Apariţii media, decembrie 2009

Gândul, 28 decembrie: Cine sunt milionarii de azi ai României

De-a lungul lui 1989, George Copos a privit live la BBC cum cădeau unul câte unul regimurile în celelalte ţări din blocul comunist: “Seara, când mă băgam sub plapumă, îi spuneam îngrijorat soţiei: «Sigur vine şi în România»”. (citeşte articolul în întregime)

Ziarul financiar, 22 decembrie: Englezii ii aduc lui Copos 1,8 mil. euro in sezonul de iarna

Omul de afaceri George Copos, care detine mai multe hoteluri pe piata romaneasca prin grupul Ana Holding, ar putea incasa in acest sezon de schi in jur de 1,8 milioane de euro din sejururile oferite turistilor englezi in cele trei unitati din Poiana Brasov, potrivit estimarilor ZF. (citeşte articolul în întregime)

Libertatea, 21 decembrie: Copos premiază excelenţa

Patronul Rapidului le-a oferit unor olimpici burse şi o vacanţă de vis

Crăciunul acestui an este cât se poate de bogat pentru 35 de copii din judeţul Argeş. Pentru că au avut rezultate excepţionale la învăţătură, George Copos, patronul Rapidului şi proprietarul grupului Ana Hotels, le-a oferit tinerilor burse de câte 400 de lei şi o vacanţă gratuită în Poiana Braşov. (citeşte articolul în întregime)

6 Replies to “Apariţii media, decembrie 2009”

 1. 35 de copii vor avea un Craciun Fericit. Felicitari!
  In schimb, un milion de rapidisti vor avea unul de cosmar.

 2. omule ce ai de gand sa faci cu echipa asta??? ori vinzi ori bagi bani si aduci jucatori de clasa cu care putem sa luam campionatul…hotarastete mai repede!!!

 3. ,,

  După ce Viorel Hizo a spus despre Nicolae Manea că nu ar trebui să vorbească despre fotbal, pentru că la Rapid “era un turist, rolul lui era de privitor şi de cititor de ziare”, directorul tehnic al alb-vişiniilor a replicat la fel de dur: “A zis că i-a făcut altcineva formaţia la meciul cu Internaţional? Eu i-am spus să bage cea mai bună echipă, să respecte competiţia, dar el mi-a zis: «Lasă, bă, mă-nveţi tu pe mine?!». Hizo uită că ne-a distrus jucătorii. Veneau la mine şi mă întrebau: «Nea Nae, ce facem cu ăsta, că ne omoară?!»”.

  “De cînd am plecat eu, nici un antrenament nu a mai fost deschis ca să nu se facă de rîs în faţa presei. Marele specialist Nicolae Manea a tăcut cît a tăcut, a terminat de citit ziarele şi a început să comenteze. Nu am ce să discut cu un om care şi-a mai adăugat şase meciuri la marea lui carieră de antrenor”, i-a răspuns Hizo.

  REDNIC ESTE STRAMB(?????)
  PE CAND 4 MECIURI CONSECUTIVE DE LA 0-2 LA 2-2? (cu noi in calitate de oaspeti)

 4. Mă bucur tare mult că am fost invitat de două ori la Eforie Nord (2007, 2008), pentru că, sincer, au fost cele mai frumoase, de neuitat, tabere în care am fost vreodată!

  Aţi avut o idee perfectă, domnule Gheorghe Copos, pentru că, pe lângă distracţie, se leagă prietenii durabile între cei mai buni copii.

  O consecinţă poate a următorului citat pe care mi l-aţi spus: „Nu aş vrea decât să cunosc gândurile lui Dumnezeu. Restul sunt detalii.” Einstein

 5. domnule copos e clar ca nu mai se vinde nimic!
  as vrea,daca puteti,sa confirmati sau infirmati,informatia aparuta in prosport conform careia v-ati inteles cu Marius Constantin si cu Cesinha!este adevarat???ar fi excelent!
  totodata,ramanand actionarul majoritar in Giulesti,sper sa mai aduceti 2 jucatori macar,chiar daca ziceam 4 la inceput,ajung si 2!
  Dar mai ales MIJLOCAS CENTRAL!si mijlocas dreapta,pt ca odata cu plecarea lui buga,mai avem acolo doar pe grigorie si tene,doar ultimul fiind o solutie zic eu!
  Atacant,am inteles ca revine Cretu-care a dat 17 goluri in 17 meciuri in liga!ar fi foarte bine,deci am ramane in atac cu un trio Raduta-Ionita-Cretu!excelent!cum era Bratu-Pancu-Nico!
  Vindetii pe Joao Pinto,Ivelja,Fernandes-si facem rost de vreo 500 000 de pe acesti 3 jucatori cu care sa putem lua mai ales un mijlocas central-de perspectiva-dar care sa joace titular-am mai ziso sa fie,,tot un fel de helder”!!!
  inca o intrebare:Cum ramane cu Helder?Poate cel mai bun stranier din ultimii ani de la rapid-dupa mine,are si doar 20 ani-mai bine sa nu facem daca nu puteti,niciun transfer,sa pastram banii pentru helder,in vara acei 1 milion de euro-pe care brazilianul ii chiar merita-peste vreo 3-4 ani eu zic ca va avea o cota de peste 6 milioane cum l-am dat pe sapunaru!
  se pare ca revine si griffiths-excelent!acum putem scapa 100% de pinto ala!

  Fiti aproape de echipa,la fiecare meci,dati-le salariile,aduceti 2 jucatori!si nu mai ziceti ca v-ati saturat de fotbal,ramaneti langa echipa!!!daca terminam in primele 2 putem spera la Champions League-de unde ar venii banii-cu care ne-am putea reface stadionul la capacitatea maxima,si sa mai investim in jucatori!dar poate luam campionatul !hai rapid!

 6. Domnule GHEORGHE COPOS va felicit pentru dibacia cu care ati construit imperiul ANAHOLDING. BRAVO ATI DAT CU BRIO O LECTIE BUCURESTENILOR. Ma bucur sa citesc in articole gandurile exprimate in cuvinte ,conceptia de viata. Un invingator.
  Mai bine un ROMAN sa fie detinator al bunurilor tarii decat un strain.
  Cu respect REMUS un SATMAREAN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *