Păcat !

Păcat !

Ieri mi-a fost dat să văd ceea ce nu îmi aduc aminte să fi văzut vreodată: un meci al Rapidului care a început într-o atmosferă de suspiciune, generată de acuze nicicum dovedite şi care s-a arătat în final a fi condimentat cu toate nelegiuirile care pot exista într-un joc de fotbal, produse de un arbitraj care îşi propune să distrugă spectacolul: de la eliminări absolut gratuite (Deac) până la penalty-ul evident dar neacordat (Teixeira).

Ceea ce am văzut aseară la meciul Vaslui – Rapid este o întâmplare din altă lume, care nu e a mea şi în care nu mă mai regăsesc. Nu mă mai ţin nervii să cred că practic un anume sport care, de fapt, este un altul, cu reguli pe care nu le cunosc.

Pentru mine personal relaţia afectivă cu fotbalul s-a încheiat aseară. Cu gustul dulce al unei victorii mari, peste care se aşează gustul amar al unei lumi fotbalistice profund pervertite, am luat decizia să închei şi relaţia formală cu fotbalul. Acest sfârşit de an este şi sfârşitul perioadei mele de investitor în fotbal.

Am hotărât să mă retrag de la Rapid. Anunţ public că sunt gata să cedez participaţia mea de 99,97% la acest club, contra sumei de 1 LEU, oricărei persoane care este dispusă să preia actiunile si finanţarea Rapidului.

Mulţumesc staff-ului tehnic şi lui Răzvan Lucescu în special pentru modul în care au gestionat pregătirea echipei, care se află acum într-una din cele mai faste perioade ale sale. Mulţumesc echipei pentru tot, pentru victorii şi pentru speranţe, pentru vise şi pentru realizări. Mulţumesc suporterilor, celei mai frumoase galerii de la noi, pentru că au stat mereu alături de Rapid. Regret că nu am putut face multe pentru ei dar …….. asta a fost !

Cu toate că voi pleca, dragostea mea faţă de Rapid rămâne veşnic vie şi voi fi mereu, cu sufletul, alături de club.

Hai Rapid !

67 Replies to “Păcat !”

 1. Nu pleca:).Mai bine cu dv decat fara.Mai bine ganditi-va la un atacant de valoare din timp,avem nevoie de unul pentru a lua campionuatul!Craciun fericit

 2. daca il aduceti pe porumboiu-si faceti 40% dumneavoastra 60% el-si va abtineti in a-i da tepe-faceti echipa trasnet!

  vin de la vaslui-Cerniauskas,Wesley,Papp,Sanmartean,Temwanjera.Milanov,Farkas

  (adailton nu ar mai avea loc,e si prea batran deja,chiar daca e bun-ne ajuns cei 7 insirati mai sus)

  Coman(cerniauskas)-Milanov(duarte)-Marcos(Burca),Papp(Farkas)-bozovic(ezequias)-Alexa(grigore),Herea(Teixeira),Sanmartean(Grigorie)-Deac(Roman),Wesley(Surdu),Pancu(temwanjera)

  plus tinerii daescu,alex ionita ar fi ceva!

  Cea mai mare tampenie a fost plecarea lui gangioveanu!mare pacat!ne va parea rau!

 3. Liviu Ganea ar fi un bun transfer pentru atac, are simtul portii, stie unde sa se plaseze, are lovitura de cap foarte buna, acum e la final de contract cu Dinamo. Sa nu mai zic ca la 17 ani a debutat la Dinamo, marcand si devenind campion. Referinte pot fi luate de la “strambu ” Rednic.

 4. nu cumparati numai jucatori liberi de contract,expirati sau pe care ii puteti lua de la echipe unde aveti cunostiinte,cu care puteti targui fiecare euro……

  2 jucatori nu sunt suficienti!avem nevoie de minim 4!
  Balauru-portar Tg Mures
  Maftei-fundas
  Varga-extrema
  atacant
  si eventual chiar un mijlocas central(l-ati ratat pe cristescu-incredibil!!!!)

 5. D-l Copos revin cu un alt post. E clar ca nu va retrageti pentru ca aveti Rapidul in sange. Sa vorbim despre transferuri putin. Am tot citit prin prosport si prin “gazeta stelei” care ar fi tintele rapidului. Nu-mi doresc decat un singur jucator din toti: DORIN GOGA!!!! E un adevarat killer in fata portii si e atacantul care ne poate aduce titlul nr. 4. Curelea e bun dar ca rezerva. Cassio OUT si Sburlea imprumutat pentru ca are potential. In ceea ce priveste postul de portar luati-l va rog pe Lung jr.!!!! Am mai repetat si in postul anterior. O sa ajunga cel mai bun portar al Romaniei in 2-3 ani si e pacat sa-l ratam! Iar Milanov pe partea dreapta ar fi excelent ca rezerva. Pe Varga luati-l DOAR DACA NU-L PASTRATI PE DEAC!!!!! E pacat ca unul din ei sa fie rezerva. Cam atat. Sper sa incepem si noi transferurile ca m-am saturat sa tot citesc despre alte echipe. Mult succes! FZR RAPID!!!!

 6. Tu cand faci transferuri, cand vei intelege ca imaginea conteaza…..daca nu mai poti, vinde !

 7. http://www.gsp.ro/international/campionate/interviu-calificat-in-optimile-ligii-cu-apoel-fostul-giulestean-urko-pardo-a-vorbit-cu-gsp-ro-rapid-a-gresit-in-ceea-ce-ma-priveste-295061.html

  foarte interesant ce zice,mai ales de straton,nu mai luati portar,datii incredere lui straton,oricum e rezerva,se va descurca!practic el nici nu a prea gresit,draghia a gafat cu legia,dar el nu!

  nu avem rabdare cu jucatorii….e cazul lui gangioveanu de asemenea!luam doar batrani si vrem performanta instant…nu stiu unde vom ajunge daca nu luam campionatul,deja se aduna creditele de la banci….Daca nu luam anul asta campionatul,steaua la anul va fi foarte puternica,la ce echipa are,jucatorii lor vor evolua,ep cand ai nostri vor stagna sau chiar involua-avem cel mai batran lot!!!!nu avem niciun plan pe urmatorii 2,3 ani!

 8. va propun un atacant din division 1(liga a3a engleza)Jordan Rhodes- are 25 de goluri in 21 de meciuri sezonul acesta,e un adevarat om de gol,joaca deja si in nationala u21 a scotiei pentru care are 6 goluri in 6 aparitii,a jucat un meci si la echipa mare a Scotiei!Joaca la huddersfield-in ultima etapa de campionat a dat 5 goluri-e fenomenal,va fi un mare jucator-ma gandesc ca il putem lua cu vreo 2-3 milioane!ar merita un efort-il aduceti doar pe el iarna asta,e o investitie certa si sigura!:)

 9. Nu faceti prostia sa ii luati pe Pavlovici sau pe N’Doye! Astia doi vor strica tot ceea ce a contruit Razvan in turul acesta de campionat! Avem nevoie de un portar, UN MIJLOCAS OFENSIV (gen Spadacio) si INCA UN ATACANT daca vrem sa tragem la titlu!

 10. Daca vrem sa jucam neaparat in 10 toate meciurile, luati-l si pe Pavlovic. Nu cred ca acest post este deficitar. Sanmartean ar fi o solutie excelenta, daca se doreste un transfer bun!

 11. Dl Copos faceti pe dracu in patru si readuceti-l pe Spadacio la Rapid. E aproape de a semna cu astra!

 12. propun deschiderea unui magazin on-line de catre club! cu tricouri;training-uri; sapci si alte materiale cu rapid! pana si cu postere! tricourile sa fie imprimate cu numele fotbalistilor pe spate! sunt sigur ca ar fi mullti doritori care ar putea ajuta Rapidul macar in acest fel! asteptam ca,conducerea sa ia in calcul aceasta propunere! ce parere aveti?
  FZR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *