La Multi Ani !

Vă doresc tuturor sănătate, fericire si prosperitate.

Sărbători fericite si LA MULTI ANI !

14 Replies to “La Multi Ani !”

 1. Intrarea în insolvență a Rapidului nu este capătul unui drum lung de 90 de ani. Este doar sfârșitul unei epoci și începutul alteia, în care Rapid va recupera ceea ce a pierdut și va reveni în elita fotbalului românesc .

  Acum 20 de ani, dl George Copos prelua Rapidul. În ”era” Copos au fost câștigate titluri și cupe, ne-am bucurat de participări europene, culminând cu aventura fantastică din 2005-2006.
  Dar ce am pierdut?
  1. Acum 20 de ani, Rapid era un club onorabil, cu blazonul aureolat de rezistența din timpul regimului comunist ( ”Galeria lui Rapid/N-a fost membră de partid”). Acum, are obrazul pătat de manevrele puse la cale de conducătorii săi, care i-au și adus în fața justiției.
  2. Acum 20 de ani, Rapid era un club sărac. Acum se află în pragul falimentului.
  3. Acum 20 de ani, Rapid nu câștiga trofee, dar avea stadionul plin la orice meci. Acum, din cauza arivismului proverbial al dlui Copos, a trasformării de către acesta a Rapidului într-una din multele sale afaceri, a scandalurilor judiciare în care a târât imaginea echipei, Rapidul și-a pierdut în bună parte sprijinul suporterilor. Recitiți punctul 1.
  4. Acum 20 de ani, Rapid nu era dator nimănui. Acum, i-ar fi dator doar patronului cu peste 20 de milioane de euro! Frumoasă dobândă ați câștigat, dle Copos, de la Rapid: 1 milion de euro pe an!
  5. Acum 20 de ani, Rapid însemna bucuria jocului. Acum înseamnă delăsare, paragină, neputință, amărăciune.
  6. Acum 20 de ani, Rapidul era o trufanda a fotbalului românesc, acum a ajuns, doar din cauza dlui Copos, o sarailie expirată.

 2. nea george trebuie neaparat sa aduci pe unul din astia 2 antrenori:
  1. grigoras petre – in cazul in care pleaca de la tg.jiu
  2. multescu gheorghe
  investitia (/cheltuiala) asta trebuie facuta musai.

 3. ..multumim pt urari !… cu RAPID cum ramane , ceva de genul “la anul si la multi ani ” ?…sau ” v-am pupat pe portofel “? …aveti , si n-aveti dreptate cu ce se intampla acum cu RAPID …vedeti , lumea va cunostea ca patron la RAPID , acum va cunoaste ca ” gropar “la RAPID !..n-avem cum sa va obligam sa iubiti acest simbol mai departe ( si sunt convins ca va ramane ceva visiniu in …inima d-voastra ) dar ,faceti ceva ca sa nu ramana : Copos=groparul echipei RAPID !…va urez” La multi ani “…sper sa nu va urez la fel ca lui adrian nastase ( i-am raspuns si lui pe blog la urari ):LA MULTI ANI !

 4. vinde echipa cuiva daca mai iti pasa de oamenii care iubesc aceasta echipa,e clar ca dumneavoastră nu iubit rapidul!doar v-ați folosit de echipa aceasta-rusine!zgarcitule

 5. BANC : Bula catre mama sa :- Mama, stii vaza aceea, valoroasa, care s-a transmis cu grija, din generatie in generatie ? Generatia mea a spart-o. (ramane sa aflam ce se va intampla cu Rapidul)

 6. Pe anul asta vorbim sistem M O R S E.
  ; ..?

  —–
  ,,,,
  ///
  .

  Punct .
  Si de la capat.
  Oricum stiu ca nu publici, ti-am dat doar un pic de lucru.

 7. PS: ne omoara ucrainienii astia. sa schimbati impresarul, ca ne aranjeaza meciuri grele la inceput. ii demoralizeaza pe astia mici.

 8. De Craciun, oameni cu suflet bun l-au vizitat pe cel mai batran rapidist, nea Costea.
  Acest om are 100 de ani, nu mai aude, nu mai vede. Dar e mai lucid decat multi dintre noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *