Al 12-lea jucător (update)

Referitor la decizia LPF ca Steaua să joace două meciuri – inclusiv cel cu Rapid – fără spectatori, găsiţi în diferite publicaţii declaraţia mea în care dezaprob această hotărâre: Gazeta SporturilorPro Sport, Onlinesport, Rapidisti.ro.

8 Replies to “Al 12-lea jucător (update)”

 1. Sper sa nu ramana doar la stadiul de vorbe, aruncate in presa.
  Dvs sau oamenii Dvs, ar trebui sa vorbiti cu LPF si Becali, si sa le propuneti sa vina in Ghencea rapidisti cat sa umple sudul stelist. Sa coste biletele 2-3 sute de mii de lei, ar scoate si Gigi ceva bani, si noi suporterii rapidisti am fi acolo, pentru ai nostri.
  Atat timp cat nu suntem vinovati cu nimic,nu trebuie sa ni se puna interdictie de a ne sustine echipa.

 2. Va multumesc pentru raspunsuri.
  Avand in vedere ca ati dialogat mai mult decat ma asteptam atat cu mine dar si cu ceilalti ce au ,,scris” aici, revin cu o mai veche intrebare: Exista vreo posibilitate de a ma primi in audienta la dumneavoastra in limita timpului disponibil si bineinteles a vointei dumneavoastra?

  P.S. Va rog discutati in continuare cu echipa tehnica (daca este posibil, zilnic, asa cum inteleg de prin presa) si transmiteti echipei sa nu se culce pe o ureche; adversarii abia acum incep sa ne bage in seama, Rapidul devine periculos abia cand ajunge in varf. Nu trebuie sa ne bucuram ca C.F.R.-ul este decimata de accidentari si suspendari! Rapidul, se stie foarte bine, da cu piciorul ulciorului atunci cand te astepti mai putin sau chiar atunci cand nu te astepti deloc.

  Va multumesc pentru intelegere si astept raspunsul dvs. referitor la posibila intrevedere.

 3. din pacate zarurile sunt aruncate…..meciul se va juca cu portile inchise,o mie de vorbe nu mai fac 2 bani…conducatorii echipelor romanesti culeg acum ce au semanat,ei l-au facut pe dragomir dar acum dragomir ii face pe ei!!!
  ati creat un monstru domnilor conducatori de cluburi!

 4. cu marian rada ce faceti,dece nu-i respectati si nu-i folositi loialitatea si priceperea?

 5. felicitari pt aparita de la telesport. acum arata ca ai “cojones” si ofera-ne faptele, habar n-ai cata simpatie ai sa primesti, tocmai cand nu te mai asteptai! Da’ sa fie musai 3000 de bilete 🙂 !

 6. Domnule Copos, numarul contestatarilor dvs s-au redus simtitor. Cel putin pe rapidisti.ro… Probabil ca la meciul cu cfr veti fi chiar aplaudat, f multi rapidisti va apreciaza si va sunt recunoscatori pt ce ati facut pt Rapid. Eu sper sa pice tranzactia pt ca desi pozati mereu in victima, sunteti cel mai educat, citit si de bun-simt patron din Romania. Nu vindeti “farmecul vietii”, va rog!

 7. nu stiu unde sa trimit propuneri de jucatori cum ziceati domnule copos asa ca o fac aici :
  krystov metalurg zljepaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *