E vremea pentru un pic mai bine

Am vocaţie de constructor. Construiesc din 1990. Atât la propriu, cât şi la figurat. La propriu, mă mândresc – fără nici o falsă modestie – cu Hotelurile Crowne Plaza, Hilton, Europa, Astoria, Sport, Bradul, Poiana, pe care le-am reconstruit din temelie. Mă mândresc, de asemenea, între altele, cu fabrica modernă a lui Ana Pan, cu Ana Holding Building, cu blocul de apartamente din Bucureşti, str. George Călinescu, cu telegondola din Poiana Braşov, cu baza de pregătire a Rapidului. Şi aş putea continua. La figurat, mă mândresc cu faptul că am construit un grup industrial puternic şi sănătos, care plăteşte aproape 2.000 de salarii lunar.

Pasiunea mea pentru construcţii se îmbină fericit cu necesităţile economiei de piaţă. Orice activ ai avea la dispoziţie, oricât de performant ar fi, acesta este supus uzurii, fizice sau morale. Trebuie să îl întreţii şi să îl modernizezi permanent, altfel, în timp, nu vei mai avea un activ, ci o piesă de muzeu. În acest sens am decis ca, în acest an, oricât de greu ar fi, să modernizez, în Bucureşti, hotelurile Hilton şi Crowne Plaza, iar în Poiana Braşov, hotelul Sport. Hotelul Hilton a fost finalizat. Este un reper bucureştean al eleganţei, al îmbinării armonioase între stilul clasic, care conservă aerul specific al lui Athenee Palace, şi stilul modern şi confortabil al lui Athenee Cafe, care se potriveşte cu marca „Hilton”. De aceea avem astăzi nu Athenee Palace, nici Hilton, ci „Athenee Palace Hilton”, împreună.

Următorul pas este finalizarea lucrărilor la Crowne Plaza. Am modernizat acolo tot ceea ce înseamnă spaţii publice: recepţia hotelului, holul central, spaţiile destinate serviciilor de alimentaţie. Am creat structuri noi: noul bar „Crown Cafe”; „La Veranda”, un restaurant specializat în preparate din peşte şi fructe de mare; „La Brasserie”, spaţiu complet modernizat şi remobilat; „The Vineyard / Fine Dining”, un nou spaţiu, intim şi rafinat. Pe scurt, am triplat capacitatea spaţiilor pentru aşa – numitul „F & B”, adică „Food and Beverage” – mâncare şi băutură. Această triplare nu trebuie înţeleasă în sens strict comercial.

Este, din punctul meu de vedere, o triplare a atenţiei pe care o am faţă de oaspeţii noştri. Este o triplare a ofertei, a numărului de preparate, a numărului de locaţii, fiecare dintre ele având atmosfera ei specifică. Este, dacă vreţi, o triplare a grijii noastre pentru ca vouă să vă fie un pic mai bine atunci când sunteţi oaspeţii noştri.

Pe data de 14 octombrie, la orele 18,30, sau oricând după aceea, vă invit să vedeţi că nu exagerez de loc atunci când spun că la Crowne Plaza Bucureşti găsiţi „The Best Place in Town”.

9 Replies to “E vremea pentru un pic mai bine”

 1. COPOS STOP BEING CHEAP!!!!! GO AND GET RUSESCUUUUUUUUU!!!!!!!! WHAT HAPPEND WIT ZICU DINU VAMA SAID HE WASNT GOOD NOW LOOK WHAT HAPPEND HE IS LIKE THE BEST, JUST IMAGINE WE HAD ZICU AND SPADACIO PLAYING IN OUR MIDFIELD!!! GET A STRICKER NOW GO GET RUSSESCUU!!!!!!!, TRY TO GET ADRIAN CRISTEA BECAUSE ALL PLAYERS AT DINAMO SUCK BUT WHEN THEY LEAVE THEY PLAY BEST EXAMPLE: NICULESCU,ZICU!. I BET YOU IF ADRIAN CRISTEA WOULD BE AT RAPID HE WOULD BE THE BEST GO AND GET HIM GO ROMAN SUCKS, SUMUDICA BAGA PA ROMAN PENTRU CA ESTE JUCATORUL LUI DINU VAMA NU SUNT PROST!!!, GO GET ADRIAN CRISTEA SO WE CAN HAVE A GOOD RIGHT MIDFIELDER,

 2. Vai…M-am speriat. Theo, din ce parte a SUA esti? Cred ca esti de la Dorohoi…Nu e nici engleza si nici romana. Si cate clase ai? Asemenea comentarii de la analfabeti ar trebuie sa nu fie publicate.

  Va multumesc,

 3. Ati triplat spatiile de la Crowne Plaza cu salariile jucatorilor rapidisti? Sau cu banii de apa, curent, chirie, tuns gazon si deszapezit?

 4. Domnul Copos,bile albe pentru “un pic mai binele” de mai sus,dar pentru ca inchideti Spa-ul de la Eforie bila este foaaarte neagra.Tocmai ce mi-am terminat ultima sedinta de fitness si bazin,necesara ca aerul ligamentelor mele operate,mai ales in sezonul acesta.Era prea frumos ca sa dureze;dupa luni de zile de kinetoterapie in Constanta,au fost suficiente cateva saptamani la Spa ca sa-mi simt piciorul la fel ca inaintea accidentului de la schi.Necazul este ca daca nu o fac sistematic,genunchiul meu rugineste treptat.Inutil sa va spun ca am inrosit Internetul incercand sa gasesc o varianta similara ; degeaba.Imbinarea perfecta intre activitatea in sala si cea din bazinul cu apa sarata ,desfasurata in conditii civilizate de igiena si ambient este de negasit pe Litoral.Pacat!!!
  Sant convinsa ca si camarazii mei posesori de abonamente subscriu afirmatiilor mele-si nu sant putini!Chiar discutam ca am fi fost dispusi sa platim abonamente mai scumpe,iar ca personal cred ca nevoile ar fi minime pentru ca bazinul sa ramana deschis;si banuiesc ca oricum nu puteti reduce complet consumul de utilitati , ar fi pacat de ceea ce ati construit ,conform celor pe care le declarati mai sus…
  In concluzie,aici nu “e vremea pentru un pic mai bine”…

 5. De ce nu mergeti la Cocor la Neptun daca domnul Copos s-a plictisit de SPA? Nu fac reclama dar centrul dumnealui a scazut mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *