Apariţii media, martie 2010

Gîndul, 30 martie: Vizită-fulger la Bucureşti a şefului FMI

Dominique Strauss-Kahn se va întâlni timp de 25 de minute şi cu studenţii de la Academia de Studii Economice Bucureşti. Chiar dacă şeful FMI stă la Bucureşti o singură noapte, unul dintre beneficiari va fi omul de afaceri George Copos, finanţatorul clubului FC Rapid, la al cărui hotel, Athenee Palace Hilton, se va caza. (citeşte articolul în întregime)

Cancan, 27 martie: La multi ani! Gheorghe Copos

Om de afaceri roman, senator in legislatura 2004 – 2008. Copos are o avere estimata de Forbes Romania la 200 de milioane euro in 2009, este proprietarul, printre altele, al unui lant de cofetarii si detine clubul de fotbal Rapid Bucuresti, precum si cateva hoteluri in Bucuresti, Poiana Brasov si Eforie Nord. (citeşte articolul în original)

Ziarul financiar, 18 martie:Ce hoteluri se promoveaza in retelele sociale Facebook si Twitter?

Hotelurile din Bucuresti, printre care si cele mai de lux unitati Intercontinental, Howard Johnson, Crowne Plaza, Grand Hotel Continental si Carol Parc au intrat in retelele de socializare Facebook sau Twitter pentru a se promova. (citeşte articolul în întregime)

Ziarul financiar, 16 martie: Copos asteapta vanzari de 5,5 mil. euro la cofetariile Ana Pan, afaceri sub nivelul din 2005

Lantul de cofetarii Ana Pan, controlat de omul de afaceri George Copos (foto), si-a bugetat in acest an o cifra de afaceri de 5,5 mil. euro, nivel similar cu cel din 2009, dupa ce anul trecut businessul din acest domeniu s-a redus cu 15% in euro, rezultatul final fiind putin sub cel din 2005. (citeşte articolul în întregime)

Financiarul, 3 martie: Good to Go – scoala de antreprenoriat nationala

Proiectul principal, constand intr-o saptamana de seminarii si workshopuri, se va desfasura intre 22-27 martie in Bucuresti, fiind precedat de o serie de conferinte in Timisoara, Cluj si Iasi (9-10 martie). Printre invitatii care au confirmat deja prezenta se numara  George Copos – fondator Ana Holding,  Philip Judge – presedinte Younique Wealth, Iain Duncan – Top Management Coach, Peter Oostven – fondator Drosa, Dan Stefan, fondator Autonom Rent-A-Car, si Mihaela Nicola, fondator The Group Romania. Evenimentul se va desfasura la Hotel Royal Bucuresti. (citeşte articolul în întregime)

Bloombiz.ro, 2 martie:Lectia lui Copos: Nu va “indragostiti” de companiile pe care le creati

“Am invatat ca trebuie sa fim mai echilibrati si ca nu trebuie ‘sa ne indragostim’ de companiile pe care le-am creat si le-am crescut, ci trebuie sa ne concentram pe un core business”, a declarat George Copos, proprietarul Ana Holding, intr-un interviu acordat Bloombiz. Omul de afaceri mai spune ca 2010 nu va fi un an bun pentru piata imobiliara si ca terenurile cumparate si cu 4 000 de euro/mp, inainte de criza, valoreaza acum 600 de euro mp. (citeşte articolul în întregime)

Business Magazin, 1 martie: Unde au disparut banii bancilor?

Omul de afaceri George Copos nu crede ca bancile vor relua refinantarile, desi lucrul acesta ar fi neaparat necesar. “Finantarile reprezinta oxigenul mediului de afaceri, iar Banca Nationala, dupa cum vedeti, se straduieste sa revigoreze acest mecanism”, spune Copos. Din pacate, apreciaza el, inertia sistemului financiar va determina mentinerea situatiei actuale in materie de credite in cel mai bun caz inca sase luni de acum inainte. (citeşte articolul în întregime)

Acelaşi subiect în Ziarul financiar.

5 Replies to “Apariţii media, martie 2010”

 1. ,,Insa i-am transmis clar lui Copos ca, atunci cand va gasi antrenor, ma voi retrage. Fara probleme!”

  In general, in viata, lucrurile nu ,,ies” intocmai (100%) asa cum ne dorim…Mai ales daca tinem cont macar de doua zicale invechite de ani: ,,De-ar sti omul ce-ar pati, dinainte s-ar pazi!” sau ,,Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ”…
  Cand o persoana nu este dedicata 100% in profesia sa, in hobby-ul sau, in pasiunea sa, lucrurile nu merg inspre bine, fiindca nu au cum sa mearga. Intervine si hazardul, caci si el face parte din viata, mai intervine si tertul de multe ori (co ori dezinteresat), mai exista si notiunea de ,,bumerang” care ne aminteste de-atatea ori de Calul Troian si de dorinta troienilor de a-i vede pedepsiti pe greci definitiv…

  Dumneavoastra ce doriti la Rapid: performanta remunerata decent si in conformitate cu scopurile atinse, performanta de Doamne ajuta remunerata cat de cat la limita bunului mers si al neinecului.

  Sincer, in ritmul in care se succed antrenorii pe banca tehnica a Rapidului, vom ajunge sa concuram cu Usain Bolt pentru a deveni campioni in diminuarea perioadei de timp, el in secunde, noi (rapidistii) in zile.

  Care este pozitia Consiliului de Administratie al F.C. Rapid Bucuresti vis-a-vis de numirea unui tehnician pentru echipa de fotbal a acestui club si acordarea timpului si conditiilor necesare pentru : nu stiu, hai sa o numesc ,,sa pot face treaba” daca nu performanta?…

 2. 1.Nikola Komazec (22 ani) atacant la Hajduk Kula
  2.Vladimir Bogdanovic (23 ani) mijlocas la Steaua Rosie Belgrad

  D-nule Copos sunt doi jucatori de clasa!!!

 3. Thiago Marcelo Silveira Cocito in prezent liber de contract…a jucat in anii trecuti pe la echipe din Spania in prima liga!!!Luati-l ESTE LIBER

 4. Victorieeeee . Dupa 2 luni parca mi-a revenit zambetul pe buze si vad altcumva viata .E extraordinar pasiunea asta cu care iubesc Rapidul , ieri m-am uitat la tv si am transpirat si tot eram alb de emotii iar cand am vazut ca Avram a fluierat sfarsitul a fost ceva ce nu poti descrie in cuvinte si doar in sentimente pure ! Spadacio e un jucator care ii mai bun ca tot lotul stelei si cfr-lui la un loc e incredibil iar totusi cu echipa de ieri plus Lazar si M Constantin nu stiu daca ne mai poate bate cineva ! Doamne ajuta sa lu-am campionatul ! FORZA RAPID!

 5. Eu sant din Timisoara am uitat sa specific de ca m-am uitat la TV si iubesc Rapidul cum isi iubeste D-zeu copii(oamenii) ! Forza Rapid!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *