Profeţii deşarte

Nu am gustat deloc aşa-zisul sarcasm al condeierilor de la „Gardianul” care profeţesc astăzi „eşecul” negocierilor de vânzare a Rapidului. Nu l-am gustat deoarece respectivele preziceri nu se fundamentează pe nimic, deşi sunt prezentate ca fiind certitudini.
Ei bine, eu, care sunt una dintre cele două părţi ale acestor negocieri, pot să fac cunoscut opiniei publice că nu am nici un semnal care să mă facă să am vreo îndoială cu privire la decizia domnului Lutz Stache de a cumpăra Rapidul. Şi am pretenţia că în acest caz am informaţii mai multe şi mai credibile, spre deosebire de scriitorii gardieni.
De pildă, ce dovadă mai temeinică aş putea să aduc cu privire la mersul negocierilor decât faptul că zilele trecute (joi, 3 decembrie) am semnat, împreună cu domnul Stache, un agreement care prevede finalizarea tranzacţiei până la Crăciun?
Alături de semnarea acestui document, aş mai vrea să le semnalez „gardienilor” şi faptul că a fost rezolvată problema insolvenţei SC FC Rapid SA – societatea care administrează clubul. De asemenea, am rezolvat multe dintre chestiunile financiare cu care se confrunta clubul giuleştean. Mai mult decât atât, tot în vederea finalizării tranzacţiei în termenul de timp stabilit, în zilele următoare vom efectua o majorare a capitalului social al clubului.
Din punctul nostru de vedere, ne-am îndeplinit toate obligaţiile care ne reveneau, astfel încât să nu existe obstacole în calea negocierilor de vânzare-cumpărare. Totodată, repet că nu am nici un indiciu conform căruia domnul Stache ar ezita să-şi îndeplinească, la rândul său, obligaţiile sale.
Dorinţa mea este ca această tranzacţie să fie finalizată cât mai curând, deoarece senzaţia de instabilitate pe care în mod firesc ea o generează nu este în interesul Rapidului, mai ales acum, când clubul se află pe o poziţie foarte bună în clasament. Aceasta mă face să fiu sigur că echipa giuleşteană are un potenţial extraordinar, iar acest potenţial merită să fie susţinut cu mijloacele financiare adecvate, astfel încât el să depăşească etapa rezultatelor conjuncturale şi să treacă într-un stadiu nou, cel al reuşitelor constante şi durabile.
Iar eu, chiar dacă voi rămâne toată viaţa cu sufletul alături de Rapid, nu pot să nu ţin cont de această şansă pe care clubul o are în acest moment şi pe care o merită pe deplin. Prin urmare, în ciuda oricăror „răutăcisme” ale unor gazetari, decizia mea de a vinde rămâne în continuare fermă şi sper din tot sufletul că ea se va materializa cât de curând. Spre disperarea celor care cred altceva.

5 Replies to “Profeţii deşarte”

 1. domnule copos,faceti doar o infima parte din aceasta fundatie,restul construiti cu ION MORARU,TABAN,DINU DRAGAN,IULIAN TUDOSE,MIRCEA PASCU,MARIAN RADA,TREBEA,si multi alti oameni total devotati,nu farseuri,hoti si lepre !

 2. sincer domnule copos eu unul ma tem pentru viitorul rapidului,sunt convins ca nu va cumpara stache(nu voi avea de unde sa stiu din cauza cui,a dumneavoastra sau ca nu a mai vrut el),dar nu va cumpara!apoi din retur,ve-ti investi 0 lei,probabil nu veti mai putea plati salariile,va fi rau…!cand v-am auzit si la gsp tv zicand ca nu aveti un plan B pentru rapid…probabil veti vinde din jucatorii buni helder,ionita,lazar,bozovic-nu veti prelungi cu buga si marius constantin-si atunci va fi chiar groaznic!!!

  sper sa ma insel si sa vindeti clubul pana de craciun!

 3. Buna seara Domnule Copos,
  sunt un suporter patimas al Rapidului si tocmai ce ma uitam pe gsp ca Pandurii l-au luat pe Kamara de la Arges ( un jucator bun zic – mai ales ca era liber de contract ).
  Ce transferuri intentionati sa faceti iarna asta? Din punctul meu de veder ne-ar trebui minim un mijlocas banda dreapta, un atacant puternic si un fundas central si mai ales un antrenor principal adevarat ( manea, cu tot respectul este limitat…s-a vazut si cu steaua si cu dinamo si cu gloria ).
  Ce se aude cu Daniel Niculae sau Boya ( ar fi super in atac unul din cei doi ) sau Roman de la Brasov pe stanga sau Ianis Zicu ( chiar si la schimb cu cesihna care nu prea se mai omoara cu firea la noi – sa plece daca nu mai vrea ). Cat despre Marius Constantin – care asemeni lui Cesihna intra in ultimele 6 luni de contract – sper din tot sufletul sa il retineti la club – merita – a demonstrat ca e un jucator bun – polivalent. Aaa, si daca tot am vorbit de Brasov mai devreme – tare bun ar fi domnul Vama inapoi – avem nevoie urgenta de un presedinte care sa se lupte cu valizele si jocurile din sold a la shakira a patronilor influenti din fotbalul romanesc.
  despre vanzarea Rapidului .. sper sa nu il vindeti pentru ca personal va consider cel mai bun patron – administrator din liga I ( e adevarat ..cam ZGARCIT ) dar va apreciez mult…insa daca il vindeti sper sa ramaneti in jurul Rapidului si sa ne ajutati si sa ne sustineti in continuare.
  Va multumesc si sper sa auzim numai de bine!
  Sarbatori Fericite!
  Catalin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *