Crowne Plaza – primul hotel bucureştean care obţine Eticheta Ecologică Europeană

Pe 28 octombrie, Ministerul Mediului a certificat hotelul de cinci stele Crowne Plaza, aparţinând S.C. Ana Hotels S.A. (societate membră Ana Holding) ca deţinător al etichetei ecologice europene. Este primul hotel bucureştean care obţine acest standard de calitate pentru serviciile de cazare turistică pe care le oferă.
În urma analizei documentaţiei depuse de către managementul hotelului, Comisia Naţională pentru Acordarea Etichetei Ecologice – organ consultativ cu rol în evaluarea dosarelor – a propus Ministerului Mediului acordarea acestei certificări pentru serviciile turistice oferite de Crowne Plaza, propunere care a fost aprobată de către minister în data de 28 octombrie a.c.
Membrii comisiei au constatat că hotelul îndeplineşte criteriile obligatorii, precum şi alte 25 de criterii opţionale, totalizând astfel 46 de puncte, faţă de minimul de 16,5 puncte necesar pentru obţinerea acestei certificări.
Înmânarea certificatului va fi efectuată în cadrul unei festivităţi a cărei dată va fi anunţată în curând.
Preocuparea pentru calitatea serviciilor şi produselor reprezintă, de altfel, o constantă în managementul societăţilor membre Ana Holding. Astfel, toate societăţile au certificări ISO pentru obiectul lor de activitate, precum şi alte certificări specifice: produsele Ana Pan, de exemplu, sunt fabricate într-un sistem de siguranţă alimentară bazat pe principiile HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), iar marina Ana Yacht Club este deţinătoare a distincţiei Blue Flag care atestă calitatea serviciilor sale.
Comunicatul de presă al Ministerului Mediului, prin care este făcută publică această decizie, poate fi accesat la adresa http://www.mmediu.ro/biroul_de_presa/comunicate_de_presa/10_Octombrie_2009/29.10.09a.htm
Pentru detalii cu privire la eticheta ecologică europeană puteţi accesa adresa http://www.mmediu.ro/departament_mediu/controlul_poluarii/eticheta_ecologica/eticheta_ecologica.htm

8 Replies to “Crowne Plaza – primul hotel bucureştean care obţine Eticheta Ecologică Europeană”

 1. Sa fie oare adevarat ceea ce a scris ,,Pro Sport”-ul in legatura cu eventuala revenire a celui ce ne-a facut pentru a treia oara campioni?

  Inseamna ca vorba cu ,,al 12-lea ceas” este totusi o vorba cu talc si nu una aruncata asa de amorul artei. Succes la negocieri!

  P.S. I’m still waiting…

 2. domnule George Copos,vreau sa imi raspundeti enorm de mult la acest mesaj!
  In Prosport a aparut informatia cum ca ,,Helder poate pleca in vara de la Rapid din cauza dumneavoastra,ca nu a-ti platit impresarilor lui Helder suma de 12 000 E”!Ar fi incredibil,dupa ce am gasit acest SUPERJUCATOR-baiatul dupa parerea mea poate pleca daka semneava cu noi peste vreo 3-4 ani direct la un club din Anglia de TOP!e fantastic,are 3 plamani parca,e mereu si in aparare si in atac,el e si fundas si mijlocas si atacant si tine ritmul asta tot mechul!Viteza,determinare,tehnica,are tot!e zic eu un transfer fabulos pentru noi,iar acum ar fi o TRAGEDIE reala daca l-am pierde!sper sa imi raspundeti!ar trebui sa mai gasim astfel de tipuri de jucatori talentati,pana in 22-23 ani care sa vina la noi sa dea totul sa incerce sa se remarce,jucatori valorosi care sa tinda la ceva mai bun,cum e acest Helder cum e Ionita!Deci am mai putea aduce in iarna cativa “Helderi”?Si in GSP se zice de plecarea lui Joao Paolo(YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeee)!era timpul…uitati-va la diferenta dintre cei doi,unul are 20 ani si a venit la rapid,sa dea totul mech de mech sa creasca si in cativa ani sa ajunga la un club mai tare,iar joao a venit la rapid(mercenar 100%) nu face nimic,ia 200 000 euro salar,si traieste bine,nu il intereseaza altceva,are 29 ani de la noi pleaca prin liga 2 portugheza,da s-a facut a scos peste 300 000 euro cat timp a jucat in Giulesti!Hai Rapidu!Avem cativa jcuatori care sunt exact ce si-au dorit fanii:Helder,Ionita,Raduta!experienta Lazar,Spadacio,Bozovici!Inca un Daniel Niculae in iarna si un mijlocas central,cum e helder,tanar si care sa vina sa joace si sa fie chiar o valoare!
  Sau ce ziceti de Mihai Radut(19 ani) capitanul lui International curtea de Arges si golgheterul echipei,mijlocas ofensiv,un jucator care sa il schimbe pe Spadacio in 1-2 ani!cum vi se pare?Multumesc anticipat pentru raspuns!Mult succes!

  PS:Mai vine Stache?

 3. Domnule Copos as dori sa fac parte din staful clubului RAPID.ca scouter…..am auzit ca la Rapid se va realiza un departament de scouting si daca puteti sa imi oferiti niste informatii cu privire la acest aspect..

 4. domnule Copos,cum sa il aduceti pe Boya inapoi???toti fanii se bucurau ca am scapat de el,si dumneavoastra ni-l aduceti inapoi…incredibil!Aduceti-l pe Daniel Niculae si sa vedeti ce bucurie faceti tuturor rapidistilor!

  PS:si cum era de asteptat,stache nu mai vine….

 5. Domnule Copos, daca nu o sa va tineti de cuvant fata domnul Lutz Stache, promiteti ca mergeti intr-o fabrica?

 6. Se intoarce in tara…
  S-a tot intors rezultatul ( de doua ori 0-1, de doua ori picaj fizic inexplicabil, de doua ori scapam victoria printre maini cu rivalii )…
  S-a vazut pe fata lui Mugurel Buga (jucator cu experienta: a deschis seria de 5 goluri a F.C. Brasov-ului lui Ilie Dumitrescu in Cupa U.E.F.A. sezonul 2001-2002 contra Mika-,,i” Ashtarak, a marcat si in retur la Ashtarak, a marcat si pentru noi si mai ales in crucialul cu Feyenoord in ceea ce a insemnat piatra noastra de incercare, a parafat de doua ori eliminarea nemtilor in aceeasi competitie peste ani, ultima chiar pe A.O.L. – ,,eo” Arena din Hamburg…) repet, s-a vazut pe mimica fetei lui in momentul in care a intrat: ,,Haideti sa mai tinem si noi de minge”. Probabil auzise pe banca unde statuse cu mai multi, printre care si antrenorul. Ori daca aceasta este o indicatie intr-un meci cu Dinamo si mai ales cand conduci cu 1-0 iar ei sunt vulnerabili in aparare, cu tot respectul, dar cred ca Rapid are nevoie de un antrenor.
  Se intoarce in tara…

  P.S. We need a psychologist, too.

 7. domule copos sunteti multumit de mentalitatea pe care ati reusit sa o implementati la club?ati cultivat o mentalitate a unor oameni care nu vor sa castige!!!!

 8. Mutarea nr. 1 (readucerea domnului Dinu Gheorghe incepand cu 01.01.2010) ma face sa cred ca va fi urmata si de mutarea nr. 2 (readucerea domnului …… …… cred ca am pus 6+6 puncte de suspensie).

  Nu veti regreta!
  Din contra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *