ANA HOTELS SA – COMPANIA HOTELIERĂ NUMĂRUL 1 ÎN ROMÂNIA

La 2 noiembrie 2012 a avut loc cea de-a XX-a ediţie a TOPULUI NAŢIONAL AL FIRMELOR PRIVATE din România.

Clasamentele pe domenii de activitate au fost realizate în funcţie de PROFITUL BRUT, de CIFRA DE AFACERI şi de PRODUCTIVITATE, pe baza informaţiilor furnizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Au intrat în competiţie 621.054 de societăţi comerciale.

Pe baza performanţelor sale economice S.C. ANA HOTELS S.A. s-a plasat pe PRIMUL LOC PE ŢARĂ la categoria „Întreprinderi Mari” din domeniul industriei hoteliere, atât în ceea ce priveşte CIFRA DE AFACERI cât şi în ceea ce priveşte PRODUCTIVITATEA.

Recunoaşterea naţională a acestor performanţe ne onorează dar nu ne surprinde. Dimpotrivă ! Ne aşteptam la ele pentru că eforturile noastre de a ne creşte capacitatea economică au fost foarte mari.

În urmă cu câţiva ani ne-am stabilit câteva obiective clare pe care am reuşit să le finalizăm, printr-un efort financiar de circa 25 de milioane Euro.

Am recondiţionat şi am modernizat în mare măsură hotelurile noastre din Bucureşti, respectiv ATHENEE PALACE HILTON şi CROWNE PLAZA.

Am renovat şi am ridicat la nivel de 4 stele standardele de confort la hotelurile noastre de la Poiana Braşov, respectiv SPORT HOTEL & SPA şi BRADUL. Odată cu renovarea acestor din urmă hoteluri şi cu diversificarea ofertei lor prin intrarea în funcţiune a modernului SPA de la SPORT HOTEL, suntem pregătiţi să intrăm într-o nouă eră a industriei hoteliere ANA, o eră a completei compatibilităţi cu industria hotelieră europeană.

Oaspeţii hotelurilor ANA pot constata cu uşurinţă că, în acest moment, nu mai există diferenţe între serviciile pe care le oferim noi şi ceea ce se oferă în orice hotel de clasă comparabilă din Europa.

Prin Ana Hotels SUNTEM EUROPENI !

6 Replies to “ANA HOTELS SA – COMPANIA HOTELIERĂ NUMĂRUL 1 ÎN ROMÂNIA”

  1. sper din tot sufletul sa va dedicati intreaga atentie activitatii din domeniul hotelier si sa VINDETI RAPIDUL!

  2. Si cu Rapidul ce faci domnule?,de ce nu-l manageriezi la nivel european?,il manageriezi asemenea unui butic de colt de strada,ai adus la Rapid numai mafioti,de jucatori nu mai vorbesc,numai expirati,blazati,adusi pe diferite interese si comisioane..daca nu vrei sa faci treaba “europeana” la Rapid macar lasa pe altcineva,sau la dumneata a fi european se opreste doar la Ana Hotels?…sa nu uiti un lucru domnule Copos,ai ajuns faimos si cunoscut datorita Rapidului,daca nu era Rapidul nu stia nimeni de dumneata…

  3. iesi in public , nu sta ascuns …. ii chiar asa de greu sa ganditi umpic cu capul ala ……va spun eu care ii primul lucru ce trebuie facut la rapid in momentul asta , schimbati conducerea aia odata ….!!!! scapati in iarna de jucatorii cu salarii mari , indiferent de riscuri ….puneti acolo 150 de mii maxim pe an ….de jucator si la cine nu-i convine sa plece …. sunt multi tineri de perspectiva care nu au loc de bufonii astia care incaseaza 280.000 pe an si chiar asa ? cum puteti sa-i dati la un om 200.000 pe an , un om care nea ingropat in 2008 , cum l-ati putut angaja ….. faceti ceva , fiind ca daca stati in anonimat , va faceti mai mult rau , suporterii nu va vor ierta niciodata , iar asta cu suspendarea ii doar adiere de vand fata d c urmeaza …..

  4. Subscriu la ce au zis cei doi domni de mai jos, sper sa va treziti o data si sa vindeti Rapidul !

  5. Va bateti joc de Rapid,nu stiti decat sa va plangeti dar faceti avere pe urma clubului nostru drag,datorita notorietatii pe care ati dobandit-o la Rapid.

  6. ‘domnule’ copos , după cum ne-a fost clar de mult timp, NOI IUBIM RAPIDUL, tu hotelurile. Și sî nu ne mai spui că ai pierdut bani cu RAPID.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *