Apariţii media, octombrie 2009

Ziarul financiar, 27 octombrie: Copos crede ca acum este momentul pentru investitii: Toate preturile sunt la jumatate

Omul de afaceri George Copos, care controleaza mai multe hoteluri in Capitala, pe litoral si la munte, cu aproape 1.000 de camere, spune ca se concentreaza pe investitiile in modernizarea unitatilor de cinci stele din Bucuresti si a celor din Poiana Brasov, dupa ce a derulat un amplu proces de restructurare a grupului Ana Holding.
“Acum este momentul sa investesti, toate preturile fiind la jumatate. Tot anul 2010 va fi un an al investitiilor. Platim mai putin pentru materialele de constructii, dar si pentru alte servicii. In noiembrie anul acesta vom incepe sa renovam toata partea de parter la Hilton si Crowne Plaza.”  (citeşte articolul întreg)

Ziarul financiar, 27 octombrie: Restructurare la sange la Ana Holding: Copos a dat afara 600 de oameni

Omul de afaceri George Copos, care controleaza grupul Ana Holding, cu afaceri estimate la 100 de milioane de euro, a renuntat la 600 de oameni din octombrie anul trecut, dar nu a reusit sa evite o scadere a afacerilor cu peste 20%.
“Sufar enorm de mult, dar m-au obligat cei care administreaza aceasta tara. Am ajuns sa lucram in orb din cauza impredictibilitatii”, a declarat omul de afaceri, care sustine ca anul acesta bugetele grupului au fost revizuite in scadere, de trei ori, in ianuarie, aprilie si ulterior in august. (citeşte articolul întreg)

Gazeta sporturilor, 16 octombrie: Copos, the sailor man

Rapidistul dezvăluie de ce şi-a luat bărci de un milion de euro şi de ce apare mai des pe apă decît la meciuri în Giuleşti (citeşte articolul întreg)

Gândul, 8 octombrie: George Copos, cel mai bogat patron de club din România

În România, în acest moment, cel mai bogat investitor din fotbalul autohton este George Copos, patronul celor de la Rapid, a cărui avere este estimată la 210 milioane de euro. (citeşte articolul întreg)

Capital, 5 octombrie: ROMÂNIA DUPĂ 20 DE ANI: unde e turismul românesc şi unde ar fi putut fi

George Copos, care este prezent cu afaceri în turism atât la mare, cât şi la munte, consideră că vecinii noştri bulgari, dar şi ungurii „au gândit mai bine la nivel strategic, la nivel de proiecte de dezvoltare durabilă, în timp ce noi doar am răspuns la provocări şi am exploatat unele oportunităţi de moment, fără să ne gândim la rezultate pe termen lung”. Fostul vicepremier adaugă faptul că cei care s-au aflat la cârma ministerului în ultimii 20 de ani trebuiau să facă „parteneriate public-private, scutiri de taxe şi impozite pentru cei care investesc în turism, concesionări de zone sau obiective cu potenţial turistic, atragerea de fonduri europene”. (citeşte articolul întreg)

Pro TV,  4 octombrie: emisiunea “Romania, all exclusive”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *