INVIT SUPORTERII RAPIDULUI SĂ DEVINĂ PROPRIETARII CLUBULUI

Am luat decizia de a RENUNŢA LA TOATE PARTICIPAŢIILE MELE ÎN SC FC RAPID SA. Drept urmare anunţ public că CESIONEZ GRATUIT toate cele 5.500.000 acţiuni către RAPIDIŞTI, inclusiv investiţiile făcute în Baza Pro Rapid, mărcile înregistrate, brandurile, siglele, palmaresul, culorile deţinute de Rapid etc. Îi invit aşadar să pe suporteri îşi desemneze structura care să preia de la noi participaţiile în Rapid – fie ea Liga Suporterilor, fie o altă structură.

Situaţia actuală a clubului poate fi găsită şi studiată în Planul de reorganizare publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă nr. 4416/12.03.2013 unde se poate găsi tot ceea ce este relevant faţă de starea Clubului, prezentat transparent şi corect.

La această oră valoarea comercială a lotului de jucători a Rapidului este de 11,8 milioane Euro, conform ultimei evaluări făcute de site-ul de specialitate „Transfermarkt.ro”.

Conducerea actuală a Clubului aşteaptă să fie contactată pentru a perfecta cu maximă urgenţă formalităţile de cesionare a acţiunilor.

Consider că fac un gest de loialitate faţă de RAPIDIŞTI, dându-le ocazia de a fi, în sfârşit, în postura de a aplica ceea ce mi-au cerut mie ani de-a rândul.

Am luat această decizie după ce, timp de 20 de ani, am fost alături de Rapid. În 1993 drumurile mele s-au încrucişat cu cele ale acestei echipe, care traversa una din multele sale perioade grele. Se antrena pe baza sportivă „Pasteur”, în noroi până în glezne, apoi se spăla la o cişmea.

Am creat condiţii corecte de pregătire. Baza sportivă „Pro Rapid” este şi astăzi una de nivel internaţional: terenuri, gazon, sală de forţă, condiţii de recuperare, hotel, restaurant, birouri, tot ce trebuie. Chiar mai mult. Am investit şi într-un stadion care nu era al nostru. Am refăcut gazonul, iar împreună cu Ministerul Transporturilor am închis „Potcoava” şi am realizat instalaţia de nocturnă.

Toate acestea au condus la rezultatele cunoscute: două titluri de campioni, 4 Cupe ale României, 4 Supercupe, participări multiple în Cupele europene – culminând cu ediţia 2005 – 2006 în care Rapid a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei UEFA.

La un moment dat au apărut complicaţii pe care am încercat să le rezolv. Am căutat şi am găsit aliaţi – alungaţi cu pietre în final de Suporteri.

În ultimele luni am făcut eforturi mari de a scoate Clubul din marile sale dificultăţi financiare. Am fost obligat de lege să recurg la procedura de insolvenţă. Am renunţat, eu şi societăţile ANA, la circa 23,5 milioane de euro, sume avansate sub formă de împrumuturi Rapidului şi care ar fi trebuit să ne fie restituite.

RAPID a fost şi va fi DOAR al SUPORTERILOR DIN GIULEŞTI. Lor li se cuvine atât Clubul, cu toate bunele şi relele lui, cât şi sarcina de a-l conduce de aici înainte, conform concepţiei şi strategiei lor.

Voi fi mereu – de acum încolo doar cu sufletul – alături de Rapid.

19 mai 2013

Gheorghe Copos

77 Replies to “INVIT SUPORTERII RAPIDULUI SĂ DEVINĂ PROPRIETARII CLUBULUI”

 1. Dupa ce a-ti bagat clubul in cel mai mare rahat acum doriti sa scapati de el,de ce nu a-ti scapat de club cand am ajuns in sferturile Uefa ??Normal acum doriti sa parasiti corabia cand se scufunda.

 2. As spune “multumim” si “frumos gest”, domnule Copos. Sper ca vorbiti din inima si nu aruncati vorbe goale doar pentru a imbuna suporterii. Daca asa este, atunci Doamne ajuta sa putem ajuta Rapidul mai bine decat dumneavoastra, iar dumneavoastra noroc in continuare:)

 3. ceia ce ancercati sa faceti este o alta magarie marca COPOS datine rRAPIDUL curat asa cum la-ti luat nu cu un sac de datorii.daca sunteti cineva astazi se datoreaza si rapidului.multumesc daca ati citit mesajul

 4. Daca dumneavoastra nu incercati sa il pacaliti pe Domnul Taher si erati corect si transparent cu dansul poate ca acuma Rapidul era acolo
  unde merita sa fie,dar cum pentru dumneavoastra au fost mai importante alte lucruri normal ca acuma incercati sa aruncati vina pe suporteri,50 de huligani nu inseamna Suporteri Rapidului.Nu uita-ti noi adevarati suporteri nu o sa parasim niciodata tribuna,asa cum zice si melodia ‘Asa sunt eu Rapidist niciodata nu sunt trist” daca intradevar aveati suflet pentru aceasta echipa ramaneati langa ea si o aduceati inapoi in prima liga si apoi plecati,dar asa dar bir cu fugiti ca toti politicieni tari.

 5. sper ca,macar,de data asta sa va tineti de cuvant.ne-am saturat de balivernele pe care ni le tot spuneti de ani de zile.mai bn in B curati si cinstiti decat asa.va doresc multa sananta si ffff multi bani(doar asta conteaza) in continuare.P.S.sper sa nu mai veniti pe giulesti,nu mai va doreste nimeni……niciodata,nici macar ca suporter.asa cum ne-ati inchis portile astea ultime 6 etape asa o sa va inchidem si noi portile…..pe termen nelimitat.

 6. O valora lotul 11,8 milioane Euro, dar aproape toti pot deveni liberi de contract la orice ora .Cesionati gratuit ,dar ce datori are clubul ?Ce datori avea Rapidul cand l-ati preluat dvs ?De ce nu ati reusit sa il dati domnului Gruia ?De ce ati adus Rapidul in situatia asta ?de ce , de ce ,de ce .Multe intrebari fara raspuns ……………………..Nu stiu care a fost interesul (si al cui ) de a aduce Rapidul in situatia actuala .Nu poti spune de George Copos ca nu este un manager bun, si ca nu are bani ……………….dar nu inteleg de ce ati adus Rapidul in situatia asta .
  Oricum va multumim pentru toate lucrurile bune facute pentru Rapid ,dar va uram pentru situatia actuala a RAPIDULUI .

 7. de cand doresc s-o vad si p-asta… oare cat de adevarat este ceea ce am citit mai sus…? nu cred ca va judecat cineva pt ce a-ti facut la Rapid…in trecut , dar in ultima vreme noi rapidisti si cred ca si jucatorii, credem ca a fost si este o bataie de joc. Nu mai sunt bani…? Rapidul a avut in ultimii ani cei mai buni jucatori, cele mai mari salarii, cele mai scumpe contracte,(asta la laudele lui Copos), cele mai scumpe bilete… si sunt multe cu mai…mai…mai… , ca acum sa fim retrogradati stupid… aici cine mai e de vina domnule Copos? cine ne face sa intelegem ceea ce s-a intamplat si inca se intampla la Rapid? Oare dece nu s-a putut incheia o intelegere cu domnul Gruia Stoica? daca a-ti citit acest mesaj va multumesc pt atentie domnule Copos…

 8. Este mare un mare pacat faptul ca tot ceea ce ati facut bun in acesta perioada, este umbrit de acest final nefast. Din pacate, se pare ca nu ati gestionat in mod corect ultima parte a acestui parcurs. Xce se va intampla de acum inainte, sa stiti ca tezaurul Dumneavoastra cel mai de pret – amintirile legate de clipele frumoase traite in Giulesti – nu Vi-l va putea confisca nimeni, niciodata. Nu am fost de acord cu multe din actiunile Dumneavoastra legate de bunul mers al clubului, dar nu sunt de acord nici cu limbajul suburban sau alte actiuni de acerst gen la care ati fost supus. Tot ceea ce Va doresc in aceste momente de mare cumpana prin care treceti, este sa Va limpeziti si impacati cu Sine inshiva si sa Va gasiti pacea interioara de care aveti atata nevoie. Va multumesc pentru tot ceea ce ati facut bun pentru Rapid, Domnule George, si vreau sa Va reamintesc faptul ca si fara Dumneavoastra, si fara Daniel Pancu, X fara Dan Coe, X fara Nae Manea….sau fara nu’sh ce alt fotbalist sau manager…..sau suporter, Rapid va continua sa existe. RAPID NU MOARE!

 9. Si ce se va intampla cu datoriile ? Suna un pic ca povestea Alba ca Zapada, cu marul otravit. Avem la masa credala, pe langa grupul de firme Ana, pe Taher, Corvinul. un numar important de jucatori, etc. Planul de insolventa nu este aprobat de instanta si daca va fi respins, se va declara falimentul. Un lichidator va vinde ce mai poate pentru a acoperi cat poate din masa credala. Iar Rapid va ajunge in liga a 5 a. Asa ca ceea ce ne oferiti, din punct de vedere financiar, valoreaza 0 lei, nu suma de 11,5 mln. eur. Baza Pro Rapid, nu apartine F.C.Rapid, eu asa stiu. Dvs cesionati niste datorii. Singurul lucru pozitiv ar fi cedarea palmaresului, emblemei, culorilor. Acestea nu au costat nimic cand ati preluat clubul.

 10. Acest club a apartinut si o sa apartina pana la disparitie suporterilor, galeriei si tuturor celor ce iubesc istoria, traditia si culorile Rapidului… din pacate situatia momentana nu este una roz… chiar si asa, impreuna (galeria si cei ce vor ramane alaturi de echipa) o sa renastem si vom readuce Rapidul acolo unde merita… suntem alaturi de Rapid la bine, dar mai ales la greu… Forza Rapid!

 11. tu ne-ai distrus in primul rand, LUCESCU ne-a ridicat, datorita lui am cucerit acele trofee de care tu esti atat de mandru. tu n-au bagat niciun leu in echipa asta, ai pacalit atatia sponsori de-a lungul anilor si NOI chiar credeam ca esti berlusconi din Giulesti, total gresit, intre timp am aflat cum au stat lucrurile. tu ai scos cei mai multi bani din RAPID nicidecum ca ai investit vren leu. iti dorim tie sa simti ce simtim noi in aceste momente, sa te doara cum ne doare pe NOI, RAPID NU MOARE SI NU VA MURI NICIODATA

 12. cine dracu crezi ca mai crede balivernele tale?..RAPID nu inseamna Copos..RAPID inseamna acei nebuni care lasa tot in urma de dragul Rapidului..care pun echipa asta mai presus de orice si oricine..astia sunem noi,RAPID.
  ti-ai batut joc de noi si ceea ce nu a reusit Ceausescu si sistemul lui ai reusit tu ”patroane”…ai nenorocit un club asa de iubit cum este Rapid.Ti-ai batut joc de la femeia de servici pana la fotbalisti,ti-ai batut joc de toti,inclusiv de noi…In liga a 2 sau a 5 noi vom fi langa Rapid Bucuresti….ai plans vreodata ”patroane”?pentru ca noi am plans pentru Rapid ca si cum un membru din familia noastra ar fi fost bolnav….blestem ziua in care ai devenit ”patron”al acestei echipe ..si daca dreptatea divina intarzie sa apara,ne vom face noi dreptate….Noi,astia care spui a aruncam cu pietre..tu ai aruncat cu iluzii,cu minciuni..cu pacaleli in noi…ce doare mai tare ”patroane”?o piatra aruncata intr-un moment nervos sau o minciuna care azi duce clubul nostru in liga 2?
  Am ajuns de rasul tuturor…te-a interesat vreodata de ceea ce gandeste un suporter rapidist?poate suntem huligani,poate ne manifestam pe stadion si in afara lui ca niste salbatici dar nu poti veni tu ,”patroane” sa ne dai lectii de moralitate,,tu,care ai ingropat Rapidul nostru iubit…tu care ani de-a randul te-ai jucat cu inima si mintea noastra…noi n-am stat niciodata in genunchi,nici pe timpul lui Ceausescu si nu vom sta nici acum..mergem cu capul plecat in liga a 2(in cel mai fericit caz)dar mergem mandrii asa cum sunt toti rapidistii…insa tu ”patroane” iesi pe usa din dos…
  sper sa plangi asa cum am plans si plangem noi….poate asa vei intelege suferintele si lacrimile unor rapidisti….poate asa iti vei da seama cat ai gresit fata de ascet club…
  Azi.”patroane” tu nu mai insemni nimic pentru acest club..esti omul pe care istoria sper sa-l stearga din vitrina Rapidului…ai nenorocit o echipa…ai nenorocit suporteri dar nu vei resui sa distrugi niciodata iubirea pe care o purtam acestui club…..Forza RAPID

 13. S-ar putea să uite ce ai spus, dar niciodată nu vor uita ce i-ai făcut să simtă. (Carl W. Buechner)
  Au uitat”suporterii” cu ce eforturi a venit M Lucescu, Sabau, Lupu si alti mari jucatori care fara dvs nu ar fi calcat vreodata in giulesti…
  Respect Dle Copos din partea unui stelist.

 14. ai facut toate acestea pentru Rapid dar acuma ai plecat de langa Rapid tu nusti cee aia iubire nenorocitule dincauza ta n ducem in b pentru ca nuai achitat acei bani pana la sfarsitul luni trecute de 30 martie

 15. Mai Georgele fii si tu sincer odata in viata: care sunt datoriile clubului Rapid? Care sunt datoriile catre tine si firmele tale, catre jucatori, catre terti. Si mai ales de ce fug toti investititorii de tine?

 16. La o asa veste, rasturnare de situatie prevazuta sau neprevazuta, ma astept ca acum domnul Jean Valvis sa alerge, chiar pe jos, dupa un pachet important de actiuni. Ca doar asa imi amintesc ca la un moment dat dansul avea niste planuri foarte mari cu Rapidul. E un rascruce unde poate cadea in ironie sau sa dovedeasca cat de priceput este ca afacerist. Rascrucea Rapidului incepe sa fie luminata de o noua speranta licarind.

 17. 40 milioane datorii nu sunt egale cu gratis. Cine este de vina ca ati gestionat prost acest club? Cine este de vina ca pe la Rapid s-au perindat tot felul de jucatori straini, care nu au facut fata si au luat bani buni stand pe banca? Cine este de vina ca nu ati stiut sa vindeti cum trebuie imaginea clubului? Cine este de vina ca nu ati reusit sa atrageti sponsori la echipa? Cine este de vina ca ati adus jucatori gen Surdu, carora le-ati dat salarii imense pentru nimic? Daca nu dumneavoastra si oamenii pe care i-ati numit dumneavoastra sa se ocupe de acest club, atunci cine? Recunoasteti-va greselile si platiti-va datoriile. Cine valoreaza 11, 8 milioane de euro? Cine, ca jucatorii cei mai scumpi or sa plece liberi la vara iar in liga a doua nu o sa mai aiba valoare prea mare cei ce raman. Vreti doar sa aratati ca dumneavoastra sunteti foarte darnic si ca dati Rapidul “gratis” iar suporterii nu o sa vrea sa-l ia nici asa. Vreti doar sa demonstrati ca dumneavoastra sunteti cel mai bun si cel mai corect, iar suporterii Rapidului stiu numai sa tipe. Toata lumea va cunoaste, nu trebuie sa ne demonstrati nimic.

 18. a, si inca o chestie: cat timp nu este aprobat de tribunal, “Planul de reorganizare” este o hartie lipsita de valoare. Obtine aprobarea si dupa aia mai vorbim!

 19. Daca cedati actiunile , cedati-le Suporterilor , nu unei structuri (de orice fel, aici includ si LSR) .
  Cum se poate lua legatura cu Dvs?

 20. Ai fi putut pleca cu capul sus dar acum ne-ai distrus mai rau!!!

 21. Vad ca unii suporteri ai clubului considera ca aceasta miscare e similara cu situatia de la Borussia, daca s-ar materializa. Nu se pot compara deoarece noi nu avem nici o acoperire credala, iar acele “actiuni” sunt unele fictive, deoarece o companie poate fi vanduta/cedata doar dupa MINIMUM 6 luni de cotatie la bursa. Cat de prosti ne credeti?

 22. Bv nea Georgica.. ai luat cea mai buna decizie…dupa ce ne ai adus in situatia asta ai decis sa faci si tu un gest frumos….

 23. Trista situatia rapidului, trista situatia fotbalului romanesc. Dar, domnule Copos, este vina suporterilor pentru situatia actuala?
  Gasesc ca o mana de “ultrasi” v-au tot pus bete-n roate, dar ce legatura are asta cu suporterii rapidului?
  Este o problema a conducerii, care ani de-a randul a preferat sa trateze, in loc sa previna. Acum buboiul s-a facut mare si s-a spart, iar asta este in foarte mare masura vina amatorilor, pe care, omeneste vorbind, nu i-au angajat si nu i-au platit suporterii.
  Nu sunt un suporter al rapidului, nu mai sunt un suporter al stelei si nici al fotbalului autohton, pentru ca amatori, oameni santajabili, lasi, sau cu interese mizere, au tolerat, chiar sustinut in fruntea fotbalului romanesc, oameni atat de penali. Va regasiti in vreo categorie, dle Copos?
  Fotbalul trebuie curatat, luat de la radacina. Insa am sentimentul ca s-a creat un sistem ticalosit de care vom scapa odata cu comunismul, cu toate aceste procese, atat de penale!

  Succes omului, sotului si tatalui George Copos. Afaceristul, omul de fotbal George Copos sper ca va primi exact ceea ce merita. Nimic mai mult, nimic mai putin!

 24. Nu trebuie luati in seama cei 40-50 de golani care se declara suporteri ai RAPIDULUI. Mascarada,care au facuto vineri arata faptul cat de redusi sunt la minte,pt ca au uitat ce-a fost RAPIDUL inainte de a fi preluat de GEORGE COPOS.Au uitat cand strigau numele unui jucato dorit in GIULESTI si in cel mai scurt timp era transferat la RAPID?Cine dadea banii contestatarii sau GEORGE COPOS?Venea vreodata MIRCEA LUCESCU la RAPID daca nu era GEORGE COPOS?Faptele bune niciodata nu se contorizeaza.Multa bafta D-LE COPOS si sper sa va razganditi in ceea ce priveste renuntarea la RAPID.Nu stiu daca ar fi facut cineva mai mult decat ceea ce a-ti facut dv. la RAPID.Este adevarat a-ti facut si unele greseli dar…asta e viata.Salut toti RAPIDISTII adevarati si sa ne bucuram cat mai exista RAPIDUL.

 25. il vreau eu. nu am bani, nu am nimic, am doar pasiune.

  dati-mi-le pentru un an si voi incerca sa scap de o parte din datorii.

  nu promit ca voi promova sau ca….

  multumesc,
  dan

 26. Domnule Copos, imi pare rau pentru situatia Rapidului si chiar sufar foarte mult. La 36 de ani, sunt unul dintre suporterii care au iubit Rapidul inca de mic. Am trait si bune si rele, dar am iubit Rapidul. Stiu ca ati investit mult in aceasta echipa si recunosc ca aveti un merit deosebit pentru cele 2 titluri, cupele si supercupele luate.Ati bagat bani in echipa si ati adus jucatori de valoare. Desi se spune ca sunteti un om zgarcit, am vazut in acesti ani ca ati cheltuit de multe ori mai multi bani decat Becali care a luat la echipa in ultimii ani doar ciurucuri. Drept dovada sunt meciurile directe dintre Rapid si Steaua, cand ultimii au tot luat-o. Totusi, chiar daca ati facut multe pentru echipa visinie, va condamn pentru situatia in care a ajuns acum Rapid. Sunteti vinovat la fel de mult ca toti ceilalti care au pus umarul la damarea unei istorii. Cum s-au vandut sute de cluburi in lumea asta, la fel s-ar fi putut intampla si cu Rapidul, dar nu lasat pe ultima suta de metri. Nu ati vrut asta, si sincer, nu va inteleg motivul…Trebuia sa plecati cu capul sus de la echipa, cu inima impacata, nu cu gandul ca ati bagat o echipa in B, sau mai rau dupa ce a supravietuit atatia ani in A si s-a batut la cupe si campionate. Cum puteti sa priviti in ochi un pusti de pana in 10 ani, care a trait farmecul din Giulesti? Cum puteti sa va uitati la batranii rapidisti care au trait fiecare meci si moment la intensitate maxima? Sunteti un om de afaceri, si unul care o duce destul de bine. Nu trebuia sa lasati sa moara aceasta echipa! Spuneti ca ati facut multe pentru Rapid? Ok, daca echipa asta retrogradeaza, inseamna ca nu ati facut nimic! Orice trebuia sa faceti, doar ca echipa si sufletul visiniu sa mearga mai departe. Ganditi-va numai la Florian Pitis si o sa intelegeti ce inseamna RAPID.
  Cu respect,
  Cristi-Iasi
  superter alb-visiniu pana la moarte…

 27. Domnule Copos, va rog mult nu mai induceti oamenii in eroare. Profitati de sentimentele suporterilor fata de club ca sa va atingeti propriile interese.
  Spuneti in acest articol faptul ca activele societatii sunt 11.800.000 de euro + baza de pregatire ProRapid. Asta inseamna aproximativ 15.000.000 de euro, plus sau minus un milion.
  Prin intermediul domnului Taban, sugerati ca pasivele societatii sunt 3.500.000 de euro.
  Dupa un calcul de clasa a-II-a reiese ca sunteti gata sa donati, cu maxima urgenta, 11.500.000 de euro unei entitati oarecare.
  Uitandu-ne la aceasta simpla ipoteza, urmeaza doua posibile concluzii:
  (a) Sunteti afon in business. Daca aceasta a fost viziunea dvs financiara privind administrarea finanteor societatii, nu este de mirare ca aceasta societate, si implicit clubul Rapid Bucuresti, a ajuns falimentar.
  (b) Actionati ca si guvernul. Prin contributii publice, incercati sa adunati o suma de bani care apoi s-o administrati cum credeti de cuviinta.
  Daca doriti mai multe explicatii, va rog sa ma contactati pe email.

 28. Data inscrierii: 31/10/2009
  Mesaje: 26

  Trimis: Dum 05 19, 2013 5:10 pm Titlul subiectului:
  Stinate domnule copos ,
  Am inteles ca va laudati ca veti ceda clubul gratis supoterilor. Daca nu sunt indiscret, pot sa va intreb cat va costat sa cumparati clubul ? Eu nu am fost la tratative , cum nu am fost de fata nici cand ati gestionat situatia financiara a clubului , asa ca nu va pot acuza de nimic. Daca baietii care vor sa va inchida alaturi de neprihanitul giovani becali sunt rau intetionati sau nu , asta va decide instanta de judecata.
  Stiu ca am castigat niste trofee si puteam castiga mai multe, stiu ca avem o baza de pregatire moderna , dar mai stiu ca am pierdut ceva mult mai pretios , am pierdut placerea de a mai veni pe stadion. Cand ati preluat, nu stiu pe ce suma , clubul RAPID, stadionul era plin meci de meci. De ce oare in timp ce dumneavoastra cistigati trofee si modernizati clubul , stadionul se golea?
  Nu sunt un acuzator ci doar un suporter care incearca sa inteleaga ceva din toata treaba asta.
  De ce ati devenit proprietarul clubului daca era o corvoada, de ce nu l-ati dat pe aceeasi bani cu care l-ati cumparat, daca a costat ceva si cu aceleasi datorii pe care le avea, daca avea, altui investitor daca ati considerat ca nu este profitabil ?
  Va rog domnule copos sa raspundeti la aceste intrebari ca sa nu murim prosti si sa nu va mai acuze cineva de rea intentie”…..Intrebari pe care suporterii rapidisti le pun pe formul fzr !

 29. Multumim domnule Copos pentru tot ceea ce ati facut pentru acest club timp de 20 de ani.Sunt multumiri sincere de la un rapidist ce va fi alaturi de echipa indiferent in ce liga va juca.
  Imi pare rau ca nu ati ramas la clubul Rapid pana gaseati un investitor sa conduca in continuare acest club frumos,macar inca 20 de ani ,atat cat l-ati condus dvs.

 30. Ai luat clubul cu 0 datorii si in Liga I, aproape de cupa Uefa, si acum il lasi in divizia B, daca nu chiar mai jos, si ingropat in datorii. Cu asta te lauzi tu? Ce nu a reusit ceausescu, adica desfiintarea Rapidului, ai reusit-o tu. Felicitari!

 31. Daca in urma cu mult timp va iubeam pentru ceea ce faceti pentru acest club acum va detest din tot sufletul si nu doar pe dvs. cat si pe angajatii sau colaboratorii dvs.(Vama,Zotta,Taban). Stau si ma intreb acum cat mai este adevar din acest mesaj? De ce nu ati facut asta cand inca mai erau sanse de luat licenta?De ce in tot acest timp dvs nu ati ajutat jucatorii in problemele lor? Nu se pune problema ca nu puteti. De ce in fiecare an Rapidul a fost victima meciurilor pierdute prin birourile ligi de fotbal fara sa luati atitudine?? Un lucru este cert nu va interesat Rapidul decat atunci cand acesta a produs pentru binele dvs si al familiei dvs.Poate daca nu erati dvs nu se stie ce era cu acest club cu suporteri minunati. Daca nu era RAPIDUL dvs nu va mergeau afacerile atat de bine si nu ajungeati vicepremier. Va multumesc. Scuze pentru eventualele greseli gramaticale. Nu am scoala dvs dar am ceva mult mai important o dragoste nemarginita pentru acest club oropsit pe numele RAPID.

 32. eu va multumesc pentru momentele frumoase de care am avut parte pana in 2006 (inclusiv), insa de atunci nu ati incercat decat sa “mulgeti” Rapidul si asta s-a vazut abia acum.
  totusi marele meu regret este faptul ca si acum (in al miiiiiiiilea ceas) tot la un tertip “a la copos” va ganditi – si ma refer la simplul titlu al anuntului dumneavoastra “CESIONEZ GRATUIT” – din pacate mai stim si noi ca cesiunea se face pe un numar limitat de ani deci cu parere de rau spun ca va meritati soarta!!!

  La revedere si mult noroc (chiar va trebuie) in viata personala!

 33. Va multumim domnule Copo$ pentru faptul ca ati facut o baza de pregatire(desi nu cred ca mai este de nivel international) pentru aceasta echipa si jucatorii nu au bucatareasa sa le faca de mancare la aceasta baza internationala, va multumim ca ati pus nocturna desi este ceva esential pentru o echipa de divizia A, va multumim ca ati inchis potcoava si acum de mai bine de 8 ani o peluza nu poate fi folosita pentru ca este intr’un grad de degradare foarte avansat, va multumim ca ati bagat bani cu o mana in aceasta echipa si ati ajutat’o si apoi ati scos cu 2 maini cand a fost cazul(nu degeaba o sa fiti maine/azi condamnat la inchisoare cu executare), va multumim ca ati ajutat la cel mai frumos parcurs al RAPIDULUI in cupele europene diin epoca moderna, va multumim ca ati dat salarii exorbitant de mari jucatorilor, ca sa nu zic unor petarde de jucatori(foarte adevarat ca unii au si meritat), va multumim ca ati vandut toti jucatorii care s’au remarcat la RAPID, si au fost destui, pentru a lua cu ambele maini si cred ca si picioarele, … , … , …,(ar fi multe lucruri pe care ar mai trebui sa le scriu dar cred ca voi depasi spatiul alocat) si in incheiere va multumim ca ati pus botul(ca un patron si afacerist si bun manager ce sunteti :))))) ) la toate prostiile altora si ati adus RAPIDUL in starea actuala, fara sa mai pun la socoteala ca ati asistat la caderea RAPIDULUI fara sa faceti absolut nimic, ca si cand ati fi pus la pariu ca RAPID se va desfiinta.

  P.S.: Si v’am fi si mai recunoscatori si v’am multumi si mai mult daca ati lasa RAPID in pace asa cum ziceti, sper sa nu fie ca si celelalte dati cand ati zis ca vindeti sau dati RAPIDUL si nu s’a intamplat nimic.

  Un tanar rapidist.

 34. Adica sa ințeleg ca ce-a mai iubita echipa de fotbal din romania,tu George Copos vrei sa o bagi in faliment din moment ce acțiunile Rapid sunt date gratuit si mai grav suporterilor unde nu pot gestionate in nici un fel,au fost multi interesați de clubul Rapid iar tu ai vrut sa ii tragi in țeapa de asta s-au si retras din interesele de a prelua rapidul.

 35. ai luat gratis echipa care activa in seria A , acum este pe cale de desfiintare …chiar nu-ti este frica de nimeni si de nimic ? esti ATEU ? nu crezi in blestemele celor multi ? daca mergeai in pierdere vindeai clubul si gata … nu , tu incercai sa scoti cat mai mult cand aparea un cumparator…tu n-ai vrut sa vinzi niciodata , tu ai avut misiunea de a termina definitiv acest club , acest brend …o sa ai cosmaruri toata viata ta …

 36. Domnule Copos tin sa va reamintesc ca ati preluat Rapidul din Liga1 , iar dvs il cedati cand a picat in liga a 2 a. Este un gest miselesc! V-ati tot jucat cu regulamentele si legile , ati incercat orice , ORICE pentru a nu fi nevoit sa investiti bani insa dvs ati uitat ca justitia este corupta in Romania iar Rapidul are foarte multi dusmani . Acum plecati cu coada intre picioare si cu capul plecat . Daca v-ati fi retras de la culb in urma cu 2~3 ani ati fi fost tinut minte ca un pion important in istoria clubului , acum insa veti fi dispretuit pentru totdeauna de catre suflarea rapidista datorita durerii ce i-ati pricinuit-o .
  Demonstrati ca iubiti echipa si aduceti-o inapoi in Liga 1 .

 37. Draga George,

  Nu te supara ca iti spun asa. Douazeci de ani de pasiune comuna ne unesc intr-un fel! Pentru mine: 20 de ani de pasiune, platit bilet, abonament, deplasari, fulare, tricouri, target media, suferinta, umilinta si cateva bucurii meritate – dar Doamne ce bucurii!!!.

  Avem multe in comun – pasiunea (acum stirbita si te inteleg de ce), deplasarile, fularele, suferinta, umilinta si bucuriile meritate si Doamne ce bucurii!!!

  Investitii, achizitii, transferuri, credite, contestatii, tensiune – este ceva normal pentru orice patron al unei echipe de fotbal din toata lumea! Si cu atat mai mult pentru patronul Rapidului! Esti un afacerist abil, tare, istet si descurcaret, un om deosebit (asta e stilul tau de a vorbii cu oamenii… recunosc) si acum esti la ananghie rau de tot! Nu iti vreau raul si nu ma bucur de raul tau, chiar imi doresc sa scapi cumva cu bine; vreau sa fie bine pentru Rapid la fel cum am vrut de fiecare data cand am platit abonamentul, biletul si am cantat in cea mai frumoasa galerie din tara.
  Rapidul e inca al tau, galeria e a Rapidului, e o legatura logica naiva, optimista si vrea sa te responsabilizeze; din pacate vina pentru starea de acum a lucrurilor apartine in foarte mare masura conducerii SC al carei actionar majoritar esti.

  Suntem in B! Se poate si mai rau nici nu vreau sa ma gandesc dar inca mai cred in ratiunea ta si in faptul ca Alexandre Dumas (un nume frumos si celebru ca al fetei tale – sa fie sanatoassa si fericita) a scris “Dupa 20 de ani” – un roman in care actiunea continua, mai palpitanta, mai frumoasa – la fel ca cei 89 de ani si 10 luni de existenta nobila a Rapidului.

  George, ai auzit de multe ori ca Rapidul e un modus vivendi. Nu exista cuvinte mai frumoase in fotbal decat cele care au fost adresate Rapidului de-a lungul timpului de oameni mari – repere ale sportului!
  Modus vivendi al nostru si al tau e in suferinta mare. Lasa-l pur, asa cum l-ai luat, nu insolvent – nu faliment! Tot ce ai modernizat la el George, trebuie sa traiasca! Romanii – cei mai multi dintre ei – te cunosc pentru Rapid, nu pentru afacerile bune pe care le-ai facut!

  E datoria ta George! E nebunia ta George!

  A mea e sa merg la stadion, sa platesc bilet sa fiu umilit de colegi si certat de famile pentru modus vivendi sa sufar un an pentru o zi de bucurie – Dar Doamne ce bucurie!

  Amandoi suntem oameni mari, avem copii, mai bogati – mai saraci, dupa cum ne-a dat Dumnezeu – soarta, mintea si puterea. Nu vreau sa-mi tin nepotii pe picior si sa le spun ca “A fost odata Rapid…”. Nici tu nu vrei asta.

  Azi e o zi ciudata si indiferent daca de maine vei fi in biroul tau sau “dincolo”, gandul catre Rapid te va insoti. Asa esti tu, asa sunt si eu!

  Cu ……. nu mai stiu cu ce, George,
  A ! Cu optimism,

 38. Draga George,

  Nu te supara ca iti spun asa. Douazeci de ani de pasiune comuna ne unesc intr-un fel! Pentru mine: 20 de ani de pasiune, platit bilet, abonament, deplasari, fulare, tricouri, target media, suferinta, umilinta si cateva bucurii meritate – dar Doamne ce bucurii!!!.

  Avem multe in comun – pasiunea (acum stirbita si te inteleg de ce), deplasarile, fularele, suferinta, umilinta si bucuriile meritate si Doamne ce bucurii!!!

  Investitii, achizitii, transferuri, credite, contestatii, tensiune – este ceva normal pentru orice patron al unei echipe de fotbal din toata lumea! Si cu atat mai mult pentru patronul Rapidului! Esti un afacerist abil, tare, istet si descurcaret, un om deosebit (asta e stilul tau de a vorbii cu oamenii… recunosc) si acum esti la ananghie rau de tot! Nu iti vreau raul si nu ma bucur de raul tau, chiar imi doresc sa scapi cumva cu bine; vreau sa fie bine pentru Rapid la fel cum am vrut de fiecare data cand am platit abonamentul, biletul si am cantat in cea mai frumoasa galerie din tara.
  Rapidul e inca al tau, galeria e a Rapidului, e o legatura logica naiva, optimista si vrea sa te responsabilizeze; din pacate vina pentru starea de acum a lucrurilor apartine in foarte mare masura conducerii SC al carei actionar majoritar esti.

  Suntem in B! Se poate si mai rau nici nu vreau sa ma gandesc dar inca mai cred in ratiunea ta si in faptul ca Alexandre Dumas (un nume frumos si celebru ca al fetei tale – sa fie sanatoassa si fericita) a scris “Dupa 20 de ani” – un roman in care actiunea continua, mai palpitanta, mai frumoasa – la fel ca cei 89 de ani si 10 luni de existenta nobila a Rapidului.

  George, ai auzit de multe ori ca Rapidul e un modus vivendi. Nu exista cuvinte mai frumoase in fotbal decat cele care au fost adresate Rapidului de-a lungul timpului de oameni mari – repere ale sportului!
  Modus vivendi al nostru si al tau e in suferinta mare. Lasa-l pur, asa cum l-ai luat, nu insolvent – nu faliment! Tot ce ai modernizat la el George, trebuie sa traiasca! Romanii – cei mai multi dintre ei – te cunosc pentru Rapid, nu pentru afacerile bune pe care le-ai facut!

  E datoria ta George! E nebunia ta George!

  A mea e sa merg la stadion, sa platesc bilet sa fiu umilit de colegi si certat de famile pentru modus vivendi sa sufar un an pentru o zi de bucurie – Dar Doamne ce bucurie!

  Amandoi suntem oameni mari, avem copii, mai bogati – mai saraci, dupa cum ne-a dat Dumnezeu – soarta, mintea si puterea. Nu vreau sa-mi tin nepotii pe picior si sa le spun ca “A fost odata Rapid…”. Nici tu nu vrei asta.

  Azi e o zi ciudata si indiferent daca de maine vei fi in biroul tau sau “dincolo”, gandul catre Rapid te va insoti. Asa esti tu, asa sunt si eu!

  Cu ……. nu mai stiu cu ce, George,
  A ! Cu optimism,

  F

 39. Draga George,

  Nu te supara ca iti spun asa. Douazeci de ani de pasiune comuna ne unesc intr-un fel! Pentru mine: 20 de ani de pasiune, platit bilet, abonament, deplasari, fulare, tricouri, target media, suferinta, umilinta si cateva bucurii meritate – dar Doamne ce bucurii!!!.

  Avem multe in comun – pasiunea (acum stirbita si te inteleg de ce), deplasarile, fularele, suferinta, umilinta si bucuriile meritate si Doamne ce bucurii!!!

  Investitii, achizitii, transferuri, credite, contestatii, tensiune – este ceva normal pentru orice patron al unei echipe de fotbal din toata lumea! Si cu atat mai mult pentru patronul Rapidului! Esti un afacerist abil, tare, istet si descurcaret, un om deosebit (asta e stilul tau de a vorbii cu oamenii… recunosc) si acum esti la ananghie rau de tot! Nu iti vreau raul si nu ma bucur de raul tau, chiar imi doresc sa scapi cumva cu bine; vreau sa fie bine pentru Rapid la fel cum am vrut de fiecare data cand am platit abonamentul, biletul si am cantat in cea mai frumoasa galerie din tara.
  Rapidul e inca al tau, galeria e a Rapidului, e o legatura logica naiva, optimista si vrea sa te responsabilizeze; din pacate vina pentru starea de acum a lucrurilor apartine in foarte mare masura conducerii SC al carei actionar majoritar esti.

  Suntem in B! Se poate si mai rau nici nu vreau sa ma gandesc dar inca mai cred in ratiunea ta si in faptul ca Alexandre Dumas (un nume frumos si celebru ca al fetei tale – sa fie sanatoassa si fericita) a scris “Dupa 20 de ani” – un roman in care actiunea continua, mai palpitanta, mai frumoasa – la fel ca cei 89 de ani si 10 luni de existenta nobila a Rapidului.

  George, ai auzit de multe ori ca Rapidul e un modus vivendi. Nu exista cuvinte mai frumoase in fotbal decat cele care au fost adresate Rapidului de-a lungul timpului de oameni mari – repere ale sportului!
  Modus vivendi al nostru si al tau e in suferinta mare. Lasa-l pur, asa cum l-ai luat, nu insolvent – nu faliment! Tot ce ai modernizat la el George, trebuie sa traiasca! Romanii – cei mai multi dintre ei – te cunosc pentru Rapid, nu pentru afacerile bune pe care le-ai facut!

  E datoria ta George! E nebunia ta George!

  A mea e sa merg la stadion, sa platesc bilet sa fiu umilit de colegi si certat de famile pentru modus vivendi sa sufar un an pentru o zi de bucurie – Dar Doamne ce bucurie!

  Amandoi suntem oameni mari, avem copii, mai bogati – mai saraci, dupa cum ne-a dat Dumnezeu – soarta, mintea si puterea. Nu vreau sa-mi tin nepotii pe picior si sa le spun ca “A fost odata Rapid…”. Nici tu nu vrei asta.

  Azi e o zi ciudata si indiferent daca de maine vei fi in biroul tau sau “dincolo”, gandul catre Rapid te va insoti. Asa esti tu, asa sunt si eu!

  Cu ……. nu mai stiu cu ce, George,
  A ! Cu optimism,

  F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *