Hotelul CROWNE PLAZA – singurul hotel din România premiat în cadrul proiectului „Green Business Index 2012”

COMUNICAT DE PRESĂ

Hotelul CROWNE PLAZA, parte a lanţului hotelier ANA HOTELS, a participat, pentru prima oară, la Proiectul multianual „Green Business Index”.

Acest proiect este singurul instrument de evaluare a responsabilităţii faţă de mediu a companiilor din România, conform standardelor ISO 14001 şi ISO 14031. Proiectul monitorizează iniţiativele de „economie verde” din sectorul de afaceri românesc, precum şi de asistenţă şi formare pentru îmbunătăţirea performanţei de mediu. El reprezintă un barometru al responsabilităţii faţă de mediu a companiilor din România.

Peste 300 de companii au participat în anul 2012 la „Green Business Index”. Sectoarele de activitate ale companiilor participante au fost diverse: de la energie, transport şi managementul deşeurilor până la industria alimentară, cea auto, construcţii, sectorul financiar-bancar şi cel hotelier.

Pe baza evaluării iniţiativelor şi eforturilor făcute de companiile participante în ceea ce priveşte protecţia mediului, ANA HOTELS – CROWNE PLAZA a ocupat locul III în clasamentul general al companiilor înscrise în „Green Business Index 2012”, ocupând totodată şi alte două meritorii locuri III, la categoriile „Servicii/Comerţ„ şi, respectiv, „Achiziţii Verzi„.

Rezultatul obţinut de Ana Hotels CROWNE PLAZA, care plasează compania noastră într-un grup select de companii precum Danone PDPA, DHL International Romania, Ursus Breweries, United Romanian Breweries Bereprod sau Grup Servicii Petroliere, trebuie apreciat în contextul în care CROWNE PLAZA a fost singurul hotel din România ce a fost premiat în competiţie, având preocupările şi rezultatele sale remarcabile în promovarea „economiei verzi”.

Prin participarea sa cu succes la „Green Business Index 2012” Ana Hotels doreşte să arate că înţelege necesitatea tranziţiei spre busines-ul „verde” şi că este o verigă importantă în dezvoltarea economică durabilă a României şi în asumarea responsabilităţii corporatiste faţă de mediu.

SC ANA HOTELS SA

4 Replies to “Hotelul CROWNE PLAZA – singurul hotel din România premiat în cadrul proiectului „Green Business Index 2012””

  1. Nu va enervati pe noi. Fata de colaboratorii dvs. de pe la club, noi avem mintea odihnita, domnule Copos, la noi nu sunt multe zero-uri, ci unul singur…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *