Un om de succes este cel care poate construi o fundatie solida din caramizile pe care altii le-au aruncat in el.
David Brinkley

Problema brutarului: TVA de 9 % la alimente

24.03.2013 | 6 Comentarii

6 comentarii

Adauga un comentariu

dan din salajan

3/25/2013 14:21:38

pai daca nu o sa reduca pretul la paine, tovarasul prim ministru, cu ce naiba se va lauda romanilor ? cu pretul crescut al energiei ?!?!

traim vremuri grele. lumea i-a injurat pe boc si pe basescu, dar i-a injurat degeaba. ei nu au fost buni la PR, in rest, o parte din deciziile economice au fost corecte. a fost un guvern care nu ne-a dus in situatia ciprului sau a greciei.

acum, guvernul lui dottore, trebuie sa reporneasca economia, dar fac pariu, ca nu au idei. l-au injurat pe boc, dar iata ca e grea viata.

e mai usor in opozitie ;)

niti_rapid

3/28/2013 22:31:36

Totusi, in ceea ce priveste compania ,,Ana Pan”, imi permit sa va (mai) dau un sfat: aveti grija cu cei carora le-ati acordat franchisa, va strica imaginea. (IMAGINEA, acest subiect tabu din cauza caruia ati pierdut atata teren, inclusiv cu F.C. Rapid)

Andrei

4/10/2013 16:55:59

iar ne-ati amagit ca plecati. Stam si ne uitam Steaua cum domina campionatul, la Dinamo cum, cu un nou patron, face planuri de dominare a Romaniei in timp ce noi ne intrebam daca anul viitor vom termina in prima jumatate a clasamentului. Porumboiu vrea sa plece de la Vaslui, a recunoscut simpatia pentru Rapid, De ce nu-l invitati la o discutie?

Daniel

4/17/2013 23:26:54

Dacă scare TVA-ul la alimente, cu siguranţă nu va scade preţul pâinii.
Cererea este mult prea mare.
Poate va scade pretul grâului, dar nu cred, pentru ca pretul productiei ramane la fel sau creste.
Poate ca oamenii vor contabiliza mai mult, dar mă îndoiesc.

ctin marian

5/5/2013 16:53:43

ce interesant ca se aproba o lege chiar la data cand cei care vor recolta graul or sa spuna ca “nu s-a facut grau anu asta am cheltuit multi bani si n-am castigat nimic “, deci scaderea tva-ului va compensa pierderile inregistrate a culturii si nu va fi nici o reducere a pretului la produsele din grau. nu?

unu

5/12/2013 17:39:07

Ai face bine sa dispari din Romania cofetarule!!

Adauga un comentariu pentru acest articol:

(Acest articol este moderat, comentariul va aparea dupa ce va fi aprobat de autorul articolului)

9 × 4 =