Aparitii media iulie 2009

Ziarul financiar, 31 iulie 2009: Furtuna perfecta

Prima marina privata din Romania a fost Ana Yacht Club ce apartine omului de afaceri George Copos si a fost amenajata in urma unei investitii de 2 milioane de euro. Capacitatea maxima a marinei este de 80 de ambarcatiuni, dintre care 60 de locuri sunt ocupate. Iar trei dintre cele 60 ii apartin chiar lui George Copos care detine modele dintre cele mai rapide veliere de cursa din Romania. Prima ambarcatiune, un Jeanneau Sun Fast 40, a fost achizitionata in anul 2005 din Franta si a costat 70.000 de euro, a doua, tot un Jeanneau model Sun Odyssey 54, in 2006, tot din Franta si a costat 515.000 de euro iar velierul Archambault 40, conceput special pentru curse, a fost cumparat de omul de afaceri pentru a participa la regatele organizate in tara, in primavara anului trecut si a costat 250.000 de euro.  (citeste articolul intreg)

Gândul, 27 iulie 2009: Copos, printre puţinii bogătaşi români interesaţi de yachting

Patronul Rapidului este unul dintre cei 4-5 oameni cu bani din România care şi-au cumpărat ambarcaţiuni şi participă şi câştigă în mod constant la regate, concursurile oficiale de yachting (citeste articolul intreg)

Adevarul, 21 iulie 2009: „Autodepăşirea, o provocare asumată“

George Copos este proprietarul unui holding cu o cifră de afaceri de circa 100 de milioane de euro şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, cu o avere de aproape 300 de milioane de euro. A pornit de la o cofetărie, iar acum este unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri români, care derulează businessuri în turism, industrie, comerţ şi imobiliare. (citeste articolul intreg)

Daily Business.ro, 6 iulie 2009: George Copos: Sunt un manager exagerat

Seful grupului Ana Holding a acordat reporterilor DailyBusiness.ro 5 minute, care s-au transformat in 30, pentru o discutie plina de pasiune despre starea economiei, masurile anti-criza, evolutia business-urilor proprii si stilul sau de management. (citeste articolul intreg)

Daily Business.ro, 3 iulie 2009: George Copos: “Succesul egal invidie, insuccesul egal singuratate”

“Cum m-a influentat criza? Eu nu mai am concediu”, povesteste George Copos prin ce trece in ultima perioada, in care business-urile sale scad “fara exceptie” cu 20-30%.
El vede agricultura ca unul dintre domeniile care ne-ar scoate din recesiune. Exemplifica ideea printr-o discutie din copilarie cu tatal sau. “Pamantul este aur. Tatal meu il lua in mana si-mi spunea: Uite George ce pamant gras”, isi aminteste seful holdingului Ana, care este de parere ca se impune un program Rabla pentru masini agricole. (citeste articolul intreg)

2 Replies to “Aparitii media iulie 2009”

  1. “George Copos: Programul Prima Casa este o initiativa excelenta”. Sunteti copil?

  2. aţi fi putut fi un foarte bun conducător al Rapidului domnule Copos. relaţia cu suporterii este aşa în acest moment pentru că nu aţi făcut nişte investiţii mici care ar fi putut fi foarte benefice, de ex existenţa unui fanshop adevărat, precum cel al stelei , prin atragerea câtor mai mulţi oameni la stadion, care ar putae fi realizată prin investiţii în stadion, care în mometul de faţă nu arată tocmai bine (dacă ar arată ca după modernizarea din 2003 ar fi ok), vânzare de bilete online, toate aceste lucruri putând conta destul de mult în bugetul echipei, buget care în acest moment este suportat de dumneavoastră, însă toate acele investiţii şi-ar scoate banii. când văd cum arată fanshopul stelei (http://magazin.steauafc.com/ro/lei/) şi cum arată cel al Rapidului(http://shop.netsport.ro/articole_sportive-294-rapid_bucuresti.html) îmi zic că ne merităm soarta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *