Precizare privind politica de moderare a comentariilor

Dupa cum am specificat, renasterea acestui blog este motivata de dorinta de a dialoga constructiv cu oricine crede ca poate face acest lucru.

Accept dialogul, accept opinii contrare, accept polemica, toate cu doua conditii: limbaj urban si atitudine constructiva.

De aceea, cei care viziteaza acest blog doar cu intentia de a scuipa si a injura nu vor avea nicio sansa sa-si vada comentariile aprobate si publicate. Asadar, ii sfatuiesc pe adeptii comportamentului suburban – mai ales atunci cand acesta e favorizat de anonimatul oferit de Internet – sa nu-si mai consume energiile de pomana.

8 Replies to “Precizare privind politica de moderare a comentariilor”

 1. Domnule Copos va felicit pentru tot ceea ce faceti. Ati fi de acord sa va adresez cateva intrebari referitoare la clubul Rapid?

 2. Multumesc pentru felicitari si astept intrebarile despre Rapid. Voi cauta sa raspund cat mai “rapid” la ele.

 3. Va multumesc mult domnule Copos pentru raspuns. Nu ma asteptam ca o sa-mi raspundeti la comentariul pe care l-am postat pe site. Uita-ti intrebarile mele.

  1) Ati tinut mult la jucatorii pe care i-ati avut la echipa. Care a fost jucatorul din ultimii 5 ani de care v-ati simtit cel mai apropriat si care ar fi motivul?
  2) Razvan Lucescu, Mircea Rednic, Marian Rada, Viorel Hizo. Antrenori cu nume pentru fotbalul romanesc, care este antrenorul cu care ati lucrat cel mai bine?
  3) Ati vrut de multe ori sa renuntati! Nu cred ca din senin, si nici din cauza stersului, sau a crizei. Rapidul pentru dumneavoastra este ca un copil, un frate al Alexandrei. Totusi ce s-a intamplat intre dumneavoastra si fiul, Rapid?
  4) Credeti ca unele declaratii ale dumneavoastra la adresa jucatorilor, sau a celor din staff, ii afecteaza inaintea meciurilor?
  5) Care este jucatorul pe care Rapidul l-a avut si care ati vrea sa revina la echipa?

  Va multumesc mult domnule Copos si sper intr-un parcurs cat mai BUN al Rapidului in Europa League! Prin venele noastre, circula sange alb-visiniu! O zi buna.

 4. George, am incercat sa raspund la unele dintre intrebari, precum si la alte solicitari cu privire la Rapid, in postul “Rapidul ca un copil”.

 5. Am onoarea s-a v-a salut cu tot respectul cuvenit.Sunt un suporter patimas si fost pitic si junior al clubului pe care il conduce-ti.Sunt din generatia lui RISNITA MARINEL cel care m-a dus la acest clubpe care il indragesc ft mult.Am trait 40 si ceva de ani in bucuresti dar viata mi-a schimbat cararile mutandu-ma cu familiea in ZALAU oras pe care i-l cunoaste-ti ft bine(apropo de echipa de handbal)si ft aprope de orasul d-voastra drag TASNAD,dar multi nu cunosc aportul d-voasta in aceste orase dar ma rog.Doresc ft ft ft .,mult ca tot ce se intampla la clubul pe care il iubim,s-a fie acoperit de liniste si armonie intre toti componentii clubului de la oamenii de servici pana la d-voastra,s-a face-ti in asa fel ca toti s-a vorbeasca si s-a fie pe aceasi lungime de unda,stiu ca este ft greu s-a multumesti pe toata lumea ,mai ales in aceste vremuri,dar eu sper ca in viitor 70 ,,80,la% s-a reusiti.Punctul meu de vedere este ca acestea se pot realiza numai daca dupa sfarsitul campionatului face-ti curatenie de sus pana jos si invers, si v-a inconjura-ti pt totdeauna de oameni devotati si corecti.D-vostra stiti cel mai bine.In ceea ce priveste politica de transferuri s-a vazut chiar si de la zalau ce fel de oameni(nu toti)au fost langa d-voastra si implicit pe statul de plata.IMI CERE SCUZE,DAR V-A DAU UN SFAT PRIETENESC,VA TREBUIE URGENT UN “SEF DE STAT MAJOR”CU MANA DE FIER CARE S-A GESTIONEZE INPREUNA CU D-VOASTRA SI CU STAFUL TEHNIC TOATE PROBLEMELE CLUBULUI.Cunosc si eu ca presiunea la un club ca RAPID este inevitabila dar va rog din adancul sufletului meu merge-ti multi ani de zile in colo pe mana lui hizo caci parerea mea este acest om doreste binele acestui club si i-l vrea respectat in tara si afara.In ceea ce priveste politica de transferuri scapa-ti de cei care nu au randamentul scontat(CONSTANTIN,probleme de comportament,FERNANDEZ,PERJE,pote si si MAFTEI.din cauza varstei,PITTBUL,HEREA,numai de poza si fitze pe teren,DJALOVICI SI PINTO atat pot si nimic mai mult.Am uitat de portarul ANDRADE trecut la inconstant.Sunt sigur ca ft multi dintre acestia au si salarii mari pe care nu le mai pot justifica.Promovatii pe cei 3,4 tineri de la echipa adoua plus inca trei patru de valoare din tara sau strainatate.Trebuie s-a face-ti tot ce este posibil ca ANDRADE(FC PORTO),SPADACIO,CESINIHA,LAZAR ET COMP.S-A RAMANA,DAR MAI IMI DORESC CEVA,SI NU NUMAI EU,CI TOATA SUFLAREA RAPIDISTA,CA DANIEL NICULAE,SUFLETUL RAPIDULUI,S-A REVINA ACASA.Cu acestea inchei ,nu inainte de ami cere scuze de eventualele greseli de ortografie sau punctuatie,nu sunt un expert al caculatorului dar cam acestea sunt propunerile si sugestiile mele.VA DORESC MULTA SANATATE D-VOASTRA,FAMILIEI,CAT SI TUTUROR CELOR DIN CLUB SI MULTA MULTA BAFTA.Va rog sa-mi spune-ti cum asi putea sa ajung la biroul d-vostra si perioadele din timpul zilei.In functie de timpul pe care il ave-ti va rog sa-mi raspunde-ti.

 6. Din pacate domnule Copos, prin interzicerea comentariilor adeptilor limbajului suburban, le anulati suporterilor de sub Podul Grant posibilitatea de a va transmite impresiile. Mult succes!

 7. Buna ziua domnule Copos nu vreau sa spun mai multe lucruri ce nu trebuie sunt un mare fan al persoanei tale dar ma deranjat un lucru pe care nici eu nu lam inteles nici acum .problema este de ce vati implicat atat de mult sa vindeti clubul unui om pe nume Taher pe care nici nu il intereseaza, de soarta acestui club,care nu vine la meciurile echipei rapid .Eu personal va apreciez foarte mult pentru implicarea la acest club minunat .Am increderea si abilitatea ca veti mai continua la acest club .VA MULTUMESC SI O CARIERA DE AFACERI CAT MAI FRUMOASA LA REVEDERE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *