COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

Ca urmare a pronunţării de către Curtea de Apel Bucureşti a Deciziei penale nr. 222/A din data de 4.03.2014 doresc să fac următoarele precizări:

Informez opinia publică asupra faptului că mă voi conforma întrutotul obligaţiilor ce îmi revin în urma pronunţării deciziei mai sus amintite.

Cu toate acestea, îmi exprim surprinderea faţă de decizia Curţii de Apel Bucureşti întrucât mă consider nevinovat. Sunt nevinovat pentru că nu am săvârşit nicio faptă penală şi mă aşteptam ca hotărârea de achitare pronunţată de Tribunalul Municipiului Bucureşti să fi fost menţinută de Curtea de Apel Bucureşti. În consecinţă, continui să îmi afirm nevinovăţia. Aştept motivarea deciziei de condamnare pentru a face demersuri legale necesare în vederea reparării acestei hotărâri profund nedrepte.

Doresc să îmi asigur angajaţii şi partenerii de afaceri că toate angajamentele asumate de societăţile comerciale membre ale Holdingului ANA vor fi respectate cu loialitate.

Gheorghe Copos

One Reply to “COMUNICAT DE PRESĂ”

 1. Domnule Copos, “Sunteti un om puternic si trebuie sa ramaneti puternic” – de ce afirm asa ceva?!- pentru ca asa v-am cunoscut.

  De ce oare toate faptele bune trebuiesc pedepsite?!

  Putini stiu: – ca sute de angajati au mancat o paine calda(si la propriu si la figurat) datorita dvs. si familiei dvs.
  – ce salarii mari aveam noi angajatii, de 5-6 ori mai mari fata de un bugetar, si ne-am intretinut familiile, copiii, etc.
  – ca ati imprumutat bani angajatilor sa-si cumpere case si alte bunuri fara sa le cereti dobanda, si exemplele pot continua la nesfarsit.

  Eu personal, voi ramane intotdeauna profund recunoscator Familiei Copos pentru ca am beneficiat de cele mentionate mai sus, si altii ca mine……….

  DUMNEZEU sa va intareasca si sa va dea putere sa treceti de acest eveniment nefericit si nemeritat.

  Un vechi proverb romanesc spune:”NU MOR CAII CAND VOR CAINII”

  Chiar si din acest motiv trebuie sa ramaneti un om puternic.

  Cu deosebita stima si respect!

  Un fost angajat – Dan Tofan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *