Drept la replica adresat tabloidului “Pro Sport”

Astazi am trimis tabloidului “Pro Sport” dreptul la replica de mai jos:
Domnului Dan Filoti
Redactor-sef „Pro Sport”

Drept la replica la articolul „Au datorii la stat!”, publicat in „Pro Sport”, 21 mai 2009

Domnule redactor-sef,

Va fac cunoscut ca in articolul sus-mentionat publicat astazi in tabloidul dumneavoastra a fost inclusa o afirmatie pe cat de nefondata, pe atat de grava: „2006. George Copos, din functia de vicepremier al Romaniei, da o lege prin care introduce doua modalitati de intelegeri intre jucatori si club: prima, prin contract de munca, a doua, prin contracte de prestari servicii.”
In primul rand, autorii Doru Gheorghiu si Alexandru Bradescu ar fi trebuit sa stie ca membrii Guvernului nu dau legi, chiar daca sunt vicepremieri. Legile sunt date de catre Parlament.
In al doilea rand, daca acest lucru nu era cunoscut de catre autori, era de datoria responsabilului de pagina, a secretarului de redactie, a redactorului-sef etc. sa nu permita publicarea unei asemenea enormitati.
In al treilea rand si cel mai important, subliniez faptul ca, in ceea ce priveste modificarea din 2006 a Legii nr. 69/2000 a educatiei fizice si sportului, invocata in articol, nu ma aflu printre initiatori, avizatori s.a.m.d., deci responsabilitatea pentru promovarea si aprobarea ei imi este atribuita cu rea-vointa si in ciuda oricaror dovezi.
Ca atare, va rog sa publicati aceasta dezmintire, deoarece afirmatia mentionata mai sus este de natura sa imi aduca prejudicii. In caz contrar, imi rezerv dreptul de a lua in considerare apelul la justitie pentru repararea acestor prejudicii.

One Reply to “Drept la replica adresat tabloidului “Pro Sport””

  1. Domnule Copos ne meritam soarta daca in primul 11 al Rapidului au ajuns sa joace fotbalisti precum Elinton Andrade, Fernandez, Ivelja, Perja, Grigorie, Djalovici, Herea si mai sunt cativa…aduce-ti domne jucatori de clasa chiar daca trebuie sa scoateti cateva milioane pe care apoi aveti toate sansele sa le recuperati ….nu mai vrem sa mai vedem in primul 11 jucatori precum cei mai sus mentionati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *