Precizări necesare

În ultimele zile au apărut unele zvonuri legate de clubul FC Rapid faţă de care este necesar să fac câteva precizări importante.
1. Atmosfera în interiorul echipei şi a staff-ului tehnic este constant foarte bună. Echipa şi antrenorul său, Răzvan Lucescu, sunt în relaţii fireşti cu conducerea clubului. Personal îl apreciez foarte mult pe Răzvan. Ca întotdeauna, este acelaşi profesionist excelent, dedicat muncii sale, pe care o face cu excelenţă. Mi-am dorit mult să îl avem la echipă şi sunt mulţumit de faptul că am reuşit să îl conving să preia Rapidul şi să îl pună pe şinele care duc în Europa. Am trecut deja cu succes de prima gară. Sunt, de asemenea, mulţumit de faptul că nici un conflict interior nu tulbură atmosfera de lucru responsabil din cadrul clubului şi al echipei.
2. În legătură cu relaţiile lui FC Rapid cu CS Rapid privind stadionul „Giuleşti” precizez că lucrurile trebuie privite din perspectiva unor principii de viaţă şi nu dintr-o perspectivă mărunt mercantilă, negustorească. Întotdeauna m-am ghidat după principiul că orice serviciu ori produs trebuie plătit şi orice restanţă de plată – achitată. Pe baza acestui principiu FC Rapid a achitat către CS Rapid suma pe care o consideră reală şi care este cunoscută publicului. În acelaşi timp, există un alt principiu, pe care de asemenea îl respect, potrivit căruia NICI SERVICIILE NEPRESTATE ŞI NICI PRODUSELE NEFURNIZATE NU POT FI PLĂTITE. Ca atare, dacă FC Rapid a achitat suma corectă, legată de folosinţa stadionului „Valentin Stănescu” din Giuleşti, el, FC Rapid, nu acceptă să plătească sume necuvenite, pentru servicii neprestate. Subliniez: e o chestiune de principiu, nu de bani. Nu vorbesc despre un leu sau despre 150.000 euro. Vorbesc despre PRINCIPII şi despre prevederi contractuale. FC Rapid acceptă să plătească ceea ce în mod real trebuie să plătească, mult sau puţin, dar nu va plăti niciodată sume inventate, pentru servicii inexistente.
3. Apreciez oferta făcută de suporterii Rapidului, aceea de a prelua asupra lor o parte a poverii financiare legate de achitarea sumei pretinse în mod dictatorial de CS Rapid şi de cei din spatele lor. Oferta constă în achitarea de către fiecare suporter a unei sume de 120 lei reprezentând costul a 4 bilete a câte 30 lei fiecare pentru următoarele meciuri. E un gest nobil şi o iniţiativă lăudabilă. Tocmai din aceste motive este de neacceptat. Este „peste poate” ca suporterii – mulţi dintre ei rupându-şi de la gură pentru a asista la un meci – să fie puşi în situaţia de a participa la achitarea unor datorii inexistente. Acest fapt ar crea un precedent periculos. Mâine ne-am putea trezi, noi sau alţii, cu obligaţia de a plăti cine ştie ce fantasmagorii, pe baza principiului „cereţi-le orice, Galeria va plăti oricum !”.
4.  Regretăm faptul că, examinând cererea noastră ca Rapid să poată juca pe „Giuleşti” până la pronunţarea unei hotărâri definitive legate de litigiul privind stadionul, instanţa de judecată a pronunţat o hotărâre pe care noi o considerăm ca fiind netemeinică. Ca atare, VOM DECLARA RECURS.

39 Replies to “Precizări necesare”

 1. domnu’ presiune avem nevoie de un atacant percutant, nu putem sta doar in pancu si sa asteptam la infinit sa explodeze sburlea mai ceva ca mamaliga si un cassio care-ti da goluri doar acasa cu echipe gen chiajna sau vointa sibiu. razvan chiar nu vede lucrul asta???? prin octombrie-noiembrie iar o sa incepem sa pierdem puncte prosteste si iar vom gasi vinovati falsi, cand totul tine de modul in care ti-ai pregatit strategia .

 2. Domnule Copos,daca nu joaca rapid pe giulesti,se duce farmecul vietii….Te rugam din tot sufletul ,fa ceva ca sa poata juca rapidul nostru pe giulesti…Multumim!

 3. Atacanti si intoarcerea pe Giulesti…….sunt probleme pe care mintea ta nu le pricepe………cred ca vrei sati pui singur piedica….astfel inseamna ca nu doresti performanta !

 4. In cei aproape 90 de ani de istorie a Rapidului nu s-a mai pomenit o atare situatie. Lipsa de intelegere a Clubului Sportiv, ii dezonoreza si nu-i fac demni in fata nici unei societeti umane civilizate. Pretind acestia prea mult, uitand oare ca Rapidul e coroana regala a Clubului.Oare oamenii acestia numai la bani le e gandul? Atat de mercantili au ajuns?
  Moral si drept ar fi ca ei sa lase echipa sa joace, implinind dezideratul Clubului Rapid: Noi nu jucam doar fotbal, ci facem arta, spectacol, pentru suporterii nostri, care fotbalul le-a ramas singura lor bucurie.
  Cine isi va aminti de voi, cei care dictati samavolnic masuri impotriva suporterilor? F.C. Rapid are nenumarati dusmani, dar nu credeam ca cei din interior sint si cei mai aprigi. Lasati Echipa sa joace si veti avea mai multe avantaje, doar e o onoare pt. voi ca Rapidul sa joace in Giulesti. Casa e a Echipei si nu a voastra, nistre trecatori marunti, purtatori de hartii, de la un birou la altul.

  Principiile sint bune intr-o societate in care ideile inaltatoare, care tin de virtute , nu isi mai au locul, astazi, iar cuvantul drept, e inlocuit cu tupeul verbal si cu nerusinarea. Inima buna doritoare de Dumnezeu, e inlocuita cu dorintele paguboase de inavutire si parvenire- a se vedea nunta anului -, in care cei prinsi in mrejele Banului devin patimasi si nu mai vad Adevarul de minciuna. Mergand acestia in Biserici, facand danii, dar in lume se comporta ca niste pagani. Darul dat de ei, nu mai are nici o valoare inaintea Lui Dumnezeu, caci El vede numai pe cei virtosi, si cu inima curata, si nu pe cei care isi ataca mereu aproapele.
  Patronul acestui blog, ii dorim sa-si implineasca nevointele spirituale si intelepciune, in lauarea tuturor deciziilor, in plan profesional si personal. Caci fara nevointa duhovniceasca nu vom realiza mai nimic, in tot ceea ce vom intreprinde.

 5. “Un om care traieste in spiritul valorilor ce sprijina viata nu va incerca sa dovedeasca nimic; nici sfintenia, nici bunatatea, nici puterea sa”.
  ( O. Paler)

  Cosmin: “sunt probleme pe care mintea ta nu le pricepe” (Referie la dl Copos).
  Nu vreau sa fiu avocatul d-lui Copos, dar trebuie dat cezarului ce e al cezarului, si sa recunoastem valoarea acestui om, caci fara ea , nu ar fi fost azi, ceea ce e acum.
  Trebuie spus ca , personal, identificam pe dl. Copos cu Rapid, practic, orice stire legata de domnia sa, ma interesa, de afeceri, stiind faptul ca, daca afacerile domniei sale vor creste, si investitiile in Echipa vor urca considerabil.
  Apoi am inceput sa ma indoiesc si sa judec stramb , aducandu-i o serie de acuzatii , de care azi nu sint prea mandru, primind o replica pe masura, care suna astfel:”În ceea ce mă priveşte îmi amintesc cum, în anii 1990 şi 1991, când puneam pe picioare afacerea care astăzi este Ana Pan, programul meu de lucru începea la orele 3,30 în fiecare dimineaţă. Pentru aprovizionare foloseam un ARO amărât, cu remorcă. Iarna, motorul maşinii îngheţa şi programul începea cu dezgheţarea conductelor, folosind un şomoiog de cârpe aprinse … Un coşmar ! Apoi , de unul singur, încărcam maşina cu făină, cu bidoane cu frişcă şi cu alte materii prime. Sistemul de încărcare se numeşte „cu cârca”. La deschiderea magazinului trebuia ca toate să fie deja în magazie. Pe scurt, a fost greu. Programul ajungea, uneori, şi la 18 – 20 de ore de lucru pe zi. Nu mi-a fost uşor, dar nu regret nimic. Dacă ar trebui să o fac din nou, aş face-o fără ezitare.” (George Copos)

  M-am cait pentru judecata mea tinereasca si necoapta, si de accea, e bine sa nu cugetam gresit:” Mintea, care a dobandit dragoste duhovniceasca, nu cugeta despre aproapele cele ce nu se potrivesc cu dragostea”. ( Talasie Libianul)
  Sa nu mai luati de bun tot ceea ce presa si mass-media spune despre dl. Copos, acestia infloresc stirile, oare il cunosc acestia cu adevarat? Oare doresc binele Rapidului? Nu, De aceea, trebuie sa sprijinim eforturile financiare ale d-lui Copos. Judeca nu dupa ce zic altii, selectati informatia, altfel, seamana a nesabuinta. Cine il cunoaste cu adevarat pe dl. Copos? Numai membrii familiei sale si Bunul Dumnezeu, care pe toate le vede.
  De mult am simtit nevoia sa dau o replica celor care se trag de sireturi cu dl. Copos, chiar e ridicol, ca oricine , fara identitate, ca sa-l traga de maneca, pe cel care are relatii in inalta societate. De el depinzand mii de angajati, care primesc o paine, in zilele astea dificile si groaznice, cand un loc de munca e atat de greu de gasit. Caci diferenta o face dl. Copos, in comparaie cu ceilalti speculanti de capital, domnia sa face investitii pe termen lung si creeaza locuri de munca. Caci o civilizatie sanatoasa traieste numai din munca si nu din aur natiunule traiesc, caci el e pieritor, ci din munca, care e o bogatie vesnica:” Temeiul unui stat e munca…bogatia unui popor nu sta in bani, ci iarasi in munca…Fiecare, si mare si mic, datoreste un echivalent de munca societatii in care traieste”.
  (M. Eminescu)

  ” Bine este sa ne ideletnicim pururea cu Dumnezeu si sa-L cautam pe El(…) Cel ce graieste pentru adevar, n-a spus decat un sinur cuvant a lui Dumnezeu”. (Sf. Maxim Marturisitorul)

 6. Domnule Copos… puncte de suspensie imediat după adresare sau de ce punce de suspensie când nici bine nu am pomenit numele celui căruia mă adresez? pentru că aşa mă simt când vă pomenesc numele. Tata, care vă admiră dar el admiră, uneori, pe oricine “se descurcă”, îmi dă peste nas mereu când “vă descurcaţi” cu Rapidul. Eu unul sunt confuz când îmi vine numele Copos în minte. Confuz pentru că vă cred un om de afaceri abil şi pe lângă asta, “asta” nefiind peiorativă căci nu e tocmai un lucru uşor să driblezi politica social-economică a unltimului deceniu, vă cred şi inteligent, că nici inteligenţa nu se confundă cu flerul afaceristic la fel cum fervoarea pseudo-eclesială a lui Gigi nu se confundă cu practicarea creştinismului răsăritean. sunteţi domle intligent, ce mai la deal şi la vale, dar de ce sunteţi inteligent şi când vine vorba de Rapid? asta mă miră pe mine! Păi oare toate echipele “mai mici” din Europa, gen Ajax, au o bază solidă de selecţie, un stadion frumuşel, o echipă care e în stare măcar să pună probleme granzilor fotbalistici şi dumneavoastră nu investiţi deloc în cheştiile ăştea? Păi de ce şi, cum ar veni, care-i motivul? Oare Rapidul, care are cred cel mai constant număr de suporteri acasă şi deci dacă s-ar îndeplini chestiunile de mai sus ar creşte exponenţial, nu arată ca o potenţială oaie de muls, nu de tăiat domnule Copos ci de muls?
  Eu ştiu că investiţi mulţi bani dar nu îndeajuns încât să câştigaţi pe măsura aşteptărilor dumneavoastră…(aici le-am pus ca încheiere şi pentru că ceea ce urmează să zic nu e decât o interogaţie personală care nu are de a face cu ce am scris înainte) dar poate sunt eu mai penibil decât creştinul ăla care, contrariat că un evreu s-a gândit că poate cerşi lângă un milog creştin în tinda bisericii, a fost năucit de răspunsul evreului l-a recomandarea credinciosului de a creşi la sinagogă…. deci domnule Copos oare “I-auzi bă Iţic, ne-nvaţă ăsta cum să facem bani!”.
  Cu respect!

 7. Da…se pare ca perioada de transferuri s-a incheiat iar Rapid a ramas fara un var adevarat. S-a dus titlul si anul asta. Multumim domnule Copos.

 8. …nu credeam ca ma puteti dezamagi mai mult – ati reusit ! Tarati onoarea echipei prin toata tara, precum “amicul” dvs. Urat, foarte urat, stim cu totii ca in spatele zabetelor voastre parsive se ascund, de fapt, interese meschine… dar chiar atat de putin conteaza Rapidul pt dvs?

 9. Fara Giulesti tind sa cred ca performantele vor avea drastic de suferit, acest stadion ofera poate peste 30% din puterea pe care echipa o poate avea. Treburile se misca foarte, foarte incet. Nu dau dreptate nimanui in acest caz dar se vede cu ochiul liber ca nu se depun toate eforturile pentru ca situatia sa se rezolve cat mai repede. Timpul pierdut se va simti mai devreme sau mai tarziu…

  Ce inseamna pentru un suporter meciuri in afara giulestiului ? … Foarte multi bani pierduti pe deplasari, oboseala, probleme acasa la servici… Nu stiu cum reusiti dar parca se incearca indepartarea a tot ce mai are bun echipa asta: SUPORTERI !

  Uneori trebuie sacrificiu si pentru lucrurile care nu sunt tocmai morale sau cum spuneti dumneavoastra fara principii.
  Dar oricum ne-am obisnuit, asa cum de fiecare data Rapidul, la fiecare inceput de drum, porneste favorita dar moare speranta, e clar ca aceste lucruri nu sunt intamplatoare ci efectiv cineva nu intelege cum se face performanta… S A C R I F I C I U !!!

 10. Domnule Copos,

  Fara a avea vreo legatura cu subiectul ce face obiectul “articolului” dumneavoastra, va intreb: stiti ce echipa de fotbal are cel mai longeviv suporter activ? (prin activ vreau a se intelege ca este prezent la absolut TOATE meciurile, indiferent de locul de disputare)… sunt convins ca doar banuiti care este raspunsul, insa detalii cu siguranta ca nu aveti…

  Suporterul la care fac referire este al Rapidului, si este nascut in acelasi an cu cel in care a luat fiinta clubul Rapid… ar trebui sa aveti grija de astfel de suporteri, sa promovati imaginea clubului cu astfel de oameni, ar trebui sa va interesati de acest om si sa intreprindeti ceva… probabil ca nu veti face nimic… eu, promit sa scriu cate un comment la fiecare postare a dumneavoastra, comment in care sa va reamintesc de acest OM…

  Cat de mult ar insemna pentru club daca dumnealui ar merge macar in deplasarile foarte lungi impreuna cu echipa?… (evident ca ma refer la partea materiala, ca doar in jurul banilor se invart toate, nu?)…

  Pe mine ma impresioneaza de fiecare data acest om… este incredibil cum la 88 de ani suporta un drum Bucuresti – Wroclaw cu autocarul… 31 de ore la dus, 29 de ore returul… Bucuresti – Atena, evident tot cu atocarul: 24 + 24 de ore… Bucuresti – Hanovra (pt. meciul cu Wolfsburg): 26 + 26 de ore… etc.

  Nu ignorati astfel de oameni… puteti crea o imagine impresionanta in jurul acestui minunat domn…

  Cu toate acestea, tare mi-e ca va refuza o posibila oferta venita din partea clubului pentru a face deplasarile impreuna cu echipa… totusi, incercati… acest OM merita tot respectul!, sper sa-l aveti si dumneavostra.

  Daca nu veti reusi sa-l contactati, desi toata galeria il stie, postati aici si va voi transmite date de contact ale d-lui Chivu.

 11. Ne-am saturat sa ne conduca un patron care imprumuta clubul! Dispari odata si lasa-ne in durerea noastra…auzi…principii…ce principii….Nu poti intelege niciodata ce inseamna GIULESTIUL pt noi! Ai fost si vei ramane toata viata un creditor al Rapidului, un caracter care nu vrea performanta clubului!

  Sa stergi imediat mesajul asta!

 12. Hai sa iti explic
  O imagine buna reprezinta in timp sute de mii de suporteri….o mare parte din ei vin pe stadion si iti cresc veniturile !
  Cum ar fi o reteta cu 50 000 de rapidisti in tribuna pentru buzunarele tale !
  A juca pe Giulesti meciurile din campionat inseamna incasari suplimentare pentru buzunarul tau si in cateva meciuri ai incasari mai mari decat suta de mii pe care o platesti
  Si inca ceva ….nu avem un atacant la ora actuala…!

 13. D-le Copos serviciile prestate de catre Firma de Paza CDS sa inteleg ca nu au fost prestate conform principului dumneavoastra?
  Promisiunile de plata facute de Dl Dinu Gheorghe se pare ca nu sunt serioase,,,poate dumneavoastra sunteti mai serios.

 14. Nu inteleg… Preferati sa investiti in alta “casa” decat cea a Rapidului.
  Cat ii priveste pe suporteri… Daca tot va ganditi ca isi “rup de la gura” platind mai scump pentru bilete, incercati sa faceti un calcul si vedeti cat platesc pentru deplasarile facute atunci cand Rapidul joaca “acasa”. Nu cumva platesc mai mult? Si nu uitati… Sunt suporterii Rapidului… E datoria lor de a ajuta clubul…

 15. Domnule Copos,

  Cu regret si amaraciune in suflet va scriu aceste randuri, acum in aceste vremuri tulburi pentru F.C. Rapid dar si pentru noi, suporterii acestui club magnific. Acum, cu o saptamana inaintea (re)debutului in grupele Europa League, sa constatam toti cu obiectivitate ca Rapidul nu poate din diverse motive, pricipiale sau financiare sa revina acasa pe Giulesti, unde ii este locul este un gand greu de suportat dar lovitura este cu atat mai grea cu cat anumiti oameni de fotbal au anuntat ca va fi o singura echipa care va juca pe National Arena in competitiile europene, in speta Otelul Galati! Nu stiu cat adevar este in aceste afirmatii sau cata mancatorie din partea presei dar este o problema pe care ar trebui sa v-o puneti la modul cel mai serios: “Daca fac astia vreo figura si lasa doar Otelul pe National Arena?” pentru ca stim toti ca ar fi in stare si de asa ceva. Intrebarea mea pentru dvs este urmatoarea: In acest caz aveti vreun plan de rezerva? Unde va juca Rapidul in Europa League daca acest lucru se va intampla? In aceasta ordine de idei va propun o varianta care mie mi se pare viabila: De ce nu vorbiti cu Primaria Ploiesti si cu cei care sunt in masura sa poarte aceste discutii si sa jucati meciurile de acasa(campionat/cupa/Europa League) pe noul stadion de acolo? Stadionul este unul nou, foarte bun din punctul de vedere al gazonului si foarte aproape de Bucuresti! Dat fiind ca este al Municipalitatii nu cred ca ar fi probleme de orgolii prostesti si sume exorbitante pe care unii patroni de cluburi le percep la inchirierea stadionului echipelor straine. Stiu ca sunteti in relatii foarte stranse cu domnul Vasile Siman dar sa fim sinceri, cat credeti ca mai poate rapidul sa joace la orele dupa amiezii, pe un stadion mic si care mai intai de toate nu se ridica la standardele europene?

  Multumesc pentru timpul acordat si sper ca veti analiza propunerea mea!

 16. daca nu vei plati va fi si mai rau pentru noi suporteri si pentru tine denigrezi clubu imaginea plateste indiferent de ce ciperca e pe giulesty nu mai gasi scze plateste vreau pe giulesty dupa meciu cu dinamo

 17. Zboara puncte inutile pentru ca tu te incapatanezi sa nu joci in Giulesti ! Aceste puncte intr-un final inseamna o pozitie mai buna in clasament si bani mai multi din drepturi tv.

 18. daca vrem performanta ne trebuie jcuatori ce pot decide singuri un meci,noi deocamdata avem doar pe pancu si rareori herea!astetpt sa intre gangioveanu!

  DAca sunteti un patron capabil,maine il dati afara pe surdu,are dreptate lupu 100%,daca lui razvan nu ii convine,sa plece si el cu surdu cu tot,sare mingea din el fara sa exagerez ca din coltu de la masa,ce cauta acest non talent la rapid???

 19. Domnule Copos, va rugam sa se gaseasca o solutie prin care sa jucam intern pe Giulesti, iar in Europa League pe National Arena. Ar fi pacat sa nu atingem aceste 2 obiective.

  Fortza Razvan, Fortza Rapid!!

 20. scrisoare deschise pentru Domnul Copos…Domnule Copos…razvan lucescu ne’a furat rapidul…ne’a furat fericirea zambetele si sperantele legate de acest club si aceasta echipa de fotbal…vrem rapidul inapoi in aceste perioade de neliniste financiara in care echipa rapid mai aducea un zambet pe buze…razvan lucescu a distrus atitudinea ,mentalitatea si calitatile echipei noastre si v’a spun sincer ceea ce cred ca si dvs stiti…totul o sa fie din ce in ce mai rau…razvan lucescu a venit la rapid sa ne dea lectii de nepostim si noua si dvs care eu personal stiu atitudinea dvs pe care o stimez legata de unii jucatori pe care nu i’ati favorizat niciodata cu toate ca puteati sa o faceti…lazvan lucescu a crescut intr;un mediu de nepotism si acum asta preda la pro rapid…cum reuseste acest romeo surdu sa v’a fure 250 000 de euro pe an in conditii inc are dinamo plateste 10 jucatori in forma cu banii astia…Domnule Copos fotbalul nu il joaca c.v’urile ci jucatorii si mai ales cei in forma..trebuie sa ne trezim pentru ca inca mai avem timp …razvan lucescu e un antrenor de locurile 10 12 asta a facut la nationala asta v’a face si la rapid…nu uita’ti de varianta ioan andone cum si noi nu o sa uitam de acel 5 1 si de atitudinea echipei…e momentul sa ne trezim …vrem un antrenor cu mentalitate de invingator pentru ca spiritul antrenorului e transmis la nivel de echipa…VREM UN INVINGATOR…VREM UN RAZBOINIC…am ajuns ca rapidist sa ma rog la Dumnezeu sa pierdem 3 4 meciri consecutive ca acest antrenor sa fie inlaturat…ceea ce intr’un final se v’a intampla sunt convins…va multumesc

 21. si inca ceva Domnul Copos despre domnul razvan lucescu…cand ai la dispozitie mii de jucatori romani si cu ei nu reusesti sa faci performanta atunci e un semn mare de intrebare…

 22. in alta ordine de idei…daca acest forum ne ofera ocazia sa ne impartasim parerile de ce sa nu o facem…asta e rostul forumului in principiu…ca risc sa imi racesc guara de pomana neprimind un raspuns asta e alt aspect…am sa va spun o mica poveste care se leaga minunat si de fenomenul fotbalului…cand legiunea 26 iulie condusa de onorabilul Ernesto Guevara un anti imperialist fenomenal un socialist pur sange lupta impotriva armatei lui batista pro america raportul era covarsitor pentru revolutionari…1 la 9…practic imposibil…dar aici Che spunea ca imboldul principal ce te face sa castigi o lupta este MENTALITATEA de invingator si DARUIREA totala…ei luptau pentru principiile lor pentru tara si pentru poporul cubanez in vere ce soldatii lui batista luptau pentru o cauza necunoscuta si pentru bani…cand Daniel Pancu a refuzat steaua care ii oferea mai multi bani pentru a veni din nou la rapid parca l’am vaz pe maradona cand a refuzat river plate pentru boca echipa sufletului lui sau cand a refuzat echipele din nord pentru napoli…iubirea lui pentru clubul nostru e nemarginita si dragostea care o primeste de la suporteri nu are echivalent in bani…unde sunt oamenii astia?vrem rapidisti cat mai multi cu ei in teren v;om fi nu 11 ci 20…cum a fost daniel pancu in fiecare meci de la inceputul sezonului…3 in 1…cum crede;ti ca cei ce chinuiti de sistem au dominat si castigat meciuri in teren in perioada de glorie…numai dragostea fata de club si fata de culori,implicit talentu si glezna fina slefuita in sanul giulestiului…iubesc clubul rapid si il vreau inapoi…mi;e dor de spiritul nostru…mi;e dor de Rapid Giulesti

 23. buna seara d-l George Copos.Am dori sa realizam un interviu inspiratonal cu fata dumneavoastra,Alexandra.Daca dansa este de acord va rog sami dati un mail pentru a discuta detaliile.O seara placuta

 24. Un pret mai mic al blietelor va face sa vina pe stadion un numar mare de suporteri care vor compensa si va aduce poate incasari mai mari. Vei avea de castigat atmosfera si mediatizarea…..fii destept si nu salta biletele la mai mult de 20 de lei. Vei trezi din nou interesul suporterilor in randul echipei….

 25. Cînd or să îi suspende cu închisoare pe viaţă pe infractorii de la Ligă? Cum poate fi membru al Ligii un fost puşcăriaş aşa cum a fost Boc?
  Fotbalul din Romînia este condus de către bişniţari, ospătari ce furau la gramaj clientul, foşti securişti de la Victoria. Miliţică ar trebui să ne spună de ce a făcut în 1990 şapte luni de închisoare pentru abuzurile de la Victoria, despre condamnarea din 24 noiembrie 1976 de trei luni de închisoare pentru jocuri de noroc, barbut.
  Cum a fost preluată Liga de la Mircea Anghelescu? Sudorii care l-au izolat înăuntru ştiu mai multe.

 26. citesc pe siteurile de sport,ca fanii ar vrea sa vina la meci cat mai multi cu psv!suplimentati cu inca vreo 10 000,se vine la meci,daca biletele se puneau in vanzare si mai de demult atunci era si mai multa lume-macar 35000 oameni vor fi!haideti maine jucam cu psv,hai rapidu!

  o intrebare:

  Sumudica este acuma antrenor de Rapid?

  Razvan de exemplu,cred ca doar a fost antrenor de Rapid,acum s-a schimbat-IN RAU!prea defensiv,nu jucam nimic de la mijloc in sus…dar mnah,vom vedea la final ce iese!

 27. Au ramas mii de suporteri afara si altii nu au facut deplasarea pentru ca nu ati inchiriat al doilea inel. Cu 10 000 de suporteri in plus mai incasati 70 000 de euro suplimentari…..si inca ceva ….Cum vrei sa castigi daca ai pe impotentii nicolae grigore, burca, casio ?!
  Astia inoata pe teren si nu au valoare de divizia c….insa tu platesti niste contracte degeaba…

 28. atacant pt Rapid-Maicon(care a fost la Steaua)-ar fi f bun-si cred ca il putem lua

  va aduceti aminte ca ziceam sa il luati pe Matel acum vreun an jumate-2???????????

 29. dl.Copos daca erati baiat destept puneati 30 lei cu cfr si 10 lei cu Mioveni..tineti cont ca Rapid joaca 3 meciuri pe saptamana ..un fan rapidist care merge la fiecare meci ii trebuie pe putin 150 lei saptamanal(600leilunar pe bilete)+deplasarile care ni le platim singuri….daca costa biletul30lei cu CFR..PSV sau Legia nu se supara nimeni..la Dinamo am platit 30 lei si multe alte deplasari platim foarte mult pe bilet macar in Giulesti la un meci cu Mioveni sa platim si noi 10lei PELUZA -20lei trII-A asta era pretul corect si sunt sigur ca erau 7000 de oamEni in tribune SI INCASATI MAI MULTI BANI DECAT CU 2500 DE BIL LA 20-40LEI HAI PELUZA ca Peluza galeria tot vin 1500..dar la tr a II-A ar trebui 25lei nu dublu..pt.ca acolo se duc foarte multi oamni batrani(pensionari)ca drept dovada tra II-A a fost goala

 30. eu zic ca la un meci de genul acesta (Mioveni.Chiajna sau alte echipe slabe)sa fie 10 lei peluza si 15 sau 20 lei tr-II-A…cu CFR PUN PARIU CA SUPORTERII RAPIDISTI DADEAU SI 40 LEI PE BILET AVAND IN VEDERE CA NE RENTORCEAM PE gIULESTI si era un meci important….greseala de managment eu asa zic ca se cheama asta

 31. Buna ziua,

  am citit pe site ul oficial decontul cheltuielilor la meciul cu Mioveni.
  Este un lucru laudabil ceea ce ati facut cu toate ca ati omis anumite lucruri si anume:
  -Era de preferat sa amintiti si banii incasati de la noi spectatorii in perioada cand nu ati platit celor de la Club.
  -Pe inelul publicitar si pe tabela de marcaj meci de meci ruleaza diferiti sponsori,oare ei nu platesc si daca platesc de ce nu sunt trecute sumele la incasari?
  Stiu ca este o perioada grea pentru toata lumea, dar pentru a reusi trebuie sa fim corecti cu toate aspectele.
  Astept cu nerabdare viitoarele decontari si cu ocazia aceasta vom stii si noi, suporterii, unde ajung banii platiti pentru bilete.

  Cu respect,

  Un suporter al FCRapid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *