Un om de succes este cel care poate construi o fundatie solida din caramizile pe care altii le-au aruncat in el.
David Brinkley

Arhiva pentru luna Martie 2012

Misiune îndeplinită în Vrancea

12.03.2012| 20 Comentarii
Postat in: Comunicate de presa, Evenimente

Aşa cum am planificat, medicamentele pentru oamenii din judeţul Vrancea care au avut de suferit în urma căderilor masive de zăpadă au ajuns la locurile potrivite în cursul săptămânii trecute. Cantităţi importante de multivitamine, minerale diverse, produse antigripale, Ginkgo Biloba, produse care întăresc sistemul imunitar al organismului şi produse anti – inflamatoare au fost puse la dispoziţia primăriilor. Prin intermediul lor produsele au ajuns la medicii din localităţile Năruja, Andreaşu de Jos şi Nereju şi, apoi, în funcţie de situaţiile concrete, vor fi distribuite persoanelor care au nevoie de ele.

Fundaţia ANA, cea care a coordonat această acţiune, este mândră că a putut să contribuie la ameliorarea sănătăţii unor oameni cu care natura a fost severă în acest an. Spun „în acest an” pentru că, altminteri, natura a fost foarte darnică cu locurile în care produsele aduse de noi au fost distribuite: peisajele sunt superbe, aerul este de o puritate rar întâlnită iar istoria acelor ţinuturi este fabuloasă: oamenii Fundaţiei Ana au păşit pe locurile pe care, odinioară, Ştefan cel Mare s-a întâlnit cu Vrâncioaia şi cu cei şapte fii ai ei. Legenda spune că, în urma unei victorii militare obţinute de Ştefan cel Mare cu ajutorul fiilor Vrâncioaiei, domnitorul a dăruit fiecăruia din cei şapte voinici câte un munte. Fiecare din fii a ctitorit câte un sat care i-a purtat numele. Legenda este mereu vie: cei de la ANA au avut şansa de a călca în unele din aceste localităţi, cum ar fi, spre exemplu, comuna Spulber.

Fundaţia ANA este onorată să mulţumească partenerilor săi apropiaţi, care au sprijinit-o, cu generozitate şi elegantă discreţie, în acţiunea umanitară desfăşurată în judeţul Vrancea:
–    S.C. FILDAS TRADING S.R.L. – doamna Anca Vlad;
–    S.C. AESCULAP PROD S.R.L. – domnul Mihai Miron;
–    S.C. LABORMED PHARMA S.A. – domnul Stephen Stead.

Suntem fericiţi să fim alături de oamenii care au nevoie de noi – în măsura posibilităţilor de care dispunem, noi şi partenerii noştri.