Pentru mama unui rapidist

Un vizitator, R1923G, mi-a trimis nişte comentarii despre un alt rapidist, Danny L, a cărui mamă se confruntă cu mari probleme de sănătate.

Răspunsul meu este cel de mai jos:

donatie.jpg

10 Replies to “Pentru mama unui rapidist”

 1. Frumos gestul dvs.! Va felicit sincer pt promptitudine! Stiu ca in astfel de cazuri fiecare da cat poate. Dar stau si ma intreb cum va strange aceasta familie suma de 40-50.000 Euro?

 2. Atat eu, dar mai ales Danny-L, va multumim frumos! Bucuria cea mai mare va veni cand mama lui va fii iar sanatoasa,si o sa va tinem la curent si pe Dvs.

 3. Cu totii stim ca ….intentia conteaza, dar totusi cam putin domnule Copos, la averea pe care o aveti.

 4. Buna ziua!

  Ieri anuntam ca in sfarsit a sosit si ziua operatiei. Astazi revin cu vesti bune!

  Operatia s-a incheiat aseara in jurul orei 21:30, insa nu am mai apucat sa anunt pe blog ca totul este ok. Nu stiu foarte multe detalii, pentru ca am discutat rapid atat eu, cat si sora mea, la telefon cu tatal nostru, insa ceea ce e important este ca medicii au reusit sa extirpe aproximativ 75% din tumoare (inclusiv portiunea care atacase trunchiul cerebral si a devenit astfel cea mai importanta). Totodata, ei au spus ca din experienta lor stiu ca aceasta nu este genul de tumoare care sa revina peste ceva timp, deci tot ce mai ramane de facut este eliminarea partii ramase, metoda urmand a fi aleasa mai tarziu.

  In jurul orei 23:30 mama s-a trezit si era bine. Deocamdata nu poate fi vizitata insa, dar acest lucru cred ca se va schimba in cursul zilei de astazi.

  Asadar, am reusit! Si pentru asta va multumim!

  http://ajutorpentrumama.wordpress.com/2009/12/02/succes/

  Multumim!

  Irina si Daniel

 5. Domnule Copos ,sunt unul dintre suporteri care sutine RAPIDUL la toate meciurile din deplasare si acasa de 20 de ani .
  Avand in vedere ca este criza finaciara si planeta se scufunda ,multi omamei care vor sa sustina rapidul nu pot din cauza preturilor MARI la abonamente si bilete , in turul campionatului actual abonamentul cel mai eftin a fost 60 lei . In ultima etapa ati lasat intrarea gratuit un lucru frumos , ati vazut cata lume a venit la stadion ,fiind arhi plin.Va rog pe aceasta cale sa eftiniti abonamentele pe returul campionatului .Multumesc si sper ca acest mesaj sa ajunga la dumneavoastra.

 6. Am promis ca o sa va aduc de veste.

  Din pacate, mama lui Danny-L nu mai este printre noi … 🙁

  Au avut loc multe complicatii ulterioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *