datorită prejudecăţilor cărora le-au căzut victime – pentru ca Rapidul să fie cât mai aproape de vârful piramidei. Ba chiar în vârf!

17 Replies to “Rapid pe locul III”

 1. George Copos wrote: ,,Deoarece suntem în negocieri pentru vânzarea Rapidului” = MINUS ; ,,reprezintă o investiţie inteligentă şi – sperăm – durabilă pentru club” =PLUS (SE BAT CAP IN CAP PRECUM OUALE DE PASTE!)

  SINCER, IMI CREATI IMPRESIA UNUI JUNE AMOREZAT LA CULME DE O DOAMNA TRISTA SI INCERCATA, DAR ATUNCI CAND NU TE-ASTEPTI RAFINATA, PARFUMATA (RAPID).
  IN CIUDA UNUI DIVORT PRETINS MAI MULT DE DUMNEAVOASTRA DATORITA GELOZIEI PE CARE SINGUR V-ATI CREAT-O (,,PREZENTAND” DOAMNA UNUIA SAU ALTUIA DINTRE CAMARAZII DUMNEAVOASTRA PENTRU ,,A SE IESI LA O PLIMBARE”=INSTALARI METEORICE ex. TOMA, SUGERANDU-I DOAMNEI PETRECEREA UNOR CONCEDII IN PORTUGALIA=se auzise de pe la Cluj ca sunt rentabile IMPREUNA CU CEL PE CARE PROBABIL INCA IL MAI ASTEPTATI SI CARE A AVUT INTENTII BUNE), REPET, IN CIUDA ACESTUI APARENT DIVORT PRETINS,
  DOAMNA INCA VA RESPECTA (GALERIA CANTA, OAMENII ISI PLATESC BILETELE, JUCATORII NU DAU BIR CU FUGITII).

  DAR CA SA-I IMPUNETI DVS. (IN CAZUL IN CARE DIVORTUL SE VA PRONUNTA TOTUSI) DOAMNEI CUM SA SE IMBRACE, UNDE SA SE PLIMBE, CU CINE SA MAI STEA DE VORBA SI CU CINE NU, ASTA CRED CA ESTE MAI GREU. (YOU wrote: ,,voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru ca Rapidul să fie cât mai aproape de vârful piramidei. Ba chiar în vârf!”)

  ORI O IUBITI PE DOAMNA CARE DE ATATEA ORI V-A ARUNCAT IN BRATELE DEZNADEJDII (SA NU CREDETI CA PE MINE, SI PE TOTI CEILALTI CARE SCRIEM AICI, NU!) PENTRU CA APOI SA VA DEZMIARDA CU VORBE DULCI SI MANGAIERI (SA FIM SERIOSI: AM JUCAT TOTUSI UN SFERT DE FINALA EUROPEAN POST DECEMBRIST, DEMOCRATIC, NON-COMUNIST) ORI V-ATI PLICTISIT DE IUBIREA EI SI ATUNCI LASATI-O CA IN URMA EXPERIENTEI DOBANDITE DIN IUBIREA CU DVS. SA TRAGA SINGURA CONCLUZIILE PENTRU VIITOR!

  DACA VA ESTE RUSINE SA VA MAI ,,AFISATI” CU EA DATORITA HAINELOR TOCITE DE TIMP SI PRAFUITE (MACAR DE ATI FI FACUT CEVA IN ACESTI 17 ANI IN PRIVINTA TOALETELOR CE AR TREBUI SA FIE IN 2009 MINIMORUM DECENTE! ; PELUZA DE LA TEATRU PROBABIL E NOUL SPATIUL LIBER CE PREZINTA IMAGINEA UNEI POTCOAVE!) ATUNCI IMBRACATI-O FRUMOS CACI TRUP PE CARE PUTETI ASEZA IMBRACAMINTEA EXISTA (YOU wrote: ,,au fost promovaţi în lot tineri din pepiniera giuleşteană, precum Ioniţă, Răduţă, Păun, Dobroiu, Marinescu, Straton, Bratu”).

  NU MAI INCERCATI TERTIPUL COPILARESC DIN EPOCA COMUNISTA: DACA NU ESTI CU MINE, ATUNCI NU ESTI CU NIMENI!

  P.S. NU AR TREBUI SA VA ENTUZIASMEZE ACEST 4-0 CU O NOU PROMOVATA, IN CONDITIILE IN CARE AGITATIA SI AGLOMERATIA ESTE MAXIMA: ECHIPA DE PE LOCUL 10 CU UN EGAL SI O VICTORIE LA SCOR ,,PRINDE” LIDER-UL!

  V-AM MAI RUGAT SI VA MAI ROG: TRANSMITETI ECHIPEI TEHNICE SA INCERCE SA JOACE LA EGAL (SA NU PIERDEM CU ORICE PRET!!!) CU CONTRACANDIDATELE LA UN LOC EUROPEAN, ADICA: URZICENI, STEAUA, CLUJ, TIMISOARA, DINAMO, BRASOV, CRAIOVA, VASLUI, AS SPUNE CHIAR SI OTELUL, POATE SI IASI).

  SI TOTUSI, VAZAND ,,DONBASS ARENA”, CHIAR NU INTREPRINDETI NICI MACAR 1% DIN CAT S-A INTREPRINS ACOLO?

 2. Ce frumos ar fi, ca acest dialog de la distanta sa il purtati si pe vreun forum al suporterilor rapidisti. Numai asa se vor putea elibera tensiunile acumulate in ultimul timp…

 3. 1.
  Sper sa vorbiti mai putin despre Rapid. Fiti un fel de Bucsaru al Giulestiului. Tocmai de liniste avem nevoie la echipa si nu vreau sa mai agitati apele. Ati facut-o in cateva randuri atunci cand echipa a mers bine si apoi s-a ales prapadul. Sper sa fie anul nostru, ar fi (desi nu cred) o retragere frumoasa pana la urma,a Dvs. din viata Rapidului

  2. Faceti cumva si mariti-le copiilor salariile, fara ei chiar ca era haos in Giulesti. Acel Ionita e fermecator, cele 12 milioane (chiar daca ii mai revin si niste prime) sunt umilitor de putine. Oferiti-le macar 3-4mii de euro pe luna, dar ganditi bine acest lucru, ca acesti baieti sa nu isi ia lumea in cap.

 4. Domnule Copos , va rog respectos daca se poate sa-mi raspundeti la o intrebare si in acelasi timp si la o rugaminte : De ce nu faceti ceva cu salariul lui Ionita Alexandru ,baitu face 2-3 ore pana la antrenamente strabatand tot Bucurestiul cu mijloacele de transport in comun .
  Mai ales in conditiile in care acum este un jucator care evolueaza la prima echipa constant a dat si gol si sper din tot sufletul sa inscrie in ghencea ,dar daca inscrie acolo parerea me e ca o sa-i fie extrem de greu sa mai vina pe jos la antrenamente !

  MULTUMESC ANTICIPAT

 5. Avem nevoie de investitii in centrele de copii si juniori. Altfel aceste aparitii ale copiilor de care vorbiti vor fii din ce in ce mai rare

 6. Pentru niti_rapid: “George Copos wrote: ,,Deoarece suntem în negocieri pentru vânzarea Rapidului” = MINUS ; ,,reprezintă o investiţie inteligentă şi – sperăm – durabilă pentru club” =PLUS (SE BAT CAP IN CAP PRECUM OUALE DE PASTE!)”.
  Chiar nu văd nicio contradicţie între cele două afirmaţii! Indiferent cine va fi investitor/proprietar/sponsor la Rapid, aceşti jucători tineri reprezintă o investiţie durabilă pentru club. Depinde de investitor/proprietar dacă va şti să o valorifice, dar investiţia este acolo, la club, nu la proprietar.
  Din cauza asta, având în vedere infuzia de tineret din lotul rapidist, nu sunt de acord nici cu comparaţia Rapidului cu o „doamnă tristă şi încercată”.
  Dacă n-ar fi subiectivismul ăsta care îi caracterizează pe cei mai mulţi dintre fani – indiferent de clubul pe care îl admiră – ar fi destul de simplu de recunoscut că, spre deosebire de alte echipe, Rapidului chiar îi merge bine în prezent. Iată ce spune directorul tehnic Nicolae Manea: “Echipa joacă bine, s-au găsit şi bani pentru a plăti salariile, nu mai avem deloc probleme. Totul e OK, chiar putem face performanţă” (“Gazeta sporturilor” de astăzi, 30 septembrie); acelaşi lucru îl tot susţin de mai multă vreme şi Costin Lazăr, căpitanul echipei, şi Buga şi alţi jucători; în fine, antrenorul Viorel Hizo “se teme” de faptul că în Giuleşti e “atâta linişte”. Oare toate astea nu înseamnă nimic? Oare toate astea au venit aşa, pur şi simplu din cer? Aşa arată o „doamnă tristă şi încercată”?
  Înţeleg dorinţa fanilor ca Rapidul să fie campioană, inclusiv pe plan european şi – de ce nu? – mondial. Înţeleg dorinţa ca Rapidul să aibă condiţii ideale, să obţină numai victorii ş.a.m.d. La rândul meu, şi eu am nutrit aceleaşi dorinţe timp de 17 ani, iar multe dintre ele chiar mi s-au împlinit (sper că niciun fan, oricât de orbit ar fi de spiritul contestatar, nu va trece peste faptul că aceşti ultimi 17 ani reprezintă perioada cea mai rodnică din istoria clubului). Din păcate, împlinirea dorinţelor depinde de mulţi factori, printre care şi de resurse, care sunt limitate. De aceea mi-am şi propus să mă retrag: e timpul să vină altcineva la Rapid şi să facă măcar atât cât am reuşit eu să fac (şi am motive serioase să cred că aşa va fi).
  Cât despre afirmaţia mea ,“voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru ca Rapidul să fie cât mai aproape de vârful piramidei. Ba chiar în vârf!”, la fel, nu văd unde e contradicţia. În primul rând, ea e scoasă din context, fiindcă eu am scris atâta timp cât voi fi implicat în vreun fel în destinele acestui club, voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru ca Rapidul să fie cât mai aproape de vârful piramidei. Ba chiar în vârf!”. În al doilea rând, schimbarea proprietarului clubului nu-mi va influenţa în niciun fel pasiunea mea pentru Rapid, chiar dacă voi fi un simplu suporter. Aşa cum am mai spus şi în alte ocazii, spre deosebire de alţii, sufletul meu va rămâne pentru tot restul vieţii alături de culorile alb-vişinii; prin urmare, chiar şi atunci când voi fi un simplu suporter, dacă voi putea face ceva pentru Rapid, voi face cu dragă inimă.

 7. Pentru Super21: După cum probabil ştii din presă, negocierile pentru vânzarea Rapidului sunt într-o fază avansată. Ar fi nepotrivit ca, în acest moment, să mă apuc eu să fac modificări ale unor situaţii care au fost deja auditate de cei care vor să cumpere şi care sunt luate în calcul în rundele de negocieri.
  Noii proprietari ai clubului şi stafful acestuia vor şti cu siguranţă cum să rezolve şi situaţia financiară a lui Ioniţă, pe care eu personal îl apreciez foarte mult. Dacă el va dovedi că este un fotbalist adevărat, orientat spre succes, cu spirit de învingător şi cu capul pe umeri, nu ca alţii care cad pradă unor izbânzi de moment, le va avea pe toate la timpul potrivit: glorie, prestigiu, bani ş.a.m.d. Eu chiar îi recomand să nu se grăbească (din ceea ce ştiu până în prezent, el nu se grăbeşte şi bine face), momentul succesului lui e aproape, depinde doar de el când va veni.

 8. cum ramane totusi cu pesseiro domnule copos? pana la urma dvs il considerati vinovat pentru declinul echipei iar noi din cate am reusit sa citim ceva din presa am aflat ca domnul taher vroia sa il aduca pe boloni si dvs l-ati adus pe pesseiro.

 9. declaratie viorel hizo:DE TINUT MINTE
  “Nu este problema mea dacă se vinde. Dar eu nu cred că George Copos va vinde clubul. Asta este părerea mea. În problemele tehnice de vânzare ale unui club sunt foarte multe detalii, iar detaliile sunt foarte importante. Deci, eu nu cred că vinde. Dar dacă se vinde, se vinde, e proprietatea dânsului. Şi dânsul face ce crede de cuviinţă. Vorbim zilnic şi acum cinci minute am vorbit”, a spus Hizo.
  domnul hizo a deschis gura si a iesit pasarica……de fapt ne-a intarit ceea ce stiam deja,ca rapidul nu se va vinde si ca totul este doar pentru presa

 10. Domnule Copos daca va amintiti v-am scris mai de mult dupa o infrangere a Rapidului sa nu-l dati afara pe Dl Hizo ( presa zicea ca vreti sa-l dati afara) . Atunci v-am spus ca daca il conciedeati faceti o mare greseala , poate ati vazut si m-ati ascultati sau poate nu , Ideea este cadaca facem 6p din urm. 2 meciuri trecem pe primul loc si absolut sigur ca no se ne mai dea nimeni jos de acolo !!!

 11. domnule copos sper ca sunteti constient ca victoriile cu echipele de pe ultimele locuri pot aduce aduce o stare de supraevaluare in perspectiva meciurilor cu cfr si steaua doua echipe cu pretentii la titlu si cu o alta valoare decat ceahlaul,alba iulia,etc.victoriile cu echipele de la retrogradare nu sunt concludente pentru stabilirea unei valori reale ale lotului care il avem.in plus cred ca stiti si dvs ca viorel hizo sufera de un complex al derbiurilor pe care le abordeaza mult mai prudent decat orice alta echipa si de aceea rapid joaca un fotbal mult prea sarac in compania echipelor puternice ceea ce nu poate duce decat implicit la rezultate sarace.in meciurile urmatoare trebuie sa avem curaj si sa jucam in continuare numai la victorie indiferent cine este adversarul,doar asa se putea creea la lot o mentalitate de invingator,daca incercam sa scapam cum putem de echipele puternice atunci vom ramane intodeauna o echipa complexata de podiumul unde toata lumea doreste rapidul si unde ii este locul asa cum ati spus dvs.

 12. Imi permit sa ma adresez la singular pentru ca suntem de varste apropiate si pentru ca eu cred ca respectul nu consta in folosirea pluralului. De la inceput vreau sa te felicit pentru ce ai realizat, realizezi si sper ca vei realiza la rapid. Eu fac parte din categoria acelora, nu putini, care apreciaza ce ai facut la Rapid si inteleg dificultatile cu care te-ai confruntat de-a lungul timpului. Sigur ca s-au facut si greseli dar este comod sa judeci o situatie dupa ce faptele sunt consumate. Sper sa nu faci gresala si sa judeci gresit o parte a galeriei care te contesta insa ei nu sunt decat niste victime ale presei, o presa de cele mai multe ori vanduta sau rau intentionata. Cred ca ai avut si nesansa sa nu ai in preajma mai multi rapidisti adevarati si dezinteresati. Nu inteleg de ce atata ticalosie la unii oameni din presa si nu inteleg de ce nimeni nu observa bunul simt care este evident ca il ai, si deasemenea nu inteleg de ce nimeni nu observa ca ai mare calitate ca nu jignesti oamenii. Ai facut marea “gresala” ca nu ai acceptat sa “manjesti” si tu presa care se pare ca nu mai are nimic sfant. Probabil ca ai facut gresla sa nu iesi sa te aperi si sa aperi Rapidul in multe din situatiile cand era evidenta reaua intentie a denigratorilor. Si eu conduc o foarte mica intreprindere particulara si stiu ce greu este sa muncesti ca sa asiguri salariile angajatilor si deaceea ,probabil, te inteleg mai bine ca altii. Intradevar este o mare diferenta intre tine si cea mai mare parte a oamenilor care functioneaza in fotbal insa nu cred ca este bine sa te lasi invins. Rapidul a fost mereu in opozitie fata de hotie, proasta crestere si lipsa de bun simt. Nu intamplator Rapidul este singura echipa din Romania cu traditie si performante. Iti doresc multa sanatate pentru tine si familia ta si sa ai multe succese in afaceri si cu Rapidul in continuare ! Daca depinde de mine as prefera sa nu afisezi pe blog acest mesaj si sa ramana ca un mesaj personal.

 13. Domnule Victor, daca ,,Rapidul a fost mereu in opozitie fata de proasta crestere si lipsa de bun simt” as dori sa-mi explicati ce simtiti atunci cand de la tribuna 0 sunt (scuzati expresia) scuipati reprezentanti ai echipe adverse.
  Ati fost vreodata in vreuna din (iarasi scuzati) toaletele stadionului ,,Valentin Stanescu”?

  Nu neaga nimeni ca A SALTAT RAPIDUL DINTR-O MEDIOCRITATE EVIDENTA, DIN VALURILE DERBY-URILOR CU ARGES PITESTI, ROVA ROSIORI SAU PROGRESUL BUCURESTI, DIN ENTUZIASMUL UNOR FENTE SI CALCAIE ORI ,,VINCL-URI” DANDU-I SI O AURA DE PERFORMANTA (nu mai are rost sa le insir acum, le stim cu totii) dar va spun ca, daca ar fi fost interesat 50% din cat au fost interesati de exemplu patronii sau conducatorii ultimelor noastre reprezentante in cupele europene, RAPIDUL ERA DEPARTE. Si nu doar aici, pe plai mioritic ci si in Europa.

  In rest sa auzim de bine!

 14. Tot pentru niti_rapid, un fragment din ceea ce am declarat la GSP TV pe 7 octombrie: “Am avut o discuţie cu domnul Adrian Oprişan, i-am plătit o sumă de bani pentru ca terenurile de la Pro Rapid şi arena din Giuleşti să fie cele mai bune, numai noi ştim de unde am găsit bani, dar merită. Terenurile noastre vor arăta cel mai bine din România”.

 15. Pentru niti_rapid : Incerc sa-ti transmit explicatiile solicitate desi , cred ca, pentru un rapidist, ar trebui sa fie simplu sa inteleaga sensul celor scrise de mine;
  1)sigur ca nu sunt de acord cu tratamentul cu care au fost “onorati” unii oaspeti de pe Giulesti insa, sa nu omiteti, ca ei au solicitat un asemenea tratament prin felul cum au provocat spectatorii si au jignit Rapidul. Ma refer la atitudinea aroganta, sfidatoare si provocatoare pe care au avut-o Mihai Stoica si Cornel Dinu, spre exemplu. De ce oaspeti precum: Razvan Lucescu, Mircea Lucescu, Viorel Hizo, Viorel Moldovan, Popa, Grigoras, etc. au fost respectati cand au venit ca adversari in Giulesti? Raspunsul este simplu : pentru ca si -au vazut de treba lor si nu au provocat spectatorii.
  2)Referitor la starea toaletelor de pe Giulesti va spun sincer ca desi merg la meciuri regulat, in ultimii5 ani am folosit toaleta de la stadion o singura data ,acum aproximativ o luna de zile, si mi s-a parut in regula. Dar nu trebuie omisa vechimea stadionului si faptul ca se are in vedere renovarea lui.
  3)Referitor la contributia d-lui Copos la buna functionare a Rapidului in ultimii 17 ani cred ca nimeni nu poate sa garanteze ca ar fi fost mai bine fara el. Este bine ,totusi, sa nu uitam de unde am plecat, sa-i fim recunoscatori pentru ce s-a realizat si sa speram ca vom face mai mult de aici inainte. Este foarte usor sa ne lansam in judecati dupa ce faptele sunt consumate.

 16. INTREBARE catre POLITIE : cum de un asemenea inviidd, este liber pe strazile Romaniei ? Un asemenea pericol social .traieste bine multumesc, liber sa-si continue crimele abjecte? S-a mai aflat faptul ca el a fost condamnat in trecut, pentru viol asupra unei minore, de tentativa de omor si de acte de cruzime fata de doi cai. Politia arre datoria sa apere populatie si mediul inconjurator, inclusiv animalele, ca in orice tara civilizata din lume Politia si justitia romana, nu vor sa apere cetatenii Romaniei lasa liberi pe strazi tot felul de criminali si psihopati??????? pai asta este civilizatie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *