COMUNICAT DE PRESĂ

În legătură cu informaţiile prezentate de postul România TV în ziua de 15.06.2013 facem următoarele precizări:

Luni, 17.06.2013, vom face plângere penală împotriva postului de televiziune România TV pentru pătrunderea prin înşelăciune pe o proprietate privată şi pentru înregistrarea, fără acordul şi ştiinţa noastră, a unei discuţii care nu era destinată publicului.

Plângerea penală pe care o vom face se referă la următoarele evenimente:

În ziua de 11.06.2013 am fost contactaţi telefonic de o persoană care s-a prezentat ca fiind reprezentantul unui grup de investitori americani, grup interesat de preluarea clubului FC Rapid şi care dorea să ştie dacă avem în continuare intenţia de a ceda proprietatea clubului.

Întrucât astfel de chestiuni nu se discută la telefon, l-am invitat pe domnul respectiv la sediul nostru. În cursul convorbirii care a avut loc i-am confirmat decizia noastră fermă de a renunţa la FC Rapid. Totodată i-am precizat faptul că NU INTRĂM ÎN NICI UN FEL DE NEGOCIERI CU CEI PE CARE SPUNEA CĂ ÎI REPREZINTĂ, DEOARECE SUNTEM ÎN NEGOCIERI AVANSATE CU UN ALT GRUP DE INVESTITORI INTERESAŢI DE PRELUAREA RAPIDULUI, ŞI CONSIDERĂM CĂ AR FI INCORECT SĂ PURTĂM NEGOCIERI PE MAI MULTE CANALE, CU MAI MULTE GRUPURI. Am refuzat, de asemenea, cererea de a le pune la dispoziţie orice documente privind situaţia Rapidului. La insistenţele domnului în cauză am făcut doar câteva comentarii generale asupra valorii activelor clubului, a situaţiei sale financiare şi asupra viitoarei evoluţii a echipei, comentarii făcute la modul absolut general, valabile PENTRU ORICINE AR PRELUA CLUBUL şi nicidecum destinate în mod particular domnului respectiv, ca parte a vreunei negocieri.

Afirmaţiile mele de mai sus există în înregistrarea – ilegală – a discuţiei, iar adevărul lor poate fi verificat.

Ulterior s-a aflat că persoana care se dădea drept reprezentant al investitorilor americani era, de fapt, un om al postului România TV şi că a acesta a înregistrat în mod ilegal discuţia prezentată mai sus şi dată publicităţii, în mod tendenţios şi trunchiat, de România TV.

Considerăm că modul banditesc în care a acţionat România TV, violând o proprietate privată, are legătură cu metodele mafiote şi nicidecum cu libertatea presei.

Suntem convinşi că justiţia va şti să sancţioneze corect această infracţiune, conform legii penale în vigoare.

Gheorghe Copos

15 Replies to “COMUNICAT DE PRESĂ”

 1. Domnule George Copos, va rog insistent lasati Rapidul rapidistilor.Nu va inteleg nici eu cum probabil nu va intelege nimeni ,din moment ce nu mai doriti sa investiti,nu va mai intereseaza…etc….,de ce nu renuntati?.In 92 stie toata lumea ca Rapidul era in div A ,era o echipa curata din punct de vedere moral,asa ca ati preluat echipa intr-un fel atunci va rog sa aveti decenta si sa nu va mai bateti joc de noi si macar lasati-o ,ca in div A cum ati gasit-o nu se mai poate iar despre curatenie morala din pacate iar nu se mai poate .Va doresc succes in afaceri si viata personala.

 2. vinde bai nene odata, ia-ti datoriile si du-te … tu le-ai facut, tu sa le tragi, zi merci ca se ofera cineva sa mai preia din ele

 3. Domnule Copos puteti va rog sa va hotarati cui veti vinde acest club ? Sincer sa fiu nu imi pasa cui, dar careva care are bani multi si vrea sa faca ceva cu aceasta echipa.

 4. ai distrus rapidu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rusine!!!!va fi o pata ce nu o ve-ti putea sterge-ve-ti ramane in istorie cel ce a desfintat o echipa de fotbal-prin zgarcenia si incapatanarea de a nu da clubul in conditii decente nimanui si de a-l tine cu forta-fara sa platiti nici macar salariile!RUSINE!

 5. iar au intrat in impas negocierile…e clar, ce-ati facut dvs. acolo nu mai poate fi reparat vreodata. Rapidul o sa aiba soarta Pregresului, a Argesului etc.:(

 6. Domnule Copos este nesimtire totala sa ii promiteti domnului Cristescu ca dati echipa si pe urma sa veniti cu nu stiu ce acte care demonstreaza ca clubul are datorii de 1,3 milioane de euro. Probabil este cu mult mai mult de atat, dar macar aveti coloana vertebrala si spune omului in fata uite atata este platesti sau pleci. De ce nu dati clubul daca nu faceti fata cu salariile sau ce mai platiti dvs la club. Rapidul nu cred ca va ramane in Liga 1 si chiar daca o face….va rog sa plecati ati facut suficiente daune acestui club, nu vreau sa il aduceti spre disparitie.

 7. Buna ziua

  Va rog frumos si cu respectul cuvenit sa acceptati maine conditiile dom Cristescu si sa vindeti Rapidul.Ati gresit mult fata de Rapid in ultimi ani,din punct de vedere financiar a-ti falimentat Rapidul, este timpul sa va retrageti, macar acum in ceasul al 12 si sa lasati pe altcineva.Va multumesc pentru tot ce ati facut pt Rapid pana acum

  Ps: Daca erati asa bun in afaceri sincer puteati crea din Rapid cel mai puternic brand din Romania si era simplu trebuia doar sa dati copy paste si sa copiati structura unui club profesionist din afara cu succes pe plan international.Trebuia sa implementati in piata din Romania planul acela (eu zic ca macar 60-70% tot reuseati sa implementati in clubul Rapid)

  Cu stima

 8. cum o fi sa vezi ca nu mai esti dorit si sa te chinui sa faci in continuare rau? daca si tranzactia asta va pica( din cauza ta bineinteles) va fi mai mult decat evident ca doresti raul echipei. ai facut si bine clubului, am castigat trofee impreuna, am jucat in cupele europene dar de ce nu vezi ca e momentul sa ne despartim? iti bati joc de un lucru care aduce sau cel putin aducea bucurii unor sute de mii de oameni. sa-ti fie rusine. probabil nu ai fost niciodata umilit asa cum ne simtim noi acum si nu ai de unde sa cunosti sentimentul. Mi-as fi dorit sa gasesc puterea sa iti vorbesc la persoana a doua, plural. Nu am putut si nici nu cred ca mai meriti. O zi buna!

 9. In cazul cand ne vei pacali si de data asta te asigur ca vei avea viata grea domnule Copos.O sa ai multe surprize.

 10. Tovarăşe Copos!

  Spre deosebire de dumneavoastră, nu m-am născut la 8 ani, în consecinţă nu vă jignesc, cu toate că aţi merita cu prisosinţă.

  Nu vă rog nimic, sper doar să vindeţi RAPID-ul, ori să investiţi (bună gluma nu?), ori să dispăreţi de pe faţa pământului, dar lăsaţi ECHIPA şi SUPORTERII să respire.

  Fără pic de respect,

  Barna Daczó-Hodor

  FORZA RAPID

 11. Domnule Copos,

  Va respect munca si tot ce a-ti facut pt Rapidul nostru. Am fost si sunt langa Rapid si la bine si la rau la fel ca majoritatea suporterilor, suferim la infrangeri, trecem de la agonie la extaz pt ca asa e Rapidul…In toti acesti ani de cand sunteti la conducerea Rapidului am trecut si prin bune si prin rele, dar mereu impreuna. Domnule Copos, istoria clubului nostru, (spun clubul nostru deoarece niciodata domnule Copos nu va fi clubul unei persoane ci Rapidul e al RAPIDISTILOR, nu al dvs sau al altcuiva) este una speciala, aparte o stare de spirit. Va rog, va rugam domnule Copos nu va bateti joc de aceasta echipa, de acest club. pt ca inainte de toate si dvs sunteti vinovat de aceasta situatie. Un om de afaceri de calibrul dvs nu putea da chix la un brand cum e Rapidul, dar se pare ca dvs a-ti reusit. Au fost si sunt in prezenta dvs persoane care va influenteaza intr-un mod gresit, ceea ce inseamna domnule Copos ca sunteti un om slab. Dvs nu trebuia sa aduceti clubul in situatia asta, nu trebuia sa da-ti salarii uriase unor jucatori care nu meritau nici jumatate. Multe greseli domnule Copos au fost facute din cauza dvs, macar recunoasteti acest lucru, a-ti fost salvatorul nostru…acum vreti sa fiti si cel care ne duce la pieire? Cand o persoana nu mai poate sa sustina financiar pleaca, incearca sa vanda..dar dvs v-ati batut joc de toti cei care u vrut sa faca ceva pt acest club, a-ti pacalit posibili investitori, a-ti pacalit potentiali cumparatori, practic a-ti calcat pe cadavre..pt ce? pt bani domnule Copos, pt publicitate, pt ca stiati ca mai puteti scoate bani de la un Rapid pe care dvs l-ati dus in moarte clinica…care respira cu ajutorul aparatelor. Cum sunteti “vinovat” pt succese si trofee asa sunteti vionvat si cand e vorba de infrangeri, insolventa sau doamne fereste faliment. Domnule Copos stim cu totii ca nu se semnau acte fara ca dvs sa stiti, nu se plateste nimic fara acordul dvs, doar sunteti patronul nu? deci tot patronul e responsabil si pt situatia actuala. Domnule Copos nu puteti spune ca nu a-ti beneficiat de nimic de pe urma Rapidului, averea dvs nu s-a facut doar din prajituri sa fim seriosi. Daca vreti cu adevarat sa lasati Rapidul si nu mai puteti continua…domnule Copos lasati-l…vindeti-l, nu ne mai chinuiti. Nu va mai bateti joc de RAPID SI RAPIDISTI. Domnule Copos eram sigur ca nu o sa vindenti nici macar domnului Cristescu, toata lumea se indeparteaza de dvs, pt ca toti stiu cum sunteti si cum ii invartiti pe toti….mi-e frica doar ca RAPIDUL nostru drag se va scufunda inaintea planetei dvs…sper din suflet sa va ganditi ce aveti de facut si mai ales ganditi-va la Rapidul nostru, nu trebuie lasat sa dispara…cu stima si respect un suporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *