Puncte de vedere armonizate la SC ANA IMEP SA Piteşti

În cursul lunii noiembrie la SC ANA IMEP SA Piteşti au avut loc negocieri între patronat şi sindicate în vederea încheierii unui nou contract colectiv de muncă, conform procedurii legale. Cele două părţi s-au prezentat la negocieri cu puncte de vedere specifice: un set maximal de revendicări – din partea sindicatelor, şi calcule detaliate privind posibilităţile financiare ale societăţii – din partea Administraţiei. Părţile şi-au prezentat şi şi-au susţinut poziţiile care, la începutul negocierilor, au diferit substanţial. Pe parcursul negocierilor sindicatele au făcut apel la mijloacele de luptă prevăzute de lege.

În urma discuţiilor poziţiile s-au armonizat. S-a ajuns la o soluţie care dă satisfacţie membrilor de sindicat, veniturile lor crescând cu peste 8 %, procent ce depăşeşte rata inflaţiei; salariul mediu va fi astfel de circa 1.800 lei lunar. În acelaşi timp, această creştere se încadrează în posibilităţile de care dispune societatea, în actualele condiţii economice, care nu sunt foarte favorabile. Prin soluţia de creştere a salariilor la care s-a ajuns greva declanşată de sindicate a încetat.

Totodată Administraţia a anunţat că a obţinut fonduri europene pentru aplicarea unui program de modernizare a producţiei, respectiv pentru punerea în funcţiune a unei noi linii de montaj pentru motoare auto. Investiţia, a cărei  valoare se va ridica la peste 3 milioane Euro, va demara în acest an şi va determina creşterea productivităţii muncii. Această creştere este singura soluţie pe care o are la dispoziţie societatea pentru a putea rezista, pe piaţa europeană şi pe pieţele din Asia, în faţa presiunii produselor fabricate în China.

Menţionăm că ANA IMEP este una dintre puţinele societăţi comerciale – dacă nu chiar singura – care, în aceste condiţii dificile din punct de vedere economic, acordă majorări de salarii de peste 8 %, menţine tichetele de masă şi acordă, în continuare, prime de Crăciun şi de Paşti.

Pe această cale Administraţia doreşte să îşi exprime satisfacţia faţă de realismul de care, în final, au dat dovadă angajaţii din ANA IMEP, oameni faţă de care Administraţia are toată consideraţia şi pe care îi preţuieşte pentru profesionalismul lor.

10 Replies to “Puncte de vedere armonizate la SC ANA IMEP SA Piteşti”

 1. Nea Copos ai auzit?Eric vrea sa joace cu Spadacio.Eric, cel care a batut Steaua.Il iei gratis ca ii expira contractul la vara.Poate in iarna da-i vrun jucator la schimb Mediasului pt el.Un Mardare, un Raduta.

 2. prelungiti cu bozovic,spadacio si lazar!

  Bozovic-cel mai iubit strain din istoria rapidului!

  Lazar-care cred ca trece prin cea mai buna perioada a carierei

  Spadacio-“Xavi”de la Rapid!

  Sa nu dati pe Bozovic sau pe Lazar cumva la Dinamo,ar fi cea mai dura lovitura!La fel si Maftei sa revina in Giulesti!

  echipa din retur:

  Bornescu(Coman-cu schimbu-eu zic ca e bine sa avem asa portari cred ca si asta e motivbul pentru care am luat doar 8 goluri-din care stim ca 3 au fost cum au fost cu Dinamo)-Maftei(R.Duarte),Marcos,Marius C-tin,Bozo-Roman(Eric,Chipciu)-Lazar,Spadacio-Nicoara(Cesinha,Frunza)-Herea,J.Moraes!

  vindeti pe Raduta la Rednic
  Grigorie la dinamo
  Rui Duarte daca vine o oferta de vreun milion-l-as da
  Ezequias-daca am lua vreo 500 000
  Grigore-pentru vreo 500-700 000!

 3. Cu asa UNITATE dorim, doresc, doreste, doriti performanta la Rapid?
  Asa se face fata rabufnirilor ciobanilor si oamenilor de butelii?
  Cu asemenea declaratii?

  “Descurcaţi-vă, tu şi domnul Dinu Gheorghe, eu nu mă mai implic” a fost replica şefului din Giuleşti.

  Haideti sa va mai dau un sfat:
  Intr-un anumit sezon competitional, puneti-va in gand si aplicati urmatoarea strategie: ori implicare 100% si exigenta pe masura ori delasare totala si efectiv NEACORDAREA NICI CELUI MAI SIMPLU INTERVIU vis a vis de ,,BATRANUL SI INCERCATUL PRIETEN AL DVS. pe nume Rapid Bucuresti…..

  Cine v-ar putea schimba optica de investitor in sport?
  Eu credeam ca sunt 4: Lucescu, Rednic, Lucescu, Gheorghe.
  Cred ca au mai ramas potentiali 3…..

 4. domnule copos ar fi bine sa al vindem pe cesinha la o echipa din turcia sau stiu eu si sa aducem un jucator dela unirea urziceni si sa mai aducem pe maftei sa mai ancercam sal aducem si pe undoye si pe moraes bine ca ne lipssc si banii dar eu asas vrea sa ne uitam la acesti jucatori si sa nil aduceti pe langa ei si pe eric de oliveria

 5. buna seara domnule Copos taiatile la jucatorii bani ca suporteri au mare dreptate eu numa iau neaparat dupa ei eu vroiam oricum fara doar si poate sa le taiati din salari eu asteptam asta de mult sa le taiati din salari sa le dati bani cand osa joace bine si cand osa castice si daca nu gresesc facetile cum ati facut atuncea cand nea batut dinamo la ei acasa cu 3-2 si cand numai leati dat banii asa si acuma ca sau anvatat sa lise dea banii la moara si acuma numai joaca nik

 6. ca ei nustiu cee aia munca deacea fac asa jucatorii rapidului ca dacar stie cee munca ar munci pentru banii acea numai omu care nustie ce greu bani se castiga cu munca care o dai din gru adica sa muncasca jucatorii rapidului din greu casasi meite banii

 7. dimneavoastra le dati bani ca un om cinstit dar i cened noua suparari lacrimi asta ne da ei noua si bani ai primesc naaaaaa nue bine asa bani ai meriti jucand nu sa stea pe teren sa se uite la luna si sa ia bani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *