Drept la replică

Către,
Gazeta Sporturilor

În legătură cu articolul publicat de dumneavoastră în ediţia din ziua de marţi, 26 octombrie 2010, sub titlul „Gazeta vă prezintă trăirile patronului din Giuleşti la meciul Rapidului cu Sportul”, vă solicit, în numele dreptului la replică, să daţi publicităţii punctul meu de vedere, prezentat în cele ce urmează:

În ştirea amintită sunt prezentate unele presupuse opinii pe care, potrivit autorului ştirii, le-aş fi formulat, în timpul meciului FC Rapid – Sportul Studenţesc.

Ştirea amintită este un amestec nefericit de realitate şi născocire. Cunoscând probitatea profesională a publicaţiei dumneavoastră mă reţin de la a crede că prezentarea de informaţii deformate se face cu bună ştiinţă. Mă limitez la a considera că autorul care, probabil, nu a fost prezent la locul evenimentelor, a obţinut nişte informaţii „la mâna a treia”, pe care le-a publicat ca fiind reale.

Pentru a limpezi situaţia, lucrurile stau după cum urmează: este adevărat că am fost prezent la meci. Este adevărat că acolo m-am întâlnit cu Vasile Şiman. A fost o plăcere să mă aflu pe un stadion cochet, proiectat de excelentul arhitect care este Mac Popescu, şi să constat starea foarte bună în care se găseşte, din punct de vedere al facilităţilor sportive şi al întreţinerii. De fapt Vasile Şiman este bine cunoscut ca un om iubitor de ordine şi curăţenie. Este, de asemenea, adevărat că, înainte de începerea meciului, am conversat cu domnul Şiman, gazda evenimentului sportiv. Ar fi fost o nepoliteţe să nu o fac.

Acestea sunt singurele lucruri adevărate. Restul este pură invenţie. În primul rând, şi cel mai important, subliniez un fapt pe care toţi cei care lucrează cu mine îl ştiu foarte bine: am un mare respect pentru toţi cei care constituie echipa Rapid, inclusiv pentru jucători. Îi cunosc foarte bine. Dacă nu i-aş fi respectat, stimat şi apreciat nu ar fi sosit niciodată în Giuleşti. Dacă nu i-aş fi respectat, stimat şi apreciat, ar fi plecat deja la alte cluburi. Deci, faţă de oameni pentru care am respect, stimă şi apreciere nu am decât aprecieri pozitive. Mai ales când echipa câştigă, cum a fost cazul în meciul cu Sportul Studenţesc.

În al doilea rând, dialogul despre care se face vorbire în ştire ar fi fost, fizic, imposibil, datorită faptului că eu şi Vasile Şiman ne aflam, în tribună, la o distanţă care făcea imposibilă conversaţia. El a stat în primul rând, iar eu – la mijlocul celui de-al doilea, într-un anturaj de bancheri importanţi care erau susţinători ai Sportului Studenţesc. Deci, conversaţia cu Vasile Şiman ar fi fost imposibilă, pe orice temă, din cauza distanţei fizice dintre noi.

În concluzie: afirmaţiile autorului ştirii referitoare la aşa – zise afirmaţii ale mele cu tentă denigratoare faţă de unii fotbalişti ai Rapidului SUNT PURE INVENŢII, de neînţeles pentru un jurnalist de la o publicaţie cum este Gazeta Sporturilor, invenţii pe care le dezmint cu toată tăria.

Cu sincere regrete pentru informarea incorectă a cititorilor,

Gheorghe Copos

12 Replies to “Drept la replică”

 1. Domnule Copos.sunt un fan al rapidului si iubesc aceasta echipa.va rog mult nu lasati sa se duca aceasta echipa de rapa faceti tot posibilul si platiti jucatori, noi nu mai suportam sa vedem asa ceva /ca nui platiti,va rog mult nu lasati echipa sa termine iar pe un loc nasol .platiti jucatori si aveti .grija de ia.

 2. Domnu COPOS ati promis ca va faceti casa aduceti titlu pe Giulesti da la jucatori bani daca pleaca Bornescu asa cumam vazut pe Rapidisti.ro ca a zis Bornescu ca se gadeste sa lece

 3. DMN Copos, va rog insistent,faceti ceva cu salariile jucatorilor inainte de meciu cu steaua,e un avantaj mare dak ei sunt platiti inainte de acesti meci,noi suporterii asteptam un sezon intreg acest meci si vrem sa invingem steoaia,de-aceea jucatorii treb. motivati,cu toate ca ei sunt motivati in sinea lor,treb sa vedeti si partea plina a paharului dmn Copos.Va multumesc si sper sa face-ti ceva.

 4. Buna ziua, domnule Copos am o singura intrebare pentru dumneavoastra si va cer sa ma scuzati ca nu are legatura cu ce ati scris mai sus
  intrebarea este : De ce nu dati drumul si la Peluza I ???
  Va dati seama ce ar fi la meciul cu Steaua un stadion arhipin daca si asa in 10 mii se face o atmosfera iesita din comun dar cu 18 mii .
  RESPECT absolut tot ce incercati sa faceti la Rapid si va multumesc pentru tot ce ati facut pana acum , dar este PACAT sa lasam un stadion ca batranul Giulesti in paragina . Mai stiu ca nu este de competenta dumneavoastra si dati vina pe MTS dar sunteti de 20 de ani in Giulesti si probabil o sa mai stati vre-o 20 daca nu dumneavoastra atunci fiica dumneavostra si ca orice tata grijuliu banuiesc ca vreti sa-i lasati o casa ingrijita si moderna .
  Astept raspunsul dumneavoastra
  Multumesc anticipat

 5. Daca la pauza meciului contra celor din Tg. Jiu ( dupa ce ati revenit din locul unde steward-ul va anuntase ca nu mai sunt fete ) mi-ati raspuns la intrebarea ,,Ii batem?” cu ,,Suntem vai de mama noastra!” cum oare reusiti sa corelati aceasta cu ,,Trebuie sa iesim campioni!”, ,,Ne putem clasa in primele doua locuri”?
  Da, da, eu eram cel care va intrebase: ,,Ii batem?”…

  De ce nu IMPREUNA cu presedintele executiv?
  De ce creati imaginea de IGNORARE?
  Ca sa dati apa la moara celui in costum rosu (care oricum se umfla in pene degeaba, ca tot nu ,,pupa” Champions League!)?

 6. iar facem ca anul trecut?
  chiar nu putem profita si noi odata de o conjunctura favorabila?
  va rog sa va ganditi la miile de oameni care vin la meci, daca la binele dvs. nu o faceti.

 7. Din pacate, am facut cel mai slab joc din acest campionat. Cum e posibil sa ne domine Pandurii acasa? Sa fie un semnal de alarma pentru ca urmeaza 2 meciuri de foc…

 8. 1. Nu este posibil să se rejoace meciul, regulamentul făcut de Mitică Victoria este pro clone.
  2. Nu am fost avantajaţi. Pandurii au venit cu ordin de la gaz lampant şi oaie cu varză să dea la oase.
  3. Herea a jucat dubios…
  3. O serie de greşeli ale arbitrului PRO PANDURII:
  a) Cel puţin trei jucători de la Pandurii trebuiau eliminaţi.
  b) La faza în care porcul de bazna a zis că trebuia eliminat Spadacio, s-a întâmplat aşa: s-a dat lovitură liberă pentru Rapid, Spadacio vroia să execute, un jucător de la Pandurii a luat mingea şi dribla un adversar imaginar, a venit M. Antonio şi l-a împins pe ăla să îi ia mingea, jucătorul de la Pandurii a sărit şi a dat cu pumnul, iniţial lui M. Antonio şi apoi în melee lui Spadacio.
  4. A ieşit toată şatra să dea în Rapid. Nu-i nimic, pe noi ne doare în dors de ei.
  Unii ţipă pentru a masca impotenţa fotbalistică de la ei.
  5. Rapid este în postura bătrânei care fură o stinghie dintr-un gard pentru a face focul să se încălzească şi primeşte douăzeci şi cinci de ani de temniţă. Mari hoţi care au distrus fotbalul, cei care au calculat euro la 3,4 şi au văduvit cluburile mici de bani mai mulţi din televizări, unii care deţin 90% din datoria externă ţării, majoritatea se află în fotbal, sunt premiaţi.

 9. Buna ziua,

  Domnu Copos ,,in primul rand cu toata stima pentru Dvs. dar pentru ca iubesc rapidul de cand eram mic copil,as vrea sa stiu 2 lucruri:
  unul ar fi de ce niciodata nu credeti ca nu putem sa facem performanta,aici ma refer la declaratiile date de Dvs. nu ne vedeti pe primul loc,nu ne vedeti jucand in europa league,sau ceampions league ? si el doilea lucru vreau sa stiu daca sumidica va ramane in Giulesti ?il iubim enorm toti suporterii

 10. Domnule George Copos, am o stima si un respect foarte mare pentru dumneavostra, apreciez ce faceti pentru RAPID si va multumesc insa nu pot sa va dau dreptate atacandu-l pe domnul Dinu Gheorge mereu , va rog sa il lasati sa isi faca treaba si sa ne aduca din nou fericirea in suflet castigand campionatul. Ca sa castigam campionatul trebui sa sustineti echipa in orce situatie sa nu criticati jucatori , sa nu puneti presiune pe ei si sa ii lasati sa isi faca jocul si cel mai important sa faceti tot posibilul pentru ale da banii! Va multumesc si sper sa cititi acest mesaj. Cu respect si drag Malaeru Adrian!

 11. domnule copos mai lasatil pe vama sa isi faca meserai ce vreti sa isi bata toti joc de noi si noi sa tacem ca prosti la galati-cluj nu am urlat nimeni dc?? la urziceni craiova la fel si acolo au fost greseli sau mi se pare mie???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *