Apariţii media septembrie 2009

Capital, 21 septembrie: Oamenii de afaceri de top s-au abonat la sfetnici financiari

George Copos – Turism, imobiliare, producţie  (Ana Holding): Consiliat, de anul acesta, de către una din companiile din Big Four, pentru afacerile din domeniul turismului. (citeşte articolul întreg)

Capital, 14 septembrie: De ce antreprenorii români aleg calea exilului formal

„Ana Holding este o afacere prin excelenţă românească. Angajaţii noştri sunt preponderent români, investiţiile noastre sunt făcute preponderent în România, iar taxele şi impozitele noastre merg la bugetele statului român. De aceea, deşi din punct de vedere strict fiscal am fi avantajaţi de înregistrarea într-un stat unde se aplică o legislaţie de afaceri modernă, deocamdată nu luăm în calcul o asemenea opţiune“, explică, pentru Capital, George Copos, preşedintele grupului Ana Holding. (citeşte articolul întreg)

Standard.ro, 14 septembrie: Copos: Păstrez profitul Ana Imep pentru recapitalizare

“Administraţia Ana Imep şi-a stabilit ca principală preocupare continuarea producţiei, a programului de investiţii şi asigurarea surselor financiare necesare activităţii curente. Pentru a susţine acest obiectiv, am decis ca profitul realizat în exerciţiul financiar 2008 să nu fie distribuit ca dividende către acţionari, ci să rămână în firmă pentru recapitalizare”, a declarat Copos într-un comunicat de presă transmis de Ana Holding. (citeşte articolul întreg)

Ziarul financiar, 11 septembrie: Copos raspunde protestatarilor de la Ana Imep Pitesti: contextul economic este nefavorabil maririi salariilor

Greva de avertisment care a avut loc joi la sediul societatii producatoare de motoare electrice Ana Imep Pitesti nu este justificata, tinand cont ca venitul salarial mediu net lunar in Ana IMEP este in prezent de 1180 lei/salariat, intru totul comparabil cu venitul mediu net pe ramura, care este de 1200 lei, se arata intr-un comunicat de presa al omului de afaceri George Copos.  (citeşte articolul întreg)

Ziarul financiar, 9 septembrie: Socul Lehman a prabusit Bursa si leul aruncand economia in recesiune. Romania a pierdut 20 mld. euro

George Copos, proprietarul Ana Hotels, scrie pe blogul sau: Intr-un fel, daca acordam credit principiului potrivit caruia orice criza este, in acelasi timp, si o oportunitate, putem privi cu destul optimism fenomenul acesta. Adica, dupa acest puseu de febra financiara, sunt sanse mari sa scapam de o multime de toxine: active bancare toxice, companii toxice, activitati economice toxice. Estimez o reducere cu 20 – 25% in 2009 a cifrei de afaceri pe intregul holding fata de 2008, este o contractie previzibila, caracteristica numai companiilor sanatoase. (citeşte articolul întreg)

Curierul zilei, 2 septembrie: S-au distrat gratis, la mare

Aşa cum deja ne-a obişnuit de 5 ani, omul de afaceri George Copos îi premiazã în cele mai plãcute moduri pe copiii merituoşi, rãsplãtindu-le munca fie prin bursele de merit pe care acesta le oferã lunar, pe parcursul întregului an şcolar, fie prin taberele organizate vara la mare şi iarna la munte. (citeşte articolul întreg)

5 Replies to “Apariţii media septembrie 2009”

  1. chiar vindeti rapidul? eu nu mai cred, sincer! cred ca ar trebui sa iesiti si dumneavoastra in presa sa spuneti care e treaba, daca se negociaza sau nu cu nemtii aia! sper ca vor sa ne faca o ekipa de top, nu sa ne i-a si sa ne tina tot asa, in josu clasamentului!

  2. stiti foarte bine ca nu va plac, sincer. Mi-ati sters zeci de comentarii in care v-am criticam, intr-un mod mai mult sau mai putin diplomat. Insa vreau sa va spun ca daca veti finaliza discutiile cu acei investitori germani si Rapidul va ajunge pe maini mai bune, in memoria noastra vor ramane acele momente in care, sub patronajul dumneavoastra, Rapidul a cunoscut mari satisfactii. Daca insa veti continua sa tineti echipa in aceasta mediocritate, suporterii vor continua sa va conteste. Va multumesc pentru intelegerea corecta a acestui mesaj. O zi buna!

  3. iaca pe cine trebuie de aestrat si purtat pe la procuraturi si comisariate, astia trebuie batuti cu bitele pina incep a vb romana si nici atunci nu trebuie oprit, ushiganie la rusi, uite asa ne caca tara si natiunea. pe zi ce trece, Alo politia, poate va apucati odata si odata de treaba…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *