La taifas

Am sfârşit un an greu pentru toată lumea. L-am sfârşi, însă, cu bine. Am puţin răgaz ca să stăm de vorbă din nou.

1. FELICITĂRI
Petre Sorin
soryn1_87@yahoo.com
Submitted on 2010/12/31 at 12:42am
La multi ani si an nou fericit Domnule George Copos. Si sper ca RAPID`ul nostru sa ia campionatul..La mai multe investii in tara si la RAPID. Sanatate si putere de munca . Cu respect .
Denis21
rapid_denis21@yahoo.com
Submitted on 2010/12/31 at 7:08pm
La multi ani Domnule Copos !
La multi ani tuturor rapidistilor ! Sa ne aduca anul nou un titlu!

Răspuns:
Vouă şi tuturor celor care aţi urat “de bine” Rapidului vă mulţumesc, în numele lui. Sper că favoriţii noştri nu ne vor dezamăgi în retur, nici pe voi, nici pe mine.

2. DESPRE TINERI
Otto Pop
povshop@gmail.com
Submitted on 2010/12/31 at 2:07pm
Buna ziua,
Sunt si eu satmarean. Am 19 ani si am inceput cu micile mele afaceri, insa in 2011 vreau sa fac ceva nou. Impreuna cu cineva am construit o companie multinationala care peste 5 ani va fi cunoscuta in toata lumea si nu doar in Romania.
Si pe langa aceasta companie care va avea succes inca din primul an, voi incepe sa construiesc si altele.
Daca sunteti de acord sa va impartasesc cateva informatii despre o companie foarte profitabila, cum e Facebook-ul, atunci va rog sa-mi trimiteti un e-mail ca sa-l am. Iar cand va fi momentul lansarii am sa va invitam si pe dvs.
Va duresc un calduros La Multi Ani!

Răspuns:
Criza ne-a făcut pesimişti pe mulţi dintre noi. Citind mesajul de mai sus îmi dau seama că nu avem dreptate. Lumea merge înainte. Observaţi că nu am spus România, ci lumea, pentru că deja trăim într-o lume globalizată.
Iată ce înţeleg eu din mesajul de mai sus:
1.    „am inceput cu micile mele afaceri”: în ciuda crizei, oamenii au încredere şi putere şi resurse de a porni afaceri „Green Field”, adică „de la Zero”;
2.    „Am 19 ani”: categoria de populaţie foarte activă şi curajoasă este cea reprezentată de tineri. Otto are 19 ani;
3.    “Impreuna cu cineva am construit o companie multinationala”: pentru această categorie de viitori businessmeni frontierele şi limbile nu mai constituie bariere; transnaţionalele devin deja ceva curent;
4.    “in 2011 vreau sa fac ceva nou“: există, deci, atât imaginaţie cât şi dorinţă de înnoire;
5.    “o companie multinationala care peste 5 ani va fi cunoscuta in toata lumea; pe langa aceasta companie care va avea succes inca din primul an, voi incepe sa construiesc si altele”: există, probabil, un business plan şi există foarte multă voinţă şi încredere în sine şi în propriile posibilităţi.

În concluzie: avem tineri plini de voinţă, ambiţie şi imaginaţie, dispuşi să îşi asume riscurile pornirii unor afaceri noi, poligloţi, cu parteneri de aici sau de oriunde altundeva din lume, plini de încredere în ei şi în posibilităţile lor, convinşi că succesul e lângă ei şi că acesta va veni rapid.
Cred că aceasta a fost mentalitatea cu care au pornit la drum şi Bill Gates/Microsoft, şi Steve Jobs/Apple, şi Mark Zuckerberg/Facebook, şi Ramu Yalamanchi/HI 5. Cu astfel de tineri nu mai am temeri pentru viitor.

Şi, ca să închei:
„cand va fi momentul lansarii am sa va invit si pe dvs.”. Răspuns: vom fi acolo.

Toate cele bune !

6 Replies to “La taifas”

 1. Stiu ca acest mesaj nu va ajunge pe site, dar sper sa ti-l transmita cineva. Ia fa un calcul, cam cat ar costa o curatenie la intrarile de la tribune si peluza, eventual niste lavabila si niste becuri? Ar costa mai mult decat banii tai de buzunar pe 3 zile? Asta ti-ar asigura o bila alba, dar tie cum iti tremura mana si pentru un leu…

 2. “Copos a ajuns la capatul rabdarii: “Nu mai am bani pentru Rapid”

  Copos a ajuns la capatul rabdarii:
  Satul sa investeasca fara ca echipa sa aiba vreo performanta notabila in ultimii ani, George Copos a anuntat ca in 2011 Rapid trebuie sa se autofinanteze”

  Clubul asta se autofinanteaza de ani buni, ai luat o gramada de bani pe jucatori si drepturi de televiziune. Nu ai facut nimic la stadion. Ni ai facut nimic pentru performanta, ba chiar ai sabotat-o an de an. Bugetul clubului < incasarile. Deci iarasi sunt povesti tip Boc.

  Dar daca zici ca nu mai suporti, e o s ingura solutie: VINDE! VINDE! VINDE! VINDE! VINDE! VINDE! VINDE! VINDE!

 3. Domnu copos,daca sunteti asa de ocupat cu afacerile dumneavoastra si spuneti ca Rapid nu va adus niciun profit de ce nu vindeti echipa??? Asa scapati de o problema si va puteti vedea de afaceri in continuare.

 4. Te lupti cu morile de vant,copos asta al vostru este un becali de-al nostru,dar ceva mai citit.
  Promisesem pe forum ca la comentariu voi adauga si cate ceva “de dulce”.Nu pot,ma consider a avea bun simt.

  Sa auzim numai de bine!!

 5. Buna seara Domnule Copos…spun buna seaara acelui Domn Copos care este patronul echipei de fotbal RAPID BUCURESTI ! Vreau sa va spun ca va apreciez foarte mult pt tot ce ati facut pt echipa noastra…stiu ca suntetzi critica dar eu va apereciez ca acum multzi ani ati salvat RAPIDULETZU poate acum copii nici nu mai stiau ca a existat acest fenomen ,ca ati creat la acel moment cea mai moderna baza de antrenamet din tara care este inca in top ..poate chiar pe primu loc …! Va multumesc pt toate astea si pt multe altele care nu as vrea sa le enumar !Sincer am intrat sa va spun un of care ma macina de cateva zile de cand cu transferul lui moraes……ma simt ca un roman in italia ma simt marginalizat cum toate televiziunile astea de cacao ii pupa in c*r pe cioban si echipa lui de avortoni.!!! as vrea sa indrasnesc sa va rog in numele unei mari parte de suporteri ai rapidului daca ati putea sa facetzi inca un efort financiar de dragul Rapidului si al orgoliului a milioane de Rapidisti si sa sa il aducetzi pe moraes in giulesti ……imi doresc atat de tare sa putem da peste nas echipei de oi de langa cimintir !!!imi cer scz pt greselile pe care le am in text…1va doresc multa sanatate

 6. Domnule Gheorghe Copos, azi am citit un articol in legatura cu Alex Ionita, care afirmase ca din RESPECT pentru RAPID nu poate evolua la “steaua” sau la alte rivale ale RAPID-ului.
  V-a rog sa tine-ti cont ca acest baiat care iubeste RAPIDUL si-ar dori sa se intoarca “acasa” . Va rog sa tineti cont ca acest baiat a adus RAPID-ului 2,5 mil. de euro, nu cred ca ar fi o povara prea mare pentru club daca i-ar plati salarul pe cateva luni, mai ales ca avem mare nevoie de un atacant ca si el. Ar fi de regretat daca l-am vedea la rivalele RAPID-ului.
  Va doresc mult succes in afaceri si sa faceti din clubul RAPID cel mai mare club din tara, deoarece acesta este cel mai frumos club din tara, prin suporteri, fani si tot cea ce se numeste RAPID Bucuresti.
  Mult Succes si Hai Rapid Giulesti!!!!!…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *