Apariţii media, ianuarie 2010

Libertatea, 31 ianuarie: Copos:«Rapidul şi schiatul sunt viaţa mea»

Două lucruri îi plac la nebunie lui George Copos. Unul dintre ele este schiatul, pe care patronul Rapidului îl practică, săptămână de săptămână, cu bucuria unui puşti. (citeşte articolul în întregime)

Money.ro, 19 ianuarie: Copos: Cine exportă şi nu face hedging, va avea probleme din cauza leului

Omul de afaceri George Copos susţine că, anul acesta, exportatorii care nu vor face hedging pentru a se proteja de fluctuaţiile cursului de schimb, vor avea probleme foarte mari. Ana Imep, una din firmele sale, care exportă peste 90% din producţie va schimba valuta încasată la un curs de 4,4125 lei pentru un euro.(citeşte articolul în întregime)

Libertatea, 13 ianuarie: Copos vrea să facă motoare pentru Renault şi Ford

Copos şi-a propus pentru 2010 să devină un puternic furnizor de componente auto pentru cei doi mari producători prezenţi în România, Ford, respectiv Renault. (citeşte articolul în întregime)

Money.ro, 12 ianuarie: Copos profită de criză şi investeşte în hoteluri

Omul de afaceri George Copos, activ în industria hotelieră, estimează că 2010 va fi un an presărat cu falimente pe acest segment. În pericol sunt, în special, hotelurile mici, fără suport financiar puternic. Într-un interviu pentru The Money Chanel, omul de afaceri spune că va profita de criză pentru a finaliza investiţiile începute la hotelurile pe care le deţine. (citeşte articolul în întregime)

Money.ro, 7 ianuarie: Copos vrea să producă componente auto pentru Ford şi Renault

George Copos vrea să devină un puternic furnizor de componente auto pentru cei doi mari producători prezenţi în România: Ford şi Renault. Omul de afaceri a declarat pentru The Money Channel că în următorii patru ani va dezvolta această nişă la fabrica de motoare electrice Ana Imep. Copos estimează, anul acesta, afaceri de 30 de milioane de euro pentru această societate, cu un milion peste nivelul din 2009. (citeşte articolul în întregime)

Ziarul financiar, 7 ianuarie: Copos face profit la Ana Imep dupa ce a concediat 300 de oameni

George Copos precizeaza ca in conditiile in care in 2010 economia romaneasca va inregistra o usoara crestere, iar economia europeana se va relansa mai curajos, prognozeaza o crestere a cifrei de afaceri si a profitului la Ana Imep. “Aceasta crestere ar putea fi favorizata si de reasezarile produse de criza pe piata europeana a motoarelor electrice si a produselor electrocasnice. Ca urmare, nu prevedem reduceri semnificative de personal anul acesta, iar cele care se vor dovedi necesare vor fi rezolvate pe cale naturala (pensionari, plecari voluntare).” (citeşte articolul în întregime)

Evenimentul zilei, 7 ianuarie: Taxa pe fast-food dăunează sănătăţii şi buzunarului

Prăjitura, noul viciu: „Când mă vor chema la negocieri, le voi spune că au luat-o razna”, se revoltă George Copos, care deţine lanţul de produse de patiserie-cofetărie Ana Pan.  Potrivit lui, o măsură ar fi fost reducerea TVA-ului, nicidecum introducerea unei taxe, în condiţiile în care deja jumătate din această industrie e la negru. „O nouă taxă va încuraja trecerea a încă 20% dintre firme în zona gri. Cum poţi considera viciu o prăjitură? Înseamnă că am ajuns rău”, conchide Copos.  (citeşte articolul în întregime)

Gândul, 5 ianuarie: Schiuri versus snowboard. Ce aleg Becali, Copos, Stolojan şi Petre Roman

La polul opus se află George Copos. Milionarul este un împătimit al sporturilor, în special al schiului, iarna, şi al celor nautice, vara.
Nu este weekend în sezonul de schi în care Copos să nu fie pe pârtiile din Poiana Braşov. Şi pentru că anul ăsta spune că n-a avut zăpadă cât şi-ar fi dorit, el precizează că va petrece câteva zile într-o staţiune din străinătate. Cel mai probabil în Aspen, în SUA, ori în Courchevel din Savoie Franţa, unde sunt 650 de kilometri de pârtii. “Închipuiţi-vă, 650 de kilometri de pârtie”, punctează Copos, care admiră performanţa francezilor. (citeşte articolul în întregime)

3 Replies to “Apariţii media, ianuarie 2010”

 1. ce ziceti de spase dilevski de la u.craiova?e mijlcoas central si adrian mititelu vrea sa renunte la australienii din lot,ar fi o solutie si joshua rose!
  bersnjak de la poli iasi-a fost pus pe liber-cel mia bun de la poli iasi!
  un schimb cesinha pentru n’doye?sau cesinha pentru bicfalvi?
  ibrahim de la ceahlaul-super jucator-fuge tot terenu,tot meciul-e tanar si l-au laut doar inainte cu 2 etape sa se termine campionatul-poate ii dam la schimb pe ivelja-sau grigorie!e foarte bun!

  plus ferfelea,varga,gauracs!

 2. Domnule Copos recunosc ca ideea cu banca sa va dea 6 milioane ii foarte buna ! Va rog daca m-ati suparat si ati mintit caa nu dati clubul macar faceti tot ce-i posibil ca echipa mea de suflet sa ia titlul . Cred ca ar fi cea mai mare bucurie din viata mea . Avem un lot bun daca mai vn un Varga sau un ferfelea cred ca luam campionatul. Doamne ajuta!

 3. domnule copos NU IL DATI PE BOZO!un jucator ca el,nu are pret!este un strain ce da totul pentru rapid,TOTUL!cum saruta tricoul inainte si dupa meci,in giulesti aplauda galeria in timpul jocului,e fantastic!e un strain cu spiritiul rapidului in sange!ias prelungi contractul pe viata!Cine il vrea sa dea minim 3,5 milioane!fuge toata banda tot meciul!acum asa e deja si helder!NU IL DATI VA ROG!!!

  datii pe ivelja,fernandes,pinto,djalovici,griffiths,cesinha-VANDUTI-am inteles ca rijeka vrea sa il si cumpere pe djalovici-asa cu toti!luam in total pe ei Ivelja-100 000
  Fernandes-300 000
  Pinto 300 000
  Djalovici 500 000
  Griffiths 500 000
  Cesinha 200 000

  1,9 milioane cu care ii luam pe ferfelea si gauracs si il imprumutam pe varga!si mai si ramanem cu bani!hai rapid!buna ideea si cu creditul de 6 milioane!totul pentru titlul 4!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *