Noi speculaţii tipice presei sportive româneşti

Referitor la speculaţiile apărute astăzi, 22 septembrie, în presa sportivă despre negocierile pentru vânzarea clubului Rapid, speculaţii pe care le dezaprob, vreau să precizez următoarele:

 • – Suntem în negocieri foarte serioase în vederea vinderii clubului Rapid către un grup de investitori germani. În acest stadiu al negocierilor, conform celor convenite cu partenerii noştri, nu putem da mai multe detalii, însă în niciun moment nu s-a pus problema unei eventuale sponsorizări urmate apoi de negocieri concrete de vânzare, aşa cum speculează cotidianul „Gazeta sporturilor”.
 • – În principiu, vânzarea clubului presupune preluarea de către cumpărători a obligaţiilor financiare pe care clubul le are faţă de bugetele statului şi de alţi creditori. În momentul de faţă se desfăşoară un audit la Rapid, care va stabili cu exactitate valoarea acestor obligaţii. Personal, apreciez că ele se vor ridica la aproximativ 10 milioane de euro. Din această sumă, o bună parte va merge la bugetele statului pentru stingerea datoriilor restante faţă de stat din anul 2008. Cealaltă parte va merge către creditori. Este adevărat că printre aceştia se numără şi societăţi comerciale aparţinând holdingului Ana, dar în niciun caz ele nu deţin „multe dintre datoriile clubului”, aşa cum cu rea-voinţă afirmă Andrei Nourescu în cotidianul „Pro sport”.
 • – Aşa cum am afirmat în repetate rânduri, doresc ca, la finalizarea negocierilor, preţul clubului să fie de 1 (un) leu, în condiţiile în care investiţiile noastre în ultimii 16 ani reprezintă circa 30 milioane de euro. Important este ca Rapidul să-şi achite toate obligaţiile financiare şi să fie gestionat de către nişte investitori cu mai multă putere financiară decât am eu în acest moment. Doresc din tot sufletul ca aceştia să obţină cu Rapidul cel puţin aceleaşi performanţe pe care le-am obţinut eu, deoarece, indiferent de ce se va întâmpla, spre deosebire de alţii, atâta timp cât voi trăi, inima mea va fi alături de culorile alb-vişinii.

12 Replies to “Noi speculaţii tipice presei sportive româneşti”

 1. Mi se pare o atitudine onesta din partea dvs. De fapt din ce in ce mai onesta, si asta ma bucura.
  Va opresc un loc langa mine la tribuna a doua. Si va garantez ca nu vom striga obscenitati, indiferent de scor sau de prestatia noului proprietar.

 2. Domnule Copos, 1 (un) leu doriti sa iesiti in avantaj pe langa cele 30 pe care le-ati investit sau cum?
  Sincer.. Nici nu stiu ce sa cred. Totul spre binele Rapidului, Domnule Copos.

 3. Doresc sa cumpar eu clubul rapid. am o propunere, poate sunteti interesat. aveti adresa mea de e-mail

 4. probabil gresala d-lui copos este ca are prea mult bun simt si nu a iesit mai des sa infirme cu tarie rautati care s-au scris, la adresa lui si a rapidului, de o presa vanduta si PROSTeaua. rapidistii adevarati si nevirusati de presa mincinoasa, apreciaza eforturile si realizarile d-lui copos si speram ca el va ramane si mai departe alaturi de rapid chiar daca va ramane actionar minoritar.

 5. In loc sa faceti un “transplant”, dvs doar tineti Rapidul in viata cu ajutorul aparatelor.. De ce sa nu-i dati un suflu nou? Ati vazut investitiile in stadion, echipa, infrastructura de la Cluj, Timisoara?

 6. Domnule Copos,

  Recunosc ca sunt unul dintre cei care ani de-a randul v-am stimat si apreciat pt eforturile depuse in atingerea obiectivelor giulestene (chiar daca, nu de putine ori, s-a considerat ca s-au intrecut mult regulile LPF/FRF), pt faptul ca l-ati adus pe Mircea Lucescu (gest pe care iubitorii culorilor alb-visinii nu-l vor uita prea curand: ADUCEREA CELUI MAI MARE ANTRENOR ROMAN), dar a venit momentul de vreo cativa ani incoace sa “predati stacheta” uneia sau mai multor persoane care se pot implica ,mai mult si mai benefic ,la club, oameni care sa faca din nou din RAPID clubul ce in urma cu 4 ani speria Europa cu Razvan Lucescu si gasca lui nebuna…
  Va doresc numai bine, dar va rog sa doriti si dumeavoastra binele RAPIDULUI…

 7. puteati face mult mai mult cu aceasta echipa daca aveati un pic mai mult curaj si investeati mult mai mult@!veneau si castigurile sigur.

 8. DESI NU AR TREBUI , DAR ASTA ESTE, EU SUNT UN OM FARA JOB, nu as vrea sa spun ca lucrez pe gratis, as minti, dar pentru ca ma plictisesc, intre a-mi umple timul, AS ( SI SUSTIN ORICUM DAR CA SUPORTER) SUSTINE CEVA REAL, ADICA RAPID GIULESTI BUCURESTI.

  RAPID GIULESTI BUCURESTI. DE CE?! in 89, puteam MURI eu in Sibiu, pur si simplu.De ce puteam muri, pentru ca credeam in “telenovele”desi TATA spunea “stai linistit nu poti schimba nimic”. Dar vorbind de un hobby, cu legatura sentimentala la ce credeai si ce crezi, asa putea sa spun ca, chiar ca un “NIMIC” IN lume ” MA BAG” SA ajut acest CLUB , SI “MA BAG” fara misto.

  Bine, nu am spus nimic esential , pana acum , decat “RAPID GIULESTI” pacat ca nu SIBIU, DAR BUCURESTI.

  Lasand la o parte ca ce am scris, pare la misto, totul este real, in limita legala, chiar vreau , imi doresc, CA ACEST CLUB, ASA CUM EXISTA (SI IN SPECIAL CA ISTORIE) , SA IL POT AJUTA , GRATIS, REPET GRATIS, DAR IN LIMITA TIMPULUI MEU, SINGURA CONDITIE SI IN LIMITA LA UN AN (perioada medie in anumite situatii legale.) Eu astept un email de la dvs ) fara sa va dau detalii ca experienta, un simplu tast pe google dau informatii) , si sper sa fie bine. HAI RAPID, TREBUIE CONTINUITATE.

 9. Domnule Copos,am o intrebare la care sincer as astepta un raspuns!Avem si noi un trimis,un scouter la Campionatul Mondial U20???a inceput azi!acum emeci Egipt-Trinidad Tobago,am vazut sincer niste jucatori si la aceste echipe,ar trebui sa luam 5,6,7 sa-i crestem la ekipa a2-a si in 1-2 ani sa vina la prima echipa,bineinteles asta daca am avea o politica de club normal,occidental,ceea ce la Rapid nu e cazul se pare…momentan!De exemplu am vazut un jucator de la Trinidad Tobago,Clarens!dar sa avem niste scouteri acolo ar fi bine!nu uitati vi-am zis de bakary sako si yacinne brahimi,la cea vreme cotati sub 1,5 milioane!Bakary Sako a ajuns la As Saint Ettiene pe 5 milioane si pe parcurs va deveni din ce in ce mai bun,iar Yacinne Brahimi pe 3 milioane la Rennes,cei doi jucau in nationala u20 si u19 a Frantei si evoluau in ligue 2!

 10. daca nu avem om la acest turneu mondial u20,atunci poate ar fi bine sa va uitati daca puteti la niste meciuri,sunt transmise de eurosport!majoritatea mechurilor!sunt echipe interesante de unde precis am putea aduce jucatori ca trinidad tobago(acolo acest juma clarens de care va ziceam joaca chiar in campionatul national),nigeria,cehia,camerun,ungaria,honduras,costa rica,venezuela,ghana,sau de ce nu brazilia,sa nu uitam ca noi si avem pe cesinha ce era jucator u21 a braziliei!astept oricum un raspuns!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *