Noi „dezvaluiri” tipice pentru Pro Sport

Am obosit tot dand dezmintiri la toate fantasmagoriile lansate de Pro Sport!
Din cauza unor asemenea plasmuiri lansate ca stiri credibile ajung unii suporteri sa comita gesturi extreme, aflate in sfera penalului, cum s-a intamplat saptamana trecuta (si nu numai), cand cei care acorda prea mult credit zvonurilor date cu titlu de stiri prin publicatii de reputatie indoielnica s-au apucat sa scrie tot felul de injurii pe cladiri apartinand holdingului Ana.
Asa se intampla si acum, cu „faimoasa stire” privind vanzarea Rapidului in Asia. Este o noua aberatie de tip Pro Sport, al carei singur efect va fi, cu siguranta, realimentarea suspiciunii acelor suporteri care iau de bun tot ce se scrie in acest tabloid.
In replica la ceea ce s-a afirmat in articolul „Salvarea vine din Asia” sub semnatura lui Victor Stoicescu si a lui Florin Petre, reafirm cu toata fermitatea ceea ce am facut public la inceputul acestui an: consider ca misiunea mea la conducerea clubului din Giulesti s-a incheiat si doresc sa las Rapidul pe mainile cuiva care va putea face pentru el cel putin atat cat am facut eu. In aceasta idee, caut orice solutie care ar putea fi favorabila Rapidului, am avut si am discutii cu multi posibili investitori. Dar de la simple tatonari exploratorii pana la negocieri cu un „cetatean german de origine singaporeza” este cale lunga!
Totodata, regret (a nu stiu cata oara) faptul ca, inainte de a-si face publica „bomba”, autorii nu m-au intrebat si pe mine despre acest subiect. Dar aceasta maniera este tipica pentru cei de la Pro Sport, asa ca n-am de ce sa ma mai mir. Tineti-o tot asa, fratilor, pentru ca „stirile” voastre, care deocamdata incita doar spiritul creator al scriitorilor pe garduri si pe vitrine, vor produce maine efecte mult mai grave, despre care veti relata cu nesat, satisfacuti de modul in care stiti sa-i „informati” pe iubitorii de sport din Romania!

4 Replies to “Noi „dezvaluiri” tipice pentru Pro Sport”

 1. Clubul Aristocratic cere explicații privind scumpirea biletelor și abonamentelor
  Clubul Aristocratic Rapid solicită lămuriri privind prețurile biletelor și abonamentelor

  Stimate domnule George Copos,

  Am aflat cu surprindere despre creșterea puternică a prețurilor biletelor și abonamentelor pentru campionatul ce stă să înceapă.

  Însă nu valoarea absolută este problema principală – suporterii Rapidului vor trece și peste aceasta pentru a fi alături de favoriţii lor.

  Ceea ce ne contrariază este faptul că această scumpire bruscă vine într-un moment de criză economică generalizată, caracterizată – și dumneavoastră știți mai bine lucrul acesta – prin stagnarea sau chiar scăderea prețurilor.

  De asemenea, politica dumneavoastră de prețuri ne uimește și pentru că nu am auzit să se fi îmbunătățit în vreun fel condițiile de primire a spectatorilor pe stadion. Dimpotrivă, Giuleștiul arată mai degrabă ca un loc părăsit. Lipsesc condiții elementare pentru un stadion civilizat, aceasta fiind una dintre principalele cauze ale scăderii numărului spectatorilor la meciurile de acasă ale Rapidului.

  Credem că ar fi în beneficiul tuturor dacă ați răspunde unor întrebări care, suntem convinși, frământă mulți suporteri rapidiști.

  – Creșterea accentuată a prețurilor la bilete și abonamente face parte dintr-un plan de redresare financiară a clubului, inclusiv prin contribuția suporterilor? Ați putea descrie, în linii mari, acest plan?
  – Care sunt îmbunătățirile aduse stadionului pentru noul campionat?
  – De ce nu există politici de atragere la stadion a familiilor și copiilor?
  – Care sunt facilitățile oferite suporterilor care își reînnoiesc abonamentele?
  – Care sunt politicile de fidelizare a spectatorilor pentru acest campionat?
  – Ce proiect aveți pentru preluarea de către clubul de fotbal a stadionului?

  Suntem convinși că suporterii Rapidului vor aprecia răspunsurile dumneavoastră, primind lămuririle necesare.

  În ce ne privește, vom lua loc la Tribuna a doua, acolo unde a bătut dintotdeauna inima Rapidului. Și de unde există o bună perspectivă asupra tribunei oficiale.

  De asemenea, vă asigurăm, domnule Copos, că suntem gata să contribuim la redresarea situației clubului, cuceea ce ne stă în putință : cu ideile noastr și, cu prestigiul nostru public.

  Clubul Aristocratic Rapid

 2. Din pacate lipsa de profesionalism in aproape toate domeniile face ca lucrurile sa mearga atat de prost in Romania.

  Articolul vizat face dovada unei lipse de profesionalism si, mai mult decat atat, a unor grave carente profesionale ale autorului. Din nefericire aceste articole scrise “pe genunchi” fac deliciul unui mare numar de cititori care nu au capacitatea de a filtra eficient informatiile cu care sunt bombardati zilnic, Mai avem inca mult de indurat dat fiind si faptul ca observam o tendinta de a patrunde in toate domeniile media a titlurilor sau emisiunilor incropite pe teme inventate sau pe fapte denaturate si aranjate care se doresc a fi senzationale, socante, nemaintalnite. Din setea de senzational asa-zisii jurnalisti dezvolta orice zvon in articole sau editoriale indoielnice dar vandabile. Publicul tinta il reprezinta tinerii care, din dorinta de a iesi din tipare, recurg sa fapte reprobabile, uneori penale.

  Sunt sigur insa ca totul se va rezolva intr-un viitor nu prea indepartat cand profesionalismul adevarat va fi sigura modalitate de a avea succes.

  Toate cele bune!

 3. ,,reafirm cu toata fermitatea ceea ce am facut public la inceputul acestui an: consider ca misiunea mea la conducerea clubului din Giulesti s-a incheiat si doresc sa las Rapidul pe mainile cuiva care va putea face pentru el cel putin atat cat am facut eu”

  NICI NU STITI CAT DE MULT ,,BINE” FACETI ECHIPEI IN MOD SISTEMATIC FOLOSIND ACEATA DECLARATIE!
  CEL PUTIN, NU O MAI ROSTITI IN MEDIA, TINETI-O IN GAND SI ACTIONATI ODATA PENTRU TOTDEAUNA!

  CUM PUTETI OARE SA-I CANTATI DOMNULUI TAHER LA OFICIALA (IMAGINEA E DE NOTORIETATE) ,,GLASUL ROTILOR DE TREN” GESTICULAND DIN BRATE CA UN INFOCAT SUPORTER RAPIDIST CARE VREA SA ARATE CE INSEAMNA ACEST GLAS SI SA DECLARATI NON STOP CA PRETINDETI ,,JUST 1 EURO” PENTRU ACELASI GLAS, CAND CU BUNA STIINTA, PRETINZAND SI CEL PUTIN ALTE 10 MILIOANE EURO NU FACETI DECAT, SCUZATI-MI EXPRESIA: SA POZATI INTR-UN MARE CREDITOR

  PACAT!!! MARE PACAT!!! CACI, VOLENS NOLENS, NE INTOARCEM LA ACEL AMATORISM PE MARGINEA CARUIA ATI CREAT CANDVA UN ARTICOL IN BLOGUL DVS……….

  CHIAR VA TREBUIE CELE 10-15 MILIOANE?

  CONSIDERATI CA FARA ELE NU MAI EXISTA VIITOR?

  STITI? LA FOTBAL EXISTA O EXPRESIE TOCITA DE VREME…
  ECHIPA TREBUIE INCURAJATA DE SUPORTERI MAI ALES CAND ESTE CONDUSA PE TABELA DE MARCAJ, IN MOMENTE GRELE NU NUMAI LA VICTORII (PE VREMEA CAND ,,ERAM HAITUITI” SOSIND DIN GERMANIA STADIONULUI OLIMPIC DE 80000 LOCURI, CEL CE TREBUIA LUAT DREPT MODEL PENTRU EDIFICIUL CE VA SA VINA IN CALEA GIULESTI—-O TEMPORA!!!)

  P.S. SE PARE CA LUI BOZOVIC NU-I MAI ESTE RUSINE SA JOACE PENRU CLUBUL CE NU REUSEA LA POIANA BRASOV IN IANUARIE 2009 SA-I PUNA LA DISPOZITIE UN AUTOCAR SI-L ,,SILEA” SA STEA IN SPATELE UNEI DACII INVECHITE ( LA FEL CA SI TOALETELE STADIONULUI INAUGURAT DE DEFUNCTUL CAROL AL II-LEA)

  SI TOTUSI: PRIMITI IN AUDIENTA UN SUPORTER RAPIDIST PENTRU 10 MINUTE?

 4. semedo e liber de contract. si-asa n-avem mijlocash dreapta. nu cred ca ar fii un transfer rau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *